פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מה אתה כ"כ מתלהבים? אם כל הכבוד הוא בכלל לא יציב - והטמפ' גרועות - מה עוד ש 10 דקות בפרים זה לא לטמפ' בפול לואד. וזה לא הכי חוכמה... כל 1700+ יכול לתת 600 מגה הרץ בלי הרבה : :
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים נכוןו, ואישית אני הרבה יותר מתלהב מ-2.4C על איזה 3500...אבל עדיין זהו המעבד הכי מהיר בארץ כרגע. חבל רק שזה כתוצאה מהמעבד הכי מהיר שגם ניתן לקנות כעת...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר טוב , באמת בזבוז שאין דואל .... אני קניתי שתי סטיקים אבל היה רק אחד במלאי ...היום הגיע השני והוא פגום (הם קיבלו צעקות על זה ...) אני לא יפרסם את שם החנות כדי לא לגרום בעיות וכאלההסטיק השני יגיע ביום ראשון או שני כנראה ....עכשיו בקשר לOC אני קודם משלים את הפרוייקט OC לכרטיס מסך ואז יפרסם תוצאות 3DMARKיםSANDRA , וולטז' , פיסימרק והכול .... מחרלמה אני כבר עייף היום חחחחח ....חכו למחר .. ועוד איזה שבוע ככה עד לפרוייקט של הכרטיס מסך .. תלוי בקצב שהרכיבים יגיעוולכל האנשים שמביעים זלזול וספקות , אין לי מה לענות לכם .גם לא ממש מגיע שיענו לכם.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים טוב , באמת בזבוז שאין דואל .... אני קניתי שתי סטיקים אבל היה רק אחד במלאי ...היום הגיע השני והוא פגום (הם קיבלו צעקות על זה ...) אני לא יפרסם את שם החנות כדי לא לגרום בעיות וכאלההסטיק השני יגיע ביום ראשון או שני כנראה ....עכשיו בקשר לOC אני קודם משלים את הפרוייקט OC לכרטיס מסך ואז יפרסם תוצאות 3DMARKיםSANDRA , וולטז' , פיסימרק והכול .... מחרלמה אני כבר עייף היום חחחחח ....חכו למחר .. ועוד איזה שבוע ככה עד לפרוייקט של הכרטיס מסך .. תלוי בקצב שהרכיבים יגיעוולכל האנשים שמביעים זלזול וספקות , אין לי מה לענות לכם .גם לא ממש מגיע שיענו לכם.מה אתה נעלב? זה לא שאמרנו משהו אישי עליך... זה כולה מחשבחוץ מזה ביחס למעבדים אחרים, המעבד שלך לא הגיע רחוק כי עם אוברקלוק של 20% אין לך מה להתפאר כלכך, גם אז זה המעבד הכי מהיר בארץ (הוא לא אבל נגיד...).
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים גם אני לא מתלהב... סתם אוברקלוק קנויטוב שלא קנית intel 3,2 וזהואוברקלוק איכותי שימושי ויפה בהחלט זה של SMSM ושל KoM
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים GEiL Golden Dragon DDR 400 yX2 עם לוח מסדרת IS7 ביחד עם C2.6 מסוגל לעבור את ה 3.6ב3DGAMEMAN הם עשו POST ב3.7 עם קירור של אינטל.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים GEiL Golden Dragon DDR 400 yX2 עם לוח מסדרת IS7 ביחד עם C2.6 מסוגל לעבור את ה 3.6ב3DGAMEMAN הם עשו POST ב3.7 עם קירור של אינטל.אני מאמין שאפשר להגיע אם המעבד הזה אפילו ל3.9 ואולי ל4...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מית יהיו מתחים שנתת לכול הרכיבים , תזמוני זכרונות וכאלו??ביינתים שיחקת אותה
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני מאמין שאפשר להגיע אם המעבד הזה אפילו ל3.9 ואולי ל4...לא נראה לי שאפשרי לעשות את זה עם קירור אווירלפותח הדיון כמו שכבר אמרו באחוזים הקלוק לא מרשים במיוחד אבל עדיין כל הכבוד
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים BETA !!! BETA !!! BETA !!!גם לי יש אבל רק כי אני בטא טסטר, היא מדהימה אבל דופקת את המחשב מהבעיותBETA !!! BETA !!! BETA !!!איזה בטא ואיזה נעליים? יצא כבר המלא "לקנייה" מהאינטרנט ;D
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים חונק....... איך יש לך את חבילת ההרחבה לוורקראפט אם היא עוד לא יצאה ??? (קשרים?) סך הכל מחשב טוב.. עריכה : מה זה המשחק אם הקירח ? חחח היום לא צריך קשרים בשביל להשיג דברים שעדיין לא יצאו לא שמעת על warez?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים חחח היום לא צריך קשרים בשביל להשיג דברים שעדיין לא יצאו לא שמעת על warez? איזה כלי אתה אתה יודע מה זה ווארז קבל אסימון
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים TC מה זה המשחק אם הקירח ? וכמובן ששמעתי על ווארז , רק שעוד לא ראיתי את המשחק במירק אז זה מאוד תמוהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.