פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים שלום לכולם ושבת שלום,נסרף לי לאט לאט המסך LCD של המחשב הנייד שליזה קרה בעמצא משחק הוא כזה התחיל להראות פסים קופצים בעמצא המסך וזה הלך והחמיר ועכשיו הוא סרוף לגמרי ולא נדלקהמחשב הנייד שלי הוא פנטיום 3 700MHZ קניתי אותו מקוסמוס פעם הוא כזה בצבא כחול ללא בטרייה מובנית (זאת אומרת שהבטרייה שלו היא חיצונית)אני לא רוצה לקנות מחשב נייד חדש אני רוצה לתקן את המסך לכל מי שיש איזה שהוא רעיון איך להחליף את המסך או איך לתקן את הבעיההשמח לשמוע כל עצה שהיאלא כתוב עליו כלום, לא של איזה חברה הוא ולא כלום..
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים ^^מי ייתן לך אחריות על מחשב בן 6~7 שנים....לפי דעתי אתה צריך להשיג מסך ממחשב אחר. תחפש ביד 2 משהו בכמה מאות שקלים ותפרק אותו.כמון שאם אתה לא באמת צריך אותו כנייד אתה יכול לחבר אותו למסך חיצוני.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים תיקון במעבדה יעלה לך לא פחות מ 400 שקל, ואתה יכול להכפיל בשתים אם צריך חלקים, בשלוש אם צריך להחליף מסך, ובארבע אם צריך להחליף כרטיס מסך (ז"א, לוח אם). לא משתלם.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים כרטיס מסך לא, רק ה LCD עצמו.. ואיזה חלקים כבר אפשר להחליף?..?חלקים? צמת נתונים, צמת מתח, ספק מתח גבוה, קתודה לתאורת מסך וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.