פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים אהלן,יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים.לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'.אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים אם מדובר ב XP יש לך כלי שיועד להעביר פרופילי משתמש בצורה מסודרת הוא ניקרא F.A.S.T WIZARAD הוא נימצא בהתחל כל התוכניות עזרים וכלי מערכתבעברית זה ניקרא אשף העברת קבצים והגדרות
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר שם מדובר על העברת קבצים בין מחשבים בעיקר לפי מה שהבנתי...אני מחפש העברת הגדרות בין פרופילים באותו המחשב.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים זה מעביר פרופיליםאם תתקדם יותר קדימה אתה תראה את כל הדברים שהוא יכול לעבירתתעמק בעניין יותר
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר אה נראה לי שהבנתי את העניין..אוקיי אז העתקתי את ההגדרות של הפרופיל שאני מחובר בו כרגע..ואני מעוניין להעביר את אותן ההגדרות לגבי שאר הפרופילים..בוא נגיד שיש איזה 30 פרופילים..ואני בטח לא אעבור אחד אחד, איך אני מעתיק את ההגדרות לall users?לפי מה שהבנתי אתה צריך להיות מחובר עם הפרופיל שאליו את רוצה להעביר את ההגדרות כדי לעשות את ההעברה, אבל אני לא יכול להיות מחובר לפרופיל all users..יש איזה דרך לעשות את ההעברה?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים אני לא מכיר שיטה שעושה הכל אני יודע שאתה צריך להיכנס אחד אחדבשביל להכניס למשתמש אחר את הפרופיל אתה נכנס למשתמש שאתה רוצה להעביר אלי את כל התכנים להיכנס ל FAST WIZARD ולהגדיר לו שזה המחשב החדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.