פורסם 2003 ביוני 2622 שנים כשאני מפעיל את המחשב או עושה ריסטרט והוינדווס עולה מחדש הוא עולה עם ההודעת שגיאה המצורפת שכתוב בה כך:אין אפשרות לאתר את 'C:\WINDOWS\System32\system32.exe'.ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב. כדי לחפש קובץ, לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש.בבקשה תנסו לעזור לי כי זה מאוד חשוב לי.... בתודה Anas-Nanas
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים על ה-XP שלי אין בכלל קובץ כזה. אתה בטוח שזה הקובץ והמיקום המדוייק שרשום בהודעה?הווינדוס בכלל עולה? אתה יכול לסגור את ההודעה ולהמשיך לעבוד כרגיל בווינדוס, או שהווינדוס לא עובד?אם הווינדוס עובד כרגיל, יכול להיות שסתם משהו שתל לך להפעיל את הקובץ הזה ב-Startup למרות שהוא לא קיים, ובגלל זה המערכת מחפשת אותו כשהיא עולה ולא מוצאת.Start >> Run >> msconfigושם תעיף את הקובץ הזה, כי הוא בכלל לא אמור להיות קיים במערכת.(** לי יש Windows XP Pro וכל ההודעה שלי מסתמכת על זה. אבל גם אם יש לך Home, זה אמור להיות אותו דבר. אם זה לא וב-Home צריך להיות הקובץ הזה, תתעלם מההודעה שלי.)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר אז ככה....יש לי XP pro וזה בדיוק מה שכתוב בהודעה!!!אחרי שאני נותן לה אישור הווינדוס עולה רגיל!בדקתי ב-msconfig והקובץ הנ"ל לא נמצא שם ב startup!אז אם אתה או מישהו אחר יכול לתת לי רעיון יותר טוב איך לפתור את הבעיה אני אשמח!תודה!
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אחי, יש לך וירוס, או שנשארו לך שרידים של הוירוס. כלומר רק ההפניה שהיתה אמורה להפעיל את הוירוס נשארה, אבל הקובץ כבר נמחק.ההפניה לקובץ (שכבר לא קיים) נמצאת ברג'יסטרי או בWIN.INIעריכה:אני מנסה לתת לך לינק לסימנטק, אבל לא הולך לי:http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.mari@mm.htmlכנס לwww.symantec.com תרשום בחיפוש שם SYSTEM32.EXE ותראה תוצאות.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים ווירוסתתקין את הווינדוס מחדשלמה ישר להתקין וינדוס מחדש?! לא חבל על הזמן כשאפשר פשוט להעיף אותו?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר למען האמת...אתם צודקים אלו הן שאריות של וירוס!!!העניין הוא שהרצתי חיפוש בסימנטק והראשון הוא הכי דומה למה שנראה לי שיש לי...אבל בדקתי ואני לא חושב שזה זה!!!אם מישהו יוכל לתת לי לינק לוירוס המדוייק אני אנשק את כפות רגליו..חחחח ;D
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים זה בכלל לא משנה איזה וירוסהיה קובץ כזה הוהוא היה נגועאיזה אנטיוירוס מחק אותו ונשארה שורת ההפעלה שלו אז אתה מקבל את השגיאהתוריד את השורה שמפעילה את הקובץ ב msconfig
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר תוריד את השורה שמפעילה את הקובץ ב msconfig זאת הבעיה....אין שורה כזאת!!! בבקשה תנסו לתת אפשרויות אחרות לפתרון... נ.ב:תודה בכל מקרה לכל האנשים שמנסים לעזור!!! עריכה- בדקתי ואין לי לא את הערך הזה:System32 C:\Windows\System32.exe ולא את הערך הזה:System32 C:\Winnt\System32.exe פה:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ככה שזה כנראה לא הפתרון!
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים ההפניה לקובץ (שכבר לא קיים) נמצאת ברג'יסטרי או בWIN.INIבדקת שם? ב-win.ini שבתוך התיקייה של הווינדוס?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר ב-win.ini שבתוך התיקייה של הווינדוס?תן לי בבקשה הפניה מדויקת לקובץ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.