פורסם 2003 ביוני 2622 שנים חצי ס"מ זה מספיק בהחלט. שטח הכניסה של האויר מספק הרבה יותר אויר ממה שהמאוורר מסוגל לדחוף
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר חצי ס"מ זה מספיק בהחלט. שטח הכניסה של האויר מספק הרבה יותר אויר ממה שהמאוורר מסוגל לדחוףגם אני חושב כמוהו וזה גם מאוורר של 60 מ"מ....בכל מי קרה זה לא עקרוני...אחרי שאני יחבר אותו אני יבדוק את ההבדלים
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אוקיי...אבל לפי מה שאתה אומר אין לי שום פילטר ושום גריל...נכון איין לך אתה צריך לקנות גריל עולה 15 שקל ופילטר גם לא עולה הרבה
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר אין בעיה...אבל בתחלס מה צריך את זה? אני לא יכניס אצבעות ולא יכנסו חוטים וזהו...מה שצריך זה פילטר
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים שום דבר לא חייבים ..... אבל אם אתה כבר עושה תעשה כמו שצריך ועד הסוף א) שלא תהרוס תמאוור שיכנס אליו בטעות איזה משהו וכנף תשבר ב) זה יותר יפה עם גריל ג) ככה זה נהוג :bigglasses:
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים גריל שימושי לטעמי רק למאווררים שמגיעים ממש במגע עם החוץ כמו בגג או על הדלת. אם יש לך את החלק הקדמי של המארז או האחורי היד שלך לא תגע שם
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים קדמי חובה - גם לאסטטיות וגם להגנה, אחרי הכל כולם רואים דבר גדול מסתובב ונהנים לדחוף לתוכו אצבעות (אפילו אחי הגדול - בן 22)...אחורי זניח, רק אם בא לך, כי אף אחד לא ממש מחטט שם...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים כל חנות רשת (חוץ מסימפלטק משום מה)...חנויות שכונתיות אני לא מאמין שתמצא בהם...אגב, יש לך מדריך באתר איך להכין פילטר, ולשיבי יש תיאוריה מוזרה קצת איך להכין גרילים מ.... כלובים של אוגרים... o_O
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר חחחחחחחחחחח לצערי (או שלא) אין לי כלוב של אוגרים...ואני בטוח שזה גם יוצא פחות אלגנטי... בקשר לפילטר שבמדריך...הוא גם פחות אלגנטי במיוחד שמומלץ להשאיר אותו בצד החיצוני....לכן אני חושב שאני יתאמץ קצת ויצא לרחובות ערי (אשדוד) בשביל למצוא חנות שיהיה בה פלטרים וגרילים...ושוב תודה על העזרה מכולם
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מניסיון יהיה יותר טוב אם תהפוך את המאוור העליון שבגג ושהוא ידחוף אוויר כי אחרי הכול הוא הכי קרוב למעבד!!וןהמעבד צריך אויר "טרי" כלומר אויר קר !!
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר לדעתי מה שיהיה יותר קרוב למעבד זה המאוורר שעל הדלת והוא מכניס אוויר....לא ככה? והוא גם יכניס אוויר יותר קר כי הוא יהיה די קרוב לקיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.