פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת.למרות שפתחתי אשכול הוא ננעל רק בגלל ששלחו אותי לסטיקי שכולה תשובה אחת הייתה שם, וכל השאלות האחרות לא קיבלתי תשובות.אז אני מצטער.בכל אופן אני רוצה לקנות ויסאה שאני אוכל להתקין אותה על יותר ממחשב אחד, יש דבר כזה?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אין גרסה המאפשרת התקנה על כמה מחשבים ישנם גרסאות המאפשרות התקנה על מספר מחשבים שונים אך בו זמנית רק על מחשב אחד
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אתה צריך לקנות מספר רישיונות בהתאם למספר המחשבים שעליהם אתה מעוניין להתקין את המערכת.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר טוב אני כבר מבולבל, יש מלא סוגים של קניות דרך מיקרוסופת ועוד כמה אתרים ויש שדרוגים ועוד שטויות שכבר גרמו לי להתבלבל.נגיד ואני רוצה לקנות פרמיום, מה השלב הראשון שאני עושה?הולך לחנות וקונה את הדיסק, מה הלאה? איך אני קונה עוד רשיון? אגב רשיון הכוונה לסריאל נכון? אז כמה הוא עולה?תודה רבה על העזרה.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר בקיצור בסוף קניתי אקס-פי 32 ביט רק בגלל שהוא הכי יציב שיש בינתיים.השאלה העיקרית שלי, יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להתקין עליהם את המערכת הפעלה, מה יקרה אם אני אתקין על 2? איזה בעיות יכולות להגרם כתוצאה מכך?
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מהערכת ההפעלה דורשת הפעלה מול מייקרוסופט תוך 30 יום. אם היא לא מתבצעת המחשב "ננעל" עד לביצוע ההפעלה.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר אוקיי, עכשיו השאלה העקרית שלי, המחשב שינעל הוא המחשב הראשון שהותקן בו או השני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.