עבור לתוכן

העתקות פרופילים בWinXP

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים.

לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'.

אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך

My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to

פורסם

אם מדובר ב XP יש לך כלי שיועד להעביר פרופילי משתמש בצורה מסודרת הוא ניקרא F.A.S.T WIZARAD הוא נימצא בהתחל כל התוכניות עזרים וכלי מערכת

בעברית זה ניקרא אשף העברת קבצים והגדרות

פורסם
  • מחבר

שם מדובר על העברת קבצים בין מחשבים בעיקר לפי מה שהבנתי...אני מחפש העברת הגדרות בין פרופילים באותו המחשב.

פורסם

זה מעביר פרופילים

אם תתקדם יותר קדימה אתה תראה את כל הדברים שהוא יכול לעביר

תתעמק בעניין יותר

פורסם
  • מחבר

אה נראה לי שהבנתי את העניין..אוקיי אז העתקתי את ההגדרות של הפרופיל שאני מחובר בו כרגע..ואני מעוניין להעביר את אותן ההגדרות לגבי שאר הפרופילים..בוא נגיד שיש איזה 30 פרופילים..ואני בטח לא אעבור אחד אחד, איך אני מעתיק את ההגדרות לall users?

לפי מה שהבנתי אתה צריך להיות מחובר עם הפרופיל שאליו את רוצה להעביר את ההגדרות כדי לעשות את ההעברה, אבל אני לא יכול להיות מחובר לפרופיל all users..יש איזה דרך לעשות את ההעברה?

פורסם

אני לא מכיר שיטה שעושה הכל אני יודע שאתה צריך להיכנס אחד אחד

בשביל להכניס למשתמש אחר את הפרופיל אתה נכנס למשתמש שאתה רוצה להעביר אלי את כל התכנים להיכנס ל FAST WIZARD ולהגדיר לו שזה המחשב החדש

פורסם
  • מחבר

וזה ישנה רק את ההגדרות נכון? אם במחשב הישן בחרתי רק הגדרות

פורסם

מה שתבחר זה מה שישנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים