עבור לתוכן

צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3500ש"ח ללא ציוד!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אחרי שלוש וחצי שנים אם המחשב הזקן שלי הP4, אני חושב סוף סוף לקנות מחשב חדש.

טוב מה שאני מבקש זה:

מחשב שיהיה חזק למשחקים כבדים - Fallout3 . Grid . COD5 וכו'..

שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר.

אני מתכנן לעשות OC.

הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא - 1600X1200. ולא משנה לי על איזה רזולוציה לשחק בינתיים, רק שיהיה בהגדרות כמה שיותר חזקות!

החנויות שמהם אני יקנה - skypc/foxpc/panda/tms !

תודה רבה לכולם, ויום טוב!

:hi:

פורסם

בבקשה:

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤861

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤109

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤498

מארז:

ANTEC NSK4480 380W Black

כמות: 1 - מחיר: ¤444

קירור למארז:

Arctic Cooling 8L 80mm

כמות: 1 - מחיר: ¤20

זיכרון:

A-Data 2GB DDR2-800 CL5 Retail

כמות: 2 - מחיר: ¤128

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים

כמות: 1 - מחיר: ¤319

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤849

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤125

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤3486

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3417

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/gy2e4t5k

פורסם

אחלה מפרט, תתחדש.

פורסם

מפרט דומה:

מעבד:

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

790 ש"ח

לוח אם:

EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E GIGABYTE

465 ש"ח

זיכרון:

2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader

340 ש"ח

כ.מסך:

HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E SAPPHIRE

990 ש"ח

קשיח:

500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD

300 ש"ח

צורב:

DVD±RW GH22NS x22 Black SATA LG

115 ש"ח

קירור מעבד:

Alpine 7 Pro (s775) AC

55 ש"ח

מארז:

Hec Compucase 6C28 Midi Tower No PSU

170 ש"ח

ספק:

550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) CHIEFTEC

295 ש"ח.

הרכבה 60 ש"ח

יוצא 3580 אחרי הנחת מזומן.

הורכב בKSP אבל כך בחשבון +- של מקסימום 5% במקומות הנורמאליים.

יתרונות: ספק חזק ושקט, כ.מסך בגסאת OC, קירור שקט למעבד וזיכרונות טובים יותר.

פורסם

איך אתה בכלל משווה שין המפרט שהרכבתי למפרט שאתה הרכבת? במפרט שלי יש קירור יותר שקט למעבד, מארז איכותי ואמין יותר, וספק הרבה יותר איכותי. כל זה, ב-160 ש"ח פחות. היתרון במפרט שלך הוא כץמ עם קירור יותר טוב אך הוא לא עבר OC.

פורסם

המפרט שלי, עם SAPPHIRE שלדעתי יותר אמינה מPALIT וגם נותנת יותר אחריות. בנוסף קח קשיח של SEAGATE 500GB חדש ותעביר עליו בדיקת MHDD, לא בטוח שתהיה מרוצה מהתוצאות. אני לא הייתי, הWD לפחות באים טובים (תמיד יש סיכוי ליפול על דפקט אבל בכל זאת ה500ים של SEAGATE באים כחדשים עם סקטורים של מעל 50MS ולא אחד, וזה כשהכונן חדש!). הזיכרונות של OCZ טובים בהרבה מהזיכרונות של A-DATA והם עם גופי קירור. המארז שלקחת הוא מצוין, והספק טוב, אבל אני חושב שהמארז מיותר כאן. ומהנסיון שלי עם הספקים של CHIEFTEC הספק שנתתי לו גדול על המערכת הזו ומשאיר אופציה לשדרוג. את הALPINE 7 PRO יש לי אישית, לא שומעים ממנו אפילו פיפס קטן והוא מקרר מצוין גם את המעבד שלי בOC ראה בחתימה. ככה שאם הוא רוצה לעשות OC על הE8400 אולי הפריזר שווה אחרת זה לא כל כך משנה. אגב, הכרטיס מסך 4850 TOXIC הוא גם עם קירור יותר טוב והוא כן עבר OC.

50MHZ לליבה ו100MHZ כלומר 200MHZ אפקטיבי לזיכרונות.

פורסם

האמינות של SAPPHIRE שווה לאמינות של PAIT. הקיחים של SEAGATE לא פחות טובים מאלו של WD, יכול שנפלת על אחד בעייתי. אין טעם לקחת זיכרונות שכאלה כי הוא לא הולך להעביר אותם OC. רואים שאתה לא מבין בזכרונות... ספקי CHIEFTEC הרהבה פחות טובים מהספקים של ANTEC שנחשבים מאוד איכותיים וכוללים שלל של מנגנונים כגון הגנה מפני נפילות וקפיצות מתח, מה שאין לספקים של CHIEFTEC. ה-ALPINE 7 PRO הוא פחות טוב מה-FREEZER 7 ואתה לא יכול להתווכח עם זה.

פורסם

על כמה כונני 500GB של SEAGATE אתה העברת טסטים? (אני העברתי על מאות) אני לא אומר שהFREEZER לא טוב יותר, אני אומר שהוא לא דרוש, כנ"ל המארז והספק. אמת שANTEC עושים יופי של ציוד, ושבשביל מפרט כזה לא לוקחים ספק ג'נרי אבל הCHIEFTEC 550W הוא ספק מצוין, מכרתי המונים של כאלו וכבר ראיתי אנשים מחזיקים איתם מערכות מטורפות עם OC ואף אחד אף פעם לא חזר. אגב, PALIT תמיד נותנת שנתיים אחריות וSAPPHIRE נותנת 3. OC או לא OC תמיד טוב יותר זכרונות עם צלעות קירור מזיכרונות בלי צלעות קירור, ובשביל ההפרש של 80 השקלים שזה עולה זה שווה את זה. הזיכרונות במפרט שרשמת לו הם זיכרונות VALUE פשוטים. הם שווים אך ורק בגלל שהם זולים. אנחנו לא מכניסים פה GTX280, או 4870X2 ככה שאין לנו פה חום שדורש איזה מארז מתוחכם. הוא לא מתכנן OC ככה שהHEC שהוא קייס נחמד וזול יהיה בחירה מצוינת.

פורסם

אם שמת לב, הבאנדל של ANTEC (מארז+ספק) הוא 444 ש"ח והמארז

ספק שהבאת הם 170+295=465 ש"ח. ז"א, הוא מקבל משהו יותר איכותי בפחות כסף. ההפרש במפרטים שלנו הוא 170 ש"ח ולכן אפשר לקחת את המפרט שלי רק עם TOXIC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים