פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים שלום.פירמטתי את המחשב.אני רוצה להחזיר את התוכנות שהיו לי, ויש תוכנות שהוא לא נותן לי להתקיןלמשל:Acrobat ReaderOffice 2003QuickTimeAlcohol 120%ועוד כל מיני.הוא נותן לי הודעת שגיאה כשאני מפעיל את הקובץ:windows installation package could not be opened...אני חושב שזה משהו שקשור ל Windosw Installerהורדתי מהאתר של MIcrosoft, ועדיין הבעיה קיימת.בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר.Windows XP SP2 - חוקי.תודה
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אתה צריך להפעיל ולהוריד עדכונים.. אם דיברת על WINDOWS INSTALLER , אז אתה צריך WINDOWS INSTALLER 3.1
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים לי היתה אותה הבעיה בגלל שבחרתי USER NAME בעברית . ואפילו ששיניתי את שם המשתמש לשם באנגלית , עדיין לא נפתרה הבעיה . עד שהבנתי שצריך לשנות את שם התיקה של המשתמש מעברית לאנגלית וזה לא ניתן לעשות כי וינדוס שומר עליה . לכן פתחתי שם משתמש חדש באנגלית . ואז נוצר לו תיקה עם שם באנגלית . ונפתרה הבעיה .
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים למה לעזאזל לפתוח שם משתמש בעברית?זה הרי יוצר כל כך הרבה סיבוכי יוניקוד שקשה לתאר אפילו.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים משום מה לא יודע איך שבאתי לבחור שם משתמש alt+shift לא העביר אותי לאנגלית והיה לי רק עברית . אין לי מושג למה זה היה ככה ממש מוזר
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר עשיתי עדכון מלא מהאתר של מיקרוסופט, חוץ מ-SP3, אבל זה לא קשור - אף פעם לא היה לי SP3
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר הצלחתי!!!פשוט מחקתי את ה-USER ונשארתי ב-Administrator.אי לא יודע מהקשר אבל - נו מילא, העיקר שהכל בסדר.יום נפלא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.