עבור לתוכן

מתלבט בין קונסולות

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג איזה קונסולה הכי טובה

אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל אבל גם עם ציוד היקפי (שלטים וכו')

אין לי מושג מה ההבדל בין כל הגירסאות של הXBOX ומה בינהן הכי משתלמת, במה העלית יותר טובה שהיא עולה יותר

זה אותו מעבד גראפי לא?

חבר המליץ לי לקנות את זה אם תגידו כן אני אלך על זה כי אני פשוט לא מבין בדברים האלה, קניתי טלויזיה 42 ואני רוצה להנות ממנה עד כמה שאפשר

כן או לא

http://www.2all.co.il/Web/Sites/chipzol/PAGE135.asp

ואם לא אז מה כן מאיפה לקנות אחריות וכו'

תודה רבה, עשיתי חיפוש אבל התוצאות יחסית לא אקטואליות או רלוונטיות לכן פתחתי נושא חדש

שבת שלום ותודה על הקריאה.

פורסם

תוסיף בבקשה בכותרת שאתה מתלבט בין דגמי XBOX360

קונסולות זה מונח כללי

פורסם
  • מחבר

אני לא מתלבט רק בין הXBOX אני לא מבין בזה בכלל PS3 גם יכול להיות מצוין אני פשוט לא מבין בהבדלים מה הכי משתלם :\

פורסם

מה שהכי משתלם זה תלוי בטעם ותקציב

כרגע בשוק יש 5 קונסולות בלי להחשיב את הPC שגם יכול להתחבר למסך שלך

יש 2 נידות בדמות הנינטנדו DS והסוני PSP

שזה לא קשור לדיון

יש את הWII אבל אתה רוצה קונסולה שתתאים למסך שלך והWII תומכת רק עד 480P ככה שלא תנצל את המסך

ואז יש את הXBOX360\PS3 ולדעתי גם PC ואתה כנראה רוצה אחת מאלו

אז תגיד קודם כל איזה משחקים אתה אוהב היום ?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני טיפוס של NFS ורייסינג

לפני שנתיים קניתי כרטיס מסך ב2000 שקל רק בשביל NFS ולא שיחקתי כמעט כלום חוץ מזה וGTA

המשחקים שלי בעיקרון זה NFS FEAR GTA PRO

ואם מישהו יכול לענות על השאלה הקודמת שלי

למה העלית יותר יקרה מהפרמיום , האם זה לא אותו מעבד ומאיץ גרפי? אם ההבדל רק בציוד ההיקפי ובהארדיסק אז אין לי צורך ב120G

ואמרתי, התקציב שלי זה עד 3 (זה יחסית מכובד לפי המחירים שראיתי באתרים) כולל 2 שלטים (וצ'יפ, אם מדובר בXBOX)

אני לא רוצה מחשב כי אני אצטרך כבל HDMI ארוך מאד בשביל להגיע לטלויזיה ואני ליצ'ר רציני אז זה רק יפריע לי

פורסם

1-בשביל משחקי מרוצים אתה לא חייב קונסולה אם יש לך מחשב

2-ההבדל בעלית היום זה גודל הארד דיסק ואולי עוד תוספות חומרה שמגיעות איתו

כמובן גם הצבע שלדעתי מאוד יפה (שחור במקום לבן)

אבל מבחינת מה שבפנים אין הבדלים בין הארקיד\פרימיום\עלית זה אותה החומרה

יש כן הבדלים בחומרה בכל הגרסאות לפי המיקום\זמן יצור אבל זה כבר דבר אחר ואין לו השפעה על המשחקים עצמם

בארקיד אין ארד דיסק ויקר לקנות ארד דיסק ל360

בנוגע לציפ או פריצה קודם כל אסור לדבר על זה פה

שנית אם תקנה פרוץ יש סיכוי טוב לקבל באן מהשרות רשת של מיקרוסופט

מה שיוריד הרבה מהאופציות הטובות בקונסולה

לPS3 אין אף פריצה המונית גם ככה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

יש לי עוד שאלה, אפשר להעביר קבצים להארדיסק בלי דיסקים? כאילו לשים משחק בהארדיסק ולהריץ אותו משם (נגיד דרך USB)

אם זה לא חוקי פשוט תתעלם מהשאלה ואני אערוך את זה

עדיין לא ענית לי מה עדיף, PS3 או XBOX

והאם המחיר הזה נחשב סביר:

http://www.2all.co.il/Web/Sites/chipzol/PAGE135.asp

תודה

פורסם

קבצים כן ואפשר גם להתקין משחקים

אבל אין אפשרות היום לשחק בלי שיש דיסק בכונן חוץ ממשחקים להורדה בתשלום

ואין דבר כזה יותר משתלם

זה תלוי בתקציב וצרכים

יש יתרונות וחסרונות אבל לפי הדברים שאתה אומר אין לך בכלל צורך בקונסולה

פשוט תעשה פינה למחשב ליד המסך וזהו

פורסם

קרירין:

MIDNIGHT CLUB , BURNOUT , GRAN TURISIMO , FORZA , PROJECT GOTHEM וזה בשלוף - משחקי מירוץ שיצאו לקונסולות ולא למחשב.

ליביו

פורסם

BURNOUT בדרך לPC

וזה גם ככה לא משנה שיש הרבה משחקים שכן הגיעו למחשב כמו DIRT\GRID\NFS\MotoGP 08 \

Pure

ועוד הרבה

וגם משחקים אם קשר למרוצים כמו GTA4 יוצאים למחשב

בקיצור אין צורך בקונסולה

ודרך אגב אתה מכניס את GRAN TURISIMO ואת FORZA באותה קטגוריה

שבפועל צריך 2 קונסולות שונות בשביל זה

אולי תכניס גם את F-ZERO -תהייה רציני

בקיצור אין צורך ב2 פלטפורמות HD בדור הזה מספיק רק אחת

אפילו סקוור איניקס עברה לפתח גם למחשב

פורסם

קרירין , זה שיש חלק מהמשחקים לPC זה לא סותר את מה שאני אומר ושים לב - אני אמרתי משחקי מירוץ שיצאו לקונסולה ולא למחשב , איפה ראית שכתבתי שברנאאוט לא יוצא למחשב?

ואם ראית את הדרישות המומלצות לGTA4 (שאין לו שום קשר קלוש ביותר למירוצים , חבל שאין לך קונסולה , היית יכול לשחק בו לפני מעל חצי שנה ולדעת את זה) תבין שהוא הולך ליהיות "טיפה" כבד ולא סתם.

לגבי זה שהזכרתי את GT וFORZA באותו משפט זה כי לא דיברתי על קונסולה ספציפית , רוצה אני אגלה לך סוד - גם פרוג'קט גוטהם הוא ספציפי , ואם אני אוסיף גם מוטורסטורם - אז גם הוא ספציפי - אז מה?

F-zero הוא לא משחק מירוץ , תיהיה אתה רציני, אתה רוצה להביא לי דוגמא קונקרטית של מה שאתה רוצה להוכיח - תביא, אבל כל מה שיש שם זה גירסאות מוגבלות.

ברור שאין צורך ב2 קונסולות בבית , לרגע לא אמרתי.

בקשר לסקוור אניקס ומחשב (לא שאני מבין מה קשור) - כמה כותרים הם מוציאים למחשב?

כמה לPS3 ולאקס בוקס?

כמה לDS? כמה לPSP?

תגיד לי אתה נורמאלי בכלל?

אז הם החליטו לנסות ולהוציא משחק אחד חדש כדי לראות איך זה הולך - איפה הקשר למה שאתה כתבת? ואיפה הקשר למשחקי מירוץ?

בקיצר קרירין , אני לא מבין מה פשר ההודעה הקטנונית הזאת.

החיים קשים והPS3 והXBOX מקבלים יותר משחקי מירוץ ולפני המחשב , זאת עובדה.

ולא לWII אין ממש משחקי מירוץ הארד קור - גם זאת עובדה.

ליביו

פורסם

קודם כל לא אמרתי שהWII מקבל משחקי מרוץ ארד קור אבל אתה חיברתה משחקים שלא יוצאים למחשב שיש ברשימה שלך משחקים בלעדיים לקונסולה ספציפית

בגלל זה צחקתי ואמרתי שתרשום גם את F-zero ודרך אגב הוא כן משחק מרוצים אלה אם כן תשנה את ההגדרות למה זה משחק מרוצים

בכל מקרה מה שאני ניסיתי להגיד זה שיש למחשב מספיק משחקי מרוצים

לא אמרתי שיש לו את כל משחקי המרוצים

אבל כן מספיק שזה לא יצדיק קניה של קונסולה

בקשר לסקוור איניקס

At E3 in July, Square Enix announced that the latest Final Fantasy title a franchise traditionally associated with the PlayStation brand would also be published on Xbox 360. Now, Yamamoto has gone so far as to declare the time of platform exclusives over.

"I really believe so. Not so long ago the PS2 dominated the market so if we developed an exclusive game for PS2 then we could enjoy a very good profit. But that time is already over. To maximise and spread our games to as many users as possible I think we have to go to multiformat the Xbox 360, PS3 and also the PC as well.

"The Japanese market is very strong and back when we could concentrate on developing games for just one console, business was very good. But the one-console market is over," said Yamamoto.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33925

אולי כרגע זה רק משחק אחד אבל בטח יצאו עוד

ובכל מקרה סקוור די פישלה אם המשחקים שהיא הוציאה בדור הזה לניחות

אולי בעתיד זה ישתפר אבל היא בבעיה גדולה

אין לה מה להתבסס על הPS3 בלבד כי לא מספיק אנשים קנו אותו

ומצד שני היא לא מוכרת טוב בPC\360

ובWII זה סימן שאלה גדול למרות שהמשחק להורדה שלה מכר טוב

פורסם
  • מחבר

חלק מהמשחקים שרשמתם לא הכרתי כי הם כנראה רק לXBOX

וסתם להבהיר נקודה, לא אמרתי לרגע שGTA זה רייסינג, עשיתי פסיק בין לבין.

גם ככה אני מבולבל ולא יודע אם כדאי לקנות אז הצלחתם לבלבל אותי עוד יותר

בעקרון אני יכול לשדרג את המחשב בעוד ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך באיזור ה800 שקל ואז אני לא אצטרך לדאוג לשנה הקרובה במה שקשור למשחקים

הבעיה שבמחשב כל שנה יש חרא חדש ושידרוגים חדשים זה מסורבל להעביר כבל או להעמיד עמדת מחשב במיוחד ליד הטלויזיה רק בשביל המשחק

השאלה עד כמה חווית המשחק שווה לחווית המשחק מהקונסולה ואני מתאר לעצמי שההבדלים ברורים

פורסם

זה תלוי את מי אתה שואל ...

כאחד שהיה לו מספיק קונסולות ומחשבים אם אתה מחבר מחשב קרוב לטלוויזיה

ומחבר לו גימפאד איכותי

באותם משחקים החוויה אותה חוויה

השוני הגדול זה במשחקים שלא יוצאים למחשב ובדור הזה גם יש שוני ברור בין הנינטנדו WII לאחרות לפעמים לטוב לפעמים לרע

בכל מקרה אני לא יכול להמליץ לך לקנות קונסולת HD אם יש לך מחשב חזק

ליביו יגיד אחרת אבל יש לו טלוויזיה גדולה \איפון\WII\DS\PSP\PS3 \וגם מחשב חזק

אני לא יהיה מופתע אם הוא גם יקנה 360 בעתיד

שתכלס אני מקנא אבל גם חושב שעלות תועלת זה לא משתלם לקנות כל כך הרבה פלטפורמות

פורסם

אני את שלי כבר אמרתי בנושא - השידרוגים במחשבים אכן כבר הגיעו אצלי לרמה בלתי נסבלת מבחינתי שלא באה בחשבון (הסיבה היחידה שהחלפתי מחשב ד"א היתה לוח אם שני שנשרף בו הצ'יפסט וזכרונות תקולים - אני חייב מחשב יציב ומהיר ללימודים שלי בנוסף ללפטופ ואין לי זמן או כח להתעסק בשטויות - אחרת , באמת שלא הייתי מוצא ולו סיבה קטנטנה ביותר להחליף את המחשב הקודם , למה קניתי מחשב חזק ומחלקים איכותיים ויקרים? זול = יקר בטווח הארוך, תמיד).

כמו כן - אצלי לא בא בחשבון להעביר מחשב או להעמיד אחד ליד הטלוויזיה (לפחות לא אחד שלא יהיה בתצורת MEDIA CENTER ואז הויתור הוא או על מחיר גבוהה בהרבה למארז , ספק , קירור שונה ושקט וכו שעולים הרבה או עוצמה נחותה ועדיין עלות גבוהה).

כמו כן - כמות המשחקים להרבה שחקנים בקונסולה (מה שהכי כיף כשמשחקים עם חברים בסלון) היא גדולה עשרות מונים מבמחשב , מה שלי חשוב מאוד.

בקשר לכל הפלטפורמות שיש לי - אף אחת לא מקבילה לאחרת - המחשב הוא כבר לא ממש כלי גיימינג אצלי (חוץ מיוצאי דופן של RPG פעם בחצי שנה) ולכן - אין לי אף פלטפורמה מקבילה בכלל וזו הסיבה שאני לא אקנה XBOX.

ההבדל בינו לPS3 - פשוט לא מספיק גדול והחסרונות שלו (מדיה סנטר נכה בלי WIFI מובנה ובלי בלו ריי ושירות מולטי אמיתי דורש תשלום) עולים על כל יתרון של משחק בלעדי שיש לו בעיני (שמתגלם בעיקר בFPS - ז'אנר שאת המספר משחקים שבו ששיחקתי ב5 שנים האחרונות אני יכול למנות על 2 אצבעות ושניהם יצאו גם לPS3 כמובן שביושוק וHALF LIFE 2).

לעומת זאת כמות המשחקים שיצאו לקונסולות ולא יצאו למחשב בזמן הזה היא אדירה! וזאנרים שלמים שלא יוצאים בכלל למחשב.

(רק היום ביליתי איזה שעתיים עם חברים בMK VS DC החדש ובWWE2009 ושעות רבות מהסופ"ש אני ואשתי שיחקנו LITTLE BIG PLANET ביחד).

ככה שאם אתה שואל אותי?

עם המשחקים שיוצאים היום וכמה מהם שבלעדיים לקונסולות (ולא משנה כרגע PS3 או XBOX - זה כבר נושא לדיון אחר ותלוי מאוד בצרכים שלך) - כל עוד יש לך מחשב סביר - קונסולת HD חזקה היא הפתרון.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים