עבור לתוכן

מפרט מחשב כמעט מוכן.תקציב 2500+- סרטים משחקים פ&#149

Featured Replies

פורסם

אהלן.אחרי חפירות אין סוף בפורום הזה , נראה לי שהגעתי לאיזושהיא החלטה לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות:

אני רוצה לראות במחשב המון סרטים. וגם hd בהמשך. כנראה מאד שאני הולך לעבוד עליו בפוטושופ, בטח עם כזה מחשב (ומסך t240) יבוא לי גם התיאבון למשחקים.

אני לא יודע מה זה משחקים כבדים אבל אני רוצה שיריץ משחקים חדשים.

מעבד - Core 2 Duo E7300

הצעתם לי ללכת על ה 5200 אך הוא נראה לי מיושן ואיטי יחסית למעבד הנ"ל אז לכן אני אלך עליו.

לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L

זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader

קשיח - WD - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II

צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

מארז - Hec Compucase 6C28 Midi Tower

ספק - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin)

עכשיו מגיעים הכרטיסי מסך...

הצעתם לי ללכת על ה 4670 של אסוס שעולה 450 שקלים. אני רוצה לציין שהמסך שאני הולך לרכוש הוא samsung t240 אז אולי זה משנה לכם קצת....

עד כמה כדאי למתוח קצת את התקציב שלי ולהביא 9600 ? אם כן, של איזו חברה ? אני רוצה לציין שאני הולך לרכוש את המחשב ב ksp ככה שאני אשמח אם תציעו לי כרטיס משם.

האם קירור מקורי של אינטל יספיק למעבד ? או להביא בנפרד? אם כן, של מי?

בכל אופן אני חושב שהמפרט גמור ואני מקווה שגם אתה חושבים ככה. תגידו לי כל מה שאתם חושבים על המפרט ואם יש לשנות או להוסיף משהו.

תודה רבה ו - יאללה אני מת להתחדש:)

פורסם
  • מחבר

? יש עוזרים?

פורסם

איפה "אמרו לך" לקחת E5200 (ובצדק)? תן לינק לת'רד המקורי בבקשה.

אני חושב שהמפרט שלך לא אופטימלי כלל מכמה סיבות:

1. ה-E5200 דווקא "חדש" יותר ורץ באותו תדר שעון כמו ה-E7200. הביצועים שלהם קרובים מאוד וה-200 ש"ח הבדל במחיר יאפשר לך שדרוג משמעותי מאוד לכרטיס המסך שמאוד נחוץ עם מסך 24' הרזולוציית FHD כמו שלך (שד"א, כמו כל מסך TN, ממש לא מומלץ לפוטושופ ועריכה גרפית).

2. לא ציינת אם חשוב לך שקט ו/או יכולות שדרוג בעתיד - יש לזה השלכה ברורה על בחירת הרכיבים.

3. המארז חביב, בנוי היטב ומשתלם אך רועש, ללא מסנני אבק ומוגבל מאוד ביכולת הקירור שלו.

4. הזכרונות יקרים ללא צורך, במיוחד אם תיקח את ה-E5200 בעל המכפלה האדירה (X12.5) שמאפשר OC אדיר גם עם 667M לבד.

5. בגלל מגבלת התקציב אפשר בקלות לרדת ללוח P31 ודיסק של 320G כדי לשדרג את הביצועים.

המגבלות של הלוח (עד 4GB וללא PCIE 2.0) בהחלט סבירות ויכולות ה-OC שלו יפות מאוד.

מפרט לדוגמה בלבד עם מארז עדיף וכרטיס מסך עדיף בהרבה - המינימום לגיימינג עדכני על 1920X1200 לדעתי:

מעבד:

INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤435

קירור הסטוק שלו חרישי מאוד ומאפשר OC על סטוק לסביבות 3.2G בקלות.מהקרירים והחסכוניים בהספק שיש כיום ובעל ביצועים פנומנליים ביחס למחירו.

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤369

מגיע בקלות לבאס של 420 - תעשה חישוב לאיזה תדר זה מביא אותך עם מכפלה של 12.5! הזכרונות אפילו לא יגרדו את מהירות הסטוק שלהם גם ב-OC הכי קיצוני עם המכפלה הזו ולא יהיה צורך בהעלאת מתחים.

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤795

כרטיס חזק בהרבה מכל מה שהוזכר כאן במחיר מעולה.

דיסק קשיח:

SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤256

הזול ביותר שעדיין משתלם (יחסית) ובעל נפח סביר.

צורב DVD:

PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤113

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤174

מארז:

COMPUCASE 6A19B-NPS w/o PSU ¤243

שני מאוררי 120 מ"מ (אחד בא במחיר), מסנני אבק, בניה מאסיבית וגומיות לשיכוך רעידות לדיסק הקשיח.

ללא מודינג הוא גם כן רועש אבל הוא מהטובים והמשתלמים למחירו ויש לו לפחות פוטנציאל להיות שקט, קריר ונקי מאבק בניגוד לרבים ממתחריו באותו מחיר.

ספק כוח:

FSP 400W : ATX400-PNR ¤173

ספק מצויין למחירו שיחזיק גם מערכות כבדות בהרבה.

מחיר סופי: ¤2558

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים