עבור לתוכן

70 מעלות במעבד

Featured Replies

פורסם

הטמפרטורה במעבד שלי מתחילה ב59 ככה שאני מדליק ת'מחשב

ועולה עד ל70 ומשהו לאט דרך הביוס בדקתי

הטמפ של המערכת 28 מעלות...

זה טבעי? או מה אפשר לעשות?

פורסם

למרות שהמערכת שלך ישנה והטמפ' של הפנטיום 4 הם יכולות להיות די גבוהות 70 מעלותזה עדיין מוגזם

פורסם

איזה מעבד?!

ורובה הסיכויים שזה לא בסדר כי לא צריכה להיות טמפ' של 60 בלי לחץ בכול מיקרה תוריד תוכנה real temp ותבדוק שם עם הטמפרטורה שם עדיין גבוהה ובמידה ואין לך אוברקלוק פשוט תילך לחנות ותיקנה קירור בינוני ב 150 שקל שיוריד לך ב 20 מעלות ....גם אחרי ניקיון של אבק שבטח לא ניקיתה אף פעם יעזור מאוד למרוח קצת משכה טרמית מכסף טהור בין הקירור למעבד רק זה יכול להוריד עד 5 מעלות אולי יותר +קירור סביר אני מאמין שאפשר להוריד ככה 20-25 מעלות

פורסם
  • מחבר

אמממ... בקשר לניקיון ההיום ניקיתי את הקירור עם פאן דאגתי שלא יהיה יותר מדי ג'יפה בקירור בן ב3 שנים הזה

בקשר לקירור חדש אני ממש מעדיף שלא כי אני לא מעוניין להשקיע במחשב הזה 150 שקל משום שהוא עתיק ואני גם ככה מתכנן להחליף בקרוב

המארז פחות או יותר מסודר ואין סיבה שהמעבד יהיה כל כך חם אלא אם כן לא הרכבתי אותו טוב למרות שדאגתי לזה או שבאמת צריך לטפל בו דחוף ולמרוח מישכה

אני מעוניין לדעת מה היא טמפ' ממוצעת גם מתי שאני לא על הווינדוס ואיך ניתן לשפר מצב כזה?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 17:06:38

realtemp

לא תומך במעבד שלי

פורסם

יש לך P4 אתה לא צריך REALTEMP..תבדוק עם EVEREST או SPEEDFAN..

כמו כן תציין מה הסידור של המאווררים הנוכחי..והקירור של המעבד הוא סטוק ?

מתי רעננת משחה פעם אחרונה ? על כמה RPM הקירור של המעבד ?

ולצערנו 70 מעלות למעבדים הנ"ל זה לא מוגזם..אבל עדיין אפשר להשאיר אותם גם בפחות (במנוחה)...

פורסם

לא מוגזם?

חחח

:silly:

אחי שמע פתח תמחשב תנקה את האבק תרענן משחה טעמית וצתוודא שהקירור במקום שלו [=

70 מעלות זה מוגזם למרות שזה פרסקוט

פורסם

מצטער..אבל אני די חולק עליך..בP4 שלי שזה פרסקוט בעבר עם קירור סטוק הטמפ' לא הייתה יורדת מתחת ל55-60+- מנוחה..

במאמץ הוא היה מגיע ל80 בלי הרבה בעיות..אחרי החלפה של קירור מארז וכו..

הוא עומד על 65+- במקסימום מאמץ וOC....

פורסם

היא אמורה להיות באיזור ה45-50 קחו בחשבון שכבר קריר יחסית וזה גם אמור להוריד קצת בכול מקרה המעבדים האלו תומכים עד 85-90 מעלות ואם אני לא טועה יש להם אחריות לכל החיים אז אל תתרגש יותר מידי פשוט שים תקירור שיעבוד על מאה אחוז ותחכה למחשב החדש :)

פורסם
  • מחבר

המחשב מסודר פחות או יותר בתוך

מארז מחורבן ג'נרי מסריח שלא מאפשר לסדר כבלים

קירור סטוק 2500 אר פי אמ

לא מרחתי אף פעם משחה טרמית ככה שהיא יבשה ומגעילה כבר

הקירור אמור לשבת טוב כי אם הוא לא היה יושב טוב כמו שאני מכיר אותו המחשב היה מתכבה תוך 3 שניות אחרי שבביוס המעבד מגיע ל100 מעלות

חוץ מזה אין אבק וזהו אין אוברקלוק...

פורסם

אז כמו שציינו כבר..נסה לרענן משחה..ולשפר את הסירקולציה במארז כמה שאפשר...

פורסם

יש לך את הקירור המקורי של אינטל ?

במחשב הישן שלי הייתה לי בעיה כזאת .

המאוורר עשה רעש של טרקטור והטמפרטורה שלי הייתה כמו שלך בערך .

אחרי שמרחתי משחה חדשה הטמפרטורה ירדה בערך ל55 .

שים לב כשאתה מורח את המשחה .

יש מדריך פה באתר איך למרוח אותה נכון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים