פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים אני יודע שיבוא חלק ויגידו שזה מתאים לפורום ציוד עיקפי אבל לדעתי דברים כאלו מתאימים יותר לפה כי סך הכל בעיקרון זה ציוד לקונסולות בכל מקרה ראיתי פה http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1016שמוכרים אותו אבל אין לי מושג אם זה הגרסה שמגיעה אם המתאם האלחוטי לPC חוץ מזה אני רוצה להשוות מחירים השאלה אם עוד חנויות מוכרות את הגרסה השחורה וגם אני מעדיף חוטי אם קיים בשחור
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר איזה מעצבן בא לי על השחורה אני כנראה יטלפן לחנות מחר ונראה מה אפשר לעשות מקסימום נקנה את הלבנה יהיה מצחיק להניח אותה על הWII לפעמים (בלי כוונה לדו משמעות )
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים איזה ציטוט חדש ונחמד יש לי בחתימה.. אגב, גם אני מחפש שלט XBOX למחשב, כול שלט שאני אקנה יצריך לקנות מתאם למחשב? וכמה זה עולה?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים אם אתה ממש רוצה צבע שוחור לא בעיה , תקנה את שלט XBOX הרגיל (לבן) ,תפרק אותו לגמרי ,תביא ספריי ותצבע אותו בשחור והנה יש לך צבע שחור
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר איזה ציטוט חדש ונחמד יש לי בחתימה.. אגב, גם אני מחפש שלט XBOX למחשב, כול שלט שאני אקנה יצריך לקנות מתאם למחשב? וכמה זה עולה? לפי מה שהבנתי רק לאלחוטי צריך מתאם וצריך רק מתאם 1 פשוט אין כנראה שחור אם מתאם כי הוא מגיע רק אם העלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.