פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים טוב אז ככהיש לי UPS של גמאטרוניק דגם G-ME 750 אמפרמחוברים אליו מסך מחשב 22 אינץ', מחשב-עם ספק ג'נרי של 500W ורמקולים של לוגיטק דגם X530בדקתי שהוא מחזיק את שלושתם יחד והוא תקין והכל עובד מעולה...אני חייב לציין כי הייתה בעיה עם הUPS בעיה חשמלית שכל החוטים שלו יצאו החוצה מהאחורה והוא לאחר תיקון ע"י גמאטרוניק.עכשיו הבעיה שלי היא כזאתקורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמלאני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי כי זה קורה לי הרבה כשאני באמצע דברים חשובים ואז פתאום יש צפצוף מהUPS ואז המחשב עושה ריסטרטתודה מראש למי שיעזור לישבת שלום
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר הם טוענים שהמכשיר תוקן והוא תקין לחלוטין אחרי בדיקה שהם עשו לו רק בתחילת השבוע קיבלתי אותו אחרי תיקון כפי שציינתי...
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים כדי לבדוק אם באמת הוא מסוגל "להחזיק", תנסה לנתק ממנו [לחבר ישירות לחשמל] הכל למעט המחשב ותראה אם יש שיפור.חוץ מהמסמך הזה לא מצאתי תמונה של החיבורים שלו.... http://www.gamatronic.com/UserFiles/File/gamatronic/UPS/G_ME_ENG.pdfאולי חיברת את המחשב ליציאת ייצוב מתח בלבד ולכן הוא נופל ?כמה יציאות יש לו לייצוב מתח בלבד וכמה לייצוב+אל פסק ?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר ניסיתי לנתק ממנו הכל פרט למחשב וזה עדיין מחזיק אותו גם כשאין חשמל כדי לא לבלבל אותך עם החיבורים כי גם אני לא מבין בזה הנה צילמתי לך תמונה של החיבורים שיש לו: [ אני מקווה שזה מספיק ברור בגדול יש שם 2 כניסות באחד חיברתי את המחשב ובשני שמתי מפצל של שתיים וחיברתי בו מסך ורמקולים זה הכל...
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים תשמע... ממה שהצלחתי לראות בכיתוב בתמונות המטושטשות האלו, 2 היציאות של החשמל הן של ייצוב+אל פסק. בנוסף, אתה אומר שכאשר המחשב מחובר ואתה מנתק את האל פסק מהחשמל, המחשב לא נכבה. הבעיה הזו עדיין קיימת ? קורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמל אם כן, אז אתה חייב לדבר עם החברה שוב ולהתעקש שיסבירו לך איך זה קורה, אם האל פסק תקין !
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים דבר ראשון, ספק כח 500 ואט ג'נרי הוא יחסית כבד לאל פסק 750VA.יש לך מנורות דולקות על האלפסק? אולי מנורה של בטריה חלשה?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים דבר ראשון, ספק כח 500 ואט ג'נרי הוא יחסית כבד לאל פסק 750VA.יש לך מנורות דולקות על האלפסק? אולי מנורה של בטריה חלשה?אבל זה 750.לפי מה שאתה אומר ספק מוכר וממותג כמו סיסוניק יעבוד יותר טוב???ברור שיש איכויות אבל עדייו זה 500 ואנחנו יודעים טוב מאד שג'נרי זה לא 500 אמיתי זה זה בטוח פחות מ 500..אז איך הוא יותר כבד?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים הוא יותר כבד בגלל הנצילותבדרך כלל בספקים טובים מדובר על נצילות של 80 אחוזכלומר אם יוצא 500 ואט נכנס 625 וואטויש גם את מקדם הקוסינוס שהוא גם בערך 80 אחוז כלומר 625וואט = 781VAבספקים ג'נריים הנצילות נמוכה יותר מה שמעלה את הדרישה לVA
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים האל-פסק קטן על המערכת.750VA = 425W (ראה מפרט יצרן שצורף מעלה)ספק ג'נרי של 500W הינו במקרה הטוב 250Wבהנחה של עמס מירבי מצד המחשב ונצילות של 70% ההספק הנדרש הינו 350Wמסך 22" צורך לערך 50Wמערכת רמקולים עוד 50Wמכאן שהגעת לקצה הניצולת של האל-פסק והוא נכנס להגנת עמס יתר.נתק את מערכת הרמקולים שכן ניתן לוותר עליה בזמן הפסקת חשמל, כמו-גם תאריך את זמן הגיבוי.צביקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.