עבור לתוכן

כמה שווה המחשב שלי? (בכסף).

Featured Replies

פורסם

ספק כוח : Athlon 1.2 GHZ

(INTEL)

לוח אם:AOpen AK73Pro

ראם\סוג:Kingston 256 SDRAM (כן כן אני עדיין מישתמש ב SDRAM)

כ.מסך:Hercules FDX 8500LE @ 275/275

סי-די-רום:CREATIVE (משהו כזה דיי ישן)

המארז:אין לי מושג אבל הוא של Packard Ball (ישן) (שווה אולי 70 שקל)

4 מאוררים:1 על הכרטיס מסך,1 בספק כוח ,1באמצא המארז (מיתחת ל HD),

1 על המעבד (כולל דבר כזה לבן שכחתי איך קוראים לו)

.

זהו משהו כזה רציתי לדעת אם אני מוכר אותו (ואני לא) כמה הוא שווה.

אגב המעבד הוא חדש חדש.

פורסם

היטסינק...כמה שווה ?

גג 650 שקל..

פורסם

650????

הכרטיס עולה יותר.

וגם הלוח אם שווה לפחות 400-550 שקל!

פורסם

כ.מסך:Hercules FDX 8500LE @ 275/275

נוקסר שכחת את זה... לבד 300 שקל

פורסם

כרטיס המסך לא עולה יותר מ650ש"ח ולוח האם כלל לא יקר מ400ש"ח. איפה אתה חי, Si-Nom? הערכתי.. 750ש"ח.

פורסם

להערכתי 700-800. {אולי פחות :P}

****למה בכסף? בבננות זה יותר שווה...

פורסם

להערכתי 700-800. {אולי פחות :P}

סידירום ישן , אין כונן דיסקטים , אין הארדיסק..

אל תשכח שהבן אדם שאתה מוכר לו יצטרך להשלים כמה חלקים והוא בשקט מגיע למחיר של חדש יותר טוב במחיר הזה

לא משתלם :P

פורסם

700 ש"ח לכל המערכת

והלוח שלך שווה אולי 150 ש"ח מקס 200, לא 500.

פורסם

בהחלט אחי המחשב שלך הוא ישן נושן שלא תצפה לקבל עליו מחיר כזה טוב בטח לא כחדש ולא מחיר כחדש על רכיבים למיניהם כמו למשל הכרטיס מסך.

פורסם

על הכרטיס מסך והמעבד ביחד יתנו לך אולי 650,יחד עם הזכרון והשאר הייתי אומר מקסימום של 1200~.

פורסם

ספק כוח : Athlon 1.2 GHZ

(INTEL)

אגב, לא שזה ישפיע על הערכת המחיר שלי לגבי המערכת, אבל הייתי מעוניין להבין מה בדיוק נכתב כאן. זהו מעבד ואינו ספק-כח, ומלבד כך, מהי היציאה של 'Intel' באמצע החיים? זהו מעבד מבית AMD (אשר שמו הוא Athlon), כך שאני מקווה שאתה לא מתבלבל. האם הכוונה היא לכך שספק הכח מאפשר גם חיבור למערכת Intel, או מה? זה כ"כ לא מובן. בכל אופן, עדיין, 750ש"ח, בהנחה שהמערכת כוללת ספק-כח (שמצליח להחזיק אותה ב-FullLoad!).

עניין כונן התקליטונים הוא אינו כ"כ קריטי, אבל כונן הקשיח דווקא כן, משום שאם לא לקבל HDD פשוט במערכת פשוטה, אין המון טעם ברכישתו בפרט. המערכת הזו בהחלט שיכולה להריץ בצורה חלקה משחקים ממוצעים בני ימינו, כך שלא הייתי כ"כ מזלזל ביכולותיה. כרטיס מסך טוב, מעבד דיי חזק יחסית (צאו מהשגרה של הכנת מפרטים, שבו שבוע על P3-500MHz ואז תעברו ל1.2GHz, נראה אתכם מספרים ברעתו של ה-Athlon הזה לאחר מכן. עוד חסרונות? מעט זיכרון. זהו, לעת עתה.

מובנה על לוח האם ישנו AC97, כרטיס קול מצוין. זוהי בהחלט מערכת משתלמת למשחקים שניתן לשרוד איתה בצורה טובה מאוד. מערכת מצוינת לבעלי אנשים אשר מעוניים ברשת ביתית לשם משחקים רשת ושימושים אחרים. אבל עדיין, עניין המוגבלות אשר בנוגע ללוח האם יכולה להעיק מאוד ובקלות על כל אחד אשר ינצל את המערכת לשם כל שימוש שיהיה. הוא אינו מאפשר מעבד לזיכרון PC133, אני בספק אם הוא מאפשר מעבד AthlonXp, ו.. זהו, מבחינה עקרונית.

[עריכה-] LumberJack_Jim, אני חושב שאתה שוכח שהרכיבים משומשים, ומאוד לא משתלמים/טובים.

פורסם

מה?

אבל הלוח הוא חדש ליפני שבועיים קניתי אותו וכן יש קונן דיסקטים ואני לא מוכר HD

ראיתי ב PCHW הלוח אם שווה 750 שקל.

והכרטיס שווה 500 בערך.

פורסם

כמה שאתה רואה את מחיר החלקים בחנות: אצלך תוריד בחצי את המחיר שיסכימו לשלם עליהם, זה משומש ואי אפשר לדעת כמה זמן השתמשת בהם.

כל המערכת לא שוונה יותר מ800 שקל בערך... אם תמצא פרייאר אז 900

פורסם

לוח האם מזעזע. מבוסס KT133, כך שאין הרבה שימושים לגביו. מעל 700ש"ח? אתה מצחיק. ב500ש"ח ניתן לקבל ביצועים פי כמה טובים יותר.

כרטיס המסך כלל לא נמכר.. אז על מה אתה מדבר? אולי תמצא אותו במספר חנויות ספציפיות, אבל ברוב החנויות, לא תמצא אותו. ואגב, זהו R8500LE ולא R9100. לידיעתך, הR8500 הוא הR9100, ותאמין לי שאין טעם לשלם יותר מ300ש"ח לשם הדבר בין כה וכה. מה שמוביל אותי להגיב על בסיס ההודעה של eranmor, כך שזהו אינו חצי מחיר, אלא מותנה בכל מיני שיקולים. בכל אופן, אמרתי את שלי. TTFN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים