עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המפרט:

[pre]

Operating System Microsoft Windows XP Professional

OS Service Pack Service Pack 3

DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Motherboard:

CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200)

Motherboard Name MSI 915P Combo-FR (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Motherboard Chipset Intel Grantsdale i915P

System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)

BIOS Type AMI (02/23/06)

על הכרטיס להיות מותאם למערכת.

תקציב: מקסימום 500 ש"ח אבל זה רק אם זה כרטיס שיוכל לשמש אותי הלאה. אם לא, אסתפק בכרטיס יותר זול עם ביצועים סבירים.

לגבי רזולוציה אני לא בטוח (כיוון שכרטיס המסך שלי לא עובד כרגע), אבל יש לי מסך SAMSUNG SYNC MASTER721S, אם זה עוזר.

דרך אגב הסיבה שאני מחליף כרטיס שהכרטיס הישן נדפק כנראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375765.0

פורסם

תכתוב בכותרת את התקציב שלך ובהודעה עצמה גם את הרזולוציה שאתה משחק בה.

בכל אופן, המעבד של די מגביל אותך במגוון הכרטיסים, אבל אני חושב שה-HD4670 יכול להתאים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר של ATI שהם ממליצים על 1GB זיכרון.

לא יפריע לי לדעתך?

פורסם

ממש לא נחוץ 1 גיגה. זה עוזר רק ברזולוציות גבוהות ואני מניח שלא תוכל להגיע אליהם עם מפרט טכני כזה.

512 מגה יעשו את העבודה מצוין.

דרך אגב, לא אמרת אפילו מה השימושים שלך בכרטיס מסך?

פורסם

אני מחזק את ההמלצה לכרטיס 4670, וברור שזה יפריע, אם אתה מתכוון להריץ כל משחק בערך, חובה לפחות 1GB של RAM אם לא יותר!

אם אתה בכל מקרה תקוע אם התקציב אז אתה יכול לחרוג ממש טיפה ולקחת:

9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ZOTAC

ב 395 ש"ח

ו1GB DDR400 של סמסונג ב135 ש"ח.

יוצא לך 530 ש"ח.

אבל ההמלצה היא לקחת גם זיכרון וגם 4670 מה שיצא קרוב יותר ל600 ש"ח. אבל אם אתה גם מוצא זיכרון שמתאים לאחד שיש לך כרגע, ואתה עולה ל1.5GB של זיכרון עם כרטיס 4670 אז אתה כמובן תראה שיפור רציני. אבל בכל מקרה, קח בחשבון שהמעבד שלך הוא חד ליבתי מיושן, מה שאומר שאת CRYSIS למשל, אולי תוכל להפעיל אבל לא באמת תוכל לשחק!

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא גיימר כבד. MMORPG אחד (הדרישות שלו יחסית נמוכות משהו כמו radeon 9500). כמה משחקים יותר ישנים.

לא מתכוון כרגע לשחק במשהו חדש.

השאלה אם אני קונה את ה4670 אני אוכל למשוך אותו כמה שנים או שכבר עכשיו הוא מיושן ואז עדיף כרטיס חלש יותר שיספיק לי למה שאני עושה כעת וכשאקנה מערכת חדשה אקנה גם כרטיס חדש וטוב.

פורסם

ה - HD4670 ממש לא מיושן עכשיו, כרטיס מאד חזק ביחס למחיר שלו (400-450 ש"ח).

פורסם

אני גם מזמין את ה-4670 בגלל שאם אקנה כרטיס חזק יותר יווצר לי צוואר בקבוק ואני לא מעוניין להתחיל לשדרג הרבה דברים במחשב!

הכרטיס מעולה לשדרוג כרטיס מסך בלבד ומשחקים כמו WOW הוא יחזיק מעולה (כי WOW בעצמו לא משחק כבד)

פורסם

אני מחזק את ההמלצה לכרטיס 4670, וברור שזה יפריע, אם אתה מתכוון להריץ כל משחק בערך, חובה לפחות 1GB של RAM אם לא יותר!

אם אתה בכל מקרה תקוע אם התקציב אז אתה יכול לחרוג ממש טיפה ולקחת:

9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ZOTAC

ב 395 ש"ח

ו1GB DDR400 של סמסונג ב135 ש"ח.

יוצא לך 530 ש"ח.

אבל ההמלצה היא לקחת גם זיכרון וגם 4670 מה שיצא קרוב יותר ל600 ש"ח. אבל אם אתה גם מוצא זיכרון שמתאים לאחד שיש לך כרגע, ואתה עולה ל1.5GB של זיכרון עם כרטיס 4670 אז אתה כמובן תראה שיפור רציני. אבל בכל מקרה, קח בחשבון שהמעבד שלך הוא חד ליבתי מיושן, מה שאומר שאת CRYSIS למשל, אולי תוכל להפעיל אבל לא באמת תוכל לשחק!

אני הפעלתי קריסיס במחשב שלי עם הכרטיס מסך הישן שלי והוא עובד על הגדרות הכי נמוכות.....יש לנו כמעט אותו מערכת רק יש לי 3 גיגה זיכרון ו 6600

פורסם

אין ספק שעבור MMORPG ה-4670 יהיה מעולה ויאפשר לך לשחק ברזולוציה גבוהה.

אבל מניסיון אישי, שדרג את הזכרן לגיגה. בזמנו ששיחקתי WOW על חצי גיגה זכרון זה היה בלתי נסבל כאשר עברתי לתוכנה אחרת בזמן שהוא עבד.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שהגיב וייעץ.

:yelclap:

בסוף קניתי את ה2600XT שראיתי שdennis המליץ עליו בדיונים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים