עבור לתוכן

קניתי זלמן ו..

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מחשב חדש ,

am athlonxp 2100

512ddr 2700 - winbond

epox 8rda

ati-redaon 9500 pro.

WD 40 7200

וקניתי זלמן, עכשיו, יש לי מאוורר אחד במארז שמוציא אוויר ואין לי מאוורר שמכניס אוויר.

המעבד שלי ננשמר על חום טוב במצב נורמאלי 36-38 ובמשחקים 46-48 (עם דלת סגורה). בהתחלה אחרי משחקים הוא היה על 42 ככה..

אני מאד מרוצה מהזלמן אבל מכיוון שהיתרון שלו זה הגוף קירור שהוא מנחושת אולי אם אני אשים מאוורר 120 מ"מ שמכניס אוויר למארז ויעשה קצת סדר בחוטים המעבד יהיה יותר קריר? אנא ממכם תעזרו לי כי אניצריך להחליט בזמן הקרוב.

תודה

פורסם

דבר ראשון תתחדש.

ומין הסתם אם תעשה סידור חוטים ותוסיף מאוור 120 הטמפרטורה תרד

אבל אתה צריך לשים אותו בצורה שהכי תנצל אותו הכי הרבה

אני מאמין שהמאוור שמוציא אצלך נמצא מתחת לספק .. אז הייתי ממליץ לשים את ה 120

בדלת של המארז ואם אתה יכול להוסיף מאוור שמוציא אויר בגג המארז.

אני מאמין שזה יהיה שילוב טוב.

פורסם

הטמפ' היא בסדר גמור ואם אתה לא הולך לעשות שום אוברקלוק - אין שום סיבה לקרר עוד. תתחדש.

פורסם

אני מצטרף להמלצה,

הטמפ' שלך הם ממש טובות אין שום סיבה לקרר עוד. וגם יש פתגם "אם זה לא שבור אז אל תתקן את זה" , לכן אין שום סיבה להתקין 120 מ"מ דבר שיכול לפתוח רק חלון לצרות נוספות וסתם יעמיס על הספק ויעשה עוד רעש שבכלל לא צריך את הקירור שהוא נותן.

לגבי סדר בחוטים - זה דווקא רעיון טוב - לא עולה כסף ולא גורע בשום דבר.

פורסם

שלום

יש לי מחשב חדש ,

am athlonxp 2100

512ddr 2700 - winbond

epox 8rda

ati-redaon 9500 pro.

WD 40 7200

וקניתי זלמן, עכשיו, יש לי מאוורר אחד במארז שמוציא אוויר ואין לי מאוורר שמכניס אוויר.

המעבד שלי ננשמר על חום טוב במצב נורמאלי 36-38 ובמשחקים 46-48 (עם דלת סגורה). בהתחלה אחרי משחקים הוא היה על 42 ככה..

אני מאד מרוצה מהזלמן אבל מכיוון שהיתרון שלו זה הגוף קירור שהוא מנחושת אולי אם אני אשים מאוורר 120 מ"מ שמכניס אוויר למארז ויעשה קצת סדר בחוטים המעבד יהיה יותר קריר? אנא ממכם תעזרו לי כי אניצריך להחליט בזמן הקרוב.

תודה

הטמפ' תרד אבל לא יותר ממה שהמארז שלך סגור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים