עבור לתוכן

שאלות בקשר לCCC.

Featured Replies

פורסם

1. בCCC יש הגדרות של ה3D, איך זה משפיע במשחקים או סרטים אם אני נוגע בזה והאם בשימוש בסיסי כמו גלישה או תוכנות שונות זה משפיע ?

הכרטיס שלי זה 4870 512MB

2. מה זה הLCD אוברדרייב ? איך זה משפיע על המסך ?

3. נניח ואני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה תומכת HD, האם אני צריך לגעת במשהו ב HDTV SUPPORT ?

תודה לעוזרים.

פורסם

1. ההגדרות שאתה מתכוון אליהן נועדו למשחקים שניראה לך שהגראפיקה בהם לא מספקת ולא חבל לך על 20-30 FPS אז אתה פשוט מפעיל על כל ישום תלת מימדי פילטרים. זה משפר את איכות התמונה בקצת אבל מוריד רצחנית את הFPS....

2. לא יודע בוודאות חכה לתשובה יותר מפורטת....

3. HDTV זה למסך הראשי.... אם יש לך מסך שתומך ב HD אז אתה יכול להשתמש בהגדרות הללו,אם לא אז יש שתי אפשרויות- א. במקרה הטוב לנסות להכריח את המסך להציג תוכן בהבחנה גבוהה. ב. להזיל דימעה בצד :smile1:

פורסם
  • מחבר

1. ההגדרות שאתה מתכוון אליהן נועדו למשחקים שניראה לך שהגראפיקה בהם לא מספקת ולא חבל לך על 20-30 FPS אז אתה פשוט מפעיל על כל ישום תלת מימדי פילטרים. זה משפר את איכות התמונה בקצת אבל מוריד רצחנית את הFPS....

2. לא יודע בוודאות חכה לתשובה יותר מפורטת....

3. HDTV זה למסך הראשי.... אם יש לך מסך שתומך ב HD אז אתה יכול להשתמש בהגדרות הללו,אם לא אז יש שתי אפשרויות- א. במקרה הטוב לנסות להכריח את המסך להציג תוכן בהבחנה גבוהה. ב. להזיל דימעה בצד :smile1:

ז"א שזה לא ממש כדאי...

אם אני שם הכל על פרפורמנס זה מוריד הרבה מהגרפיקה ? מישהו ניסה ?

תודה.

פורסם

אני מציע לך לשים את הפילטרים על application settings. כך תוכל לקבוע במשחק עצמו אם אתה רוצה להשתמש בפילטרים או לא (בהתחשב ב-FPS). רוב המשחקים היום תומכים בזה.

אם אתה משחק במשחק ישן, בו אין פילטרים מובנים, אתה יכול להכריח את את הכרטיס להשתמש בפילטרים. כך, קוים אלכסוניים יראו חלקים ולא מזוגזגים, למשל. כמו המקרה הראשון, זה יבוא כמובן על חשבון FPS.

את שאר האופציות תתאים לביצועים שלך. אם חסרים לך FPS, תבטל או תשים את הדברים על performance. אם לא חסר לך FPS ואתה רוצה איכות תמונה - הפעל ושים על qaulity. במשחקים מהירים רוב הסיכויים שלא תשים לב להבדלים ממשיים. כאשר עושים snapshot ומשווים למשל asaptive filter, ניתן לשים לב להבדלים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים