פורסם 2003 ביוני 2622 שנים רציתי לקנות את VIEWSONIC P90F אבל אין אותו בשום מקום ואומרים שהוא יגיע רק עוד חודשיים!שמעתי על 455 של אימאה, אמרו לי שהוא יותר טוב בגלל ה- M2 משהו...זה נכון? הקצב רענון שלו טוב יותר?או שעדיף לחכות לVIEWSONIC?תודה!
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים לי יש את ה-P90F הוא חד מאוד אבל אחרי כמה שעות עבודה מתחילים להופיע כתמים על המסך... זו בעיה במסך הספציפי שלי ככה שאל תדאג לקנות אותו. ביום ראשון אני לוקח אותו ליבואן ואם ימצאו שהמסך פגום כנראה שאני יוסיף ויקח את ה-P95F+ שלפי ביקורות נחשב מסך ממש ממש ממש טוב. וזה נכון המשלוח הבא של מסכי ViewSonic לארץ יהיה רק בעוד חודש כנראה...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר נכון אתה קנית מזיגזג? (אתה לאחייב להגיב!) אמרו לי שם ש95+ יגיע רק בסוף החודש!אתה יכול להתייחס לשאלה שלי?תודה!
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים כן קניתי מזיגזג וזה נכון שה-P95F+ יגיע רק בעוד חודש... שלחתי הודעה ליבואן אם הוא בנתיים יכול להביא לי מסך חלופיעד שיבדקו מה הבעיה במסך שלי ויתקנו אותו או שיביאו לי אחד חדש {P95F+}
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים כדאי שתחכה עד שתדע שיש את כל מה שאתה רוצה בחנות שלךמי יודע... אולי המחירים ירדו קצת עד שיגיע המסך
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים ה-P90F טוב אבל לי יש בעיה קטנה אז אני מעדיף עכשיו את ה-P95F+, יש לו ביקורות גם יותר טובותוההבדל במחיר קטן ביותר... והעיצוב של ה-P95F+ לא ממש מכוער אלא הוא יפה.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים ה-F900B ב-PCH עולה 1630ש"ח... יש לו איכות תמונה טובה אבל תדרי הרענון שלו מאוד חלשים לאומת מסכים אחרים וגם הרזולוציות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.