עבור לתוכן

חוו"ד לגבי המפרט הבא בבקשה..

Featured Replies

פורסם

1. אני רוצה לדעת רק אם יש תאימות מלאה בין הרכיבים

2. והאם הלוח טוב לזכרונות והם ינוצלו

3. והאם זה שהמעבד הוא 1333mhz זה יגביל את הזכרונות שלא ינצלו את כל ה1600mhz שלהם..

מעבד: q9550

קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro

לוח אם: ga ep45t ds3

זכרונות: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7

מארז: p182 se

ספק: corsair 650tx

כרטיס מסך: Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe

דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB

דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB

המחיר לא משנה אני מקבל את זה במחירים מוזלים מאוד..

פורסם

אני שמח בשבילך שאתה מקבל את הרכיבים בצורה מוזלת אך עדיין תצטרך לערוך את הכותרת ולרשום את התקציב שלך.

אם כל מה שאתה שואל הוא תאימות בין חלקים ואין לך שום רצון לשמוע על הצעות לשיפור הדיון שייך לפורום "כללי".

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז תעביר לפורום כללי בבקשה..

פורסם

הרכיבים מתאימים אחד לשני, אבל זיכרונות 1600MHZ זה עבור OC, וגם אז, המעבד והלוח ישרפו לפני שתוכל לנצל FSB 800MHZ!!! לשם הרעיון הFSB של המעבד בסטוק הוא 333MHZ.

800 MHZ יהיה פי 2 ושליש ואם אתה מצליח לגרום לזה לעבוד בלי להשרף אתה תהפוך לאגדה.

בנוסף, מנסיוני, כרטיסים של POINT OF VIEW הם בעלי אורך חיים נמוך יחסית. הם לא אמינים כל כך ולרוב גם באים עם קירור די מסכן ביחס למתחרים, אני לא יודע אם גם בGTX260 החדש זה ככה, אבל מומלץ לך לבדוק כי זה לא אמור להיות כרטיס קריר בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר
הרכיבים מתאימים אחד לשני, אבל זיכרונות 1600MHZ זה עבור OC, וגם אז, המעבד והלוח ישרפו לפני שתוכל לנצל FSB 800MHZ!!! לשם הרעיון הFSB של המעבד בסטוק הוא 333MHZ.

לא הבנתי, אתה אומר שגם אם אני לא עושה oc המעבד והלוח ישרפו? או רק אם אני עושה ואם אני לא עושה הרכיבים מתאימים ויעבדו כמו שצריך בניצול מלא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים