עבור לתוכן

מעוניין לרכוש לוח אם אשר תומך ומתאים לחלקי מחשב, כגון: DRR3, מעבד Quad וכו'... !

Featured Replies

פורסם

שלום רב !

בידי חלקי חדשים אשר רכשתי, וכרגע אני מעוניין לרכוש לוח אם ולהפעיל את המחשב, אך בעייתי היא שבמשך מעל ל-4 חודשים אינני מצאתי לוח אם, אשר מתאים לכל חלקי המחשב שלי, ואני הולך ומתייאש מעת לעת. בבקשה עזרו לי !

למעשה, יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9550.

כמו כן, זכרונות OCZ DDR3 4GB 1600MHZ CL7.

בנוסף, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 9800 GX2.

בנוגע לספק כוח, יש לי פצצה - Thermaltake Thoughpower 1500W.

וגם, כרטיס קול - Creative Sound Blaster X-FI Elite Pro 7.1.

לגבי הדיסק קשיח, מדובר ב - Seagate 1TB 7200RPM 32MB.

לגבי הלוח שאין לי - דרישותי אליו הן:

1) תמיכה ב-SLI, משום שברצוני בעתיד הקרוב הוא לשים לפחות שני כרטיסי מסך, ובעתיד הקצת יותר רחוק - שלוש כ.מסך, כלומר, אולי ארכוש שני GEFORCE 280, או שכנראה ארכוש בקרוב עוד כרטיס מסך כמו שיש לי כבר, ואצור מערך Quad SLI.

2) תמיכה בזכרונות DDR3, שמהירותם היא עד 2000MHZ. למרות שכרגע יש לי רק 1600MHZ, סביר להניח שבעתיד אשדרג ל-2000MHZ.

3) כמו כן, תמיכה בכל החלקים שיש בידי המוזכרים לעיל, זאת אומרת, תמיכה במעבד שהוא בעל תושבת LGA775, וכמובן, תמיכה בזכרונות DDR3, כאמור !

4) למעשה, אין לי העדפה כלשהי לחברה מסוימת אשר מייצרת את הלוח או לדגם מסוים העומד ברשותה. העיקר שהלוח יתאים לחלקי המחשב. כמו כן, חשוב שהצ'יפסט שמדובר בו יהיה חדשני, מתקדם, ומודרני.

- אני חייב לציין שישנם שלושה לוחות אשר מתאימים לבקשתי, אך הם אינם נמצאים בארץ:

1) ישנם שני לוחות חופפים אחד לשני, האחד של חברת EVGA, והשני של חברת XFX, ושמותיהם הם NVIDIA NFORCE 790I ULTRA SLI, אך הם אינם מיוצרים יותר, וכמו כן אינם מיובאים יותר ארצה. יחד עם זאת, לא קיימת חנות בארץ אשר מחזיקה במלאי לוח מסוג זה.

2) קיימים עוד שני לוחות, ששניהם של חברת ASUS. שמותיהם STRIKER ll NSE, והשני STRIKER ll EXTREME. גם שניהם לא נמכרים יותר בארץ. על על פנים, דגם ה-NSE, תומך במהירות זכרונות של 1600MHZ.

אשמח לעזרה, במיוחד לאחר הידיעה שיצא לשוק צ'יפסט חדש של אינטל !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים