עבור לתוכן

לא בטוח אם זה המקום- מחפש מחברת אלקטרונית בטווחים של 1000-2000 שקל או פחות

Featured Replies

פורסם

אני לא ראיתי פורום ספציפי שעוסק בדברים האלה, אז מחשבים ניידים נראו לי בתור הדבר שהכי קרוב לזה.

אני מחפש משהו בסגנון מחברת אלקטרונית שמסוגלת להציג קבצי PDF, במילים אחרות, משהו שיהיה כמו ספר אלקטרוני שאליו אני אוכל להוריד ספרים אלקטרוניים (EBOOKS) שיש לי במחשב. אני מחפש גם משהו שיהיה בגודל A4 אם אפשר. יש חיה כזאת?

פורסם

אני לא מתמצאת בתחום אבל קוראים בגודל A4 קיימים בשוק, יש עכשיו איזשהו מעבר ל"נייר אלקטרוני" גמיש שנותן יותר אפשרויות. מכשירים ב-A4 פחות נפוצים, כנראה כי רוב האנשים רוצים משהו יותר קומפקטי מזה (A4 תאים יותר לשימוש עסקי או מקצועי).

לדעתי היה ל-Fujitsu מוצר מהסוג ב-A4 שנה שעברה (Flep/ Flepia משהו כזה) ובוודאות ראיתי מוצרים אחרים בעבר בגודל כזה (ב-Wired היתה לאחרונה כתבה על מוצר גמיש וקומפקטי ב-A4 של "Plastic Logic" שמכיל אפילו מסך מגע). תערוך חיפוש בגוגל כי נראה לי שכאן לא תמצא הרבה מומחים בנישה כזו ספציפית. על ענייני מחיר וזמינות בארץ באמת אין לי מושג.

פורסם
  • מחבר

ממ אז מה בדיוק אני צריך לחפש בגוגל, כי למען האמת כבר חיפשתי כמה פעמים. יש לך מושג איך קוראים לזה באנגלית? כי מחברת גראפית או משהו בסגנון זה לא ממש...

פורסם

Electronic reader/ E-reader/ Digital reader וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים