פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אפשר בבקשה עזרה בOC למעבד Q9450 2.66 GHZ פשוט לא הבנתי את כל המדריכים.. אז בבקשה תתנו לי עזרה שלב אחר שלב .. (: יש לי את התוכנה CPU Z ואת OCCT יש לי קירור BIG TYP למעבד אני רוצה אובר קלוק קטן ל3 GHZ בעבר טכנאי עשה לי אובר קלוק אבל עשיתי עדכון לויסטה ואיכשהו האובר קלוק יתאפס... אולי הביוס התעדכן ? לאדע.. בבקשה עזרה
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מה המפרט המלא שלך ?עדכון של מערכת ההפעלה לא קשור לעדכון של הביוס..אולי הOC התבצע דרך תוכנה לוכן אופס..מעבר לזה אין שום השפעה..כמו כן מה לא מובן במדריכים בדיוק ? תציין כאן ונעזור לך..
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר המערכת שלי: מעבד- Q9450 קירור למעבד- BIG TYP לוח אם- ג'יגבייט X48 זיכרון פנימי- 4 ג'יגה 800 MHZ כרטיס מסך- 4870 512 MB מארז- NZXT LEXA BLACKLINE ספק- TT 750 W לא הבנתי את המדריכים בביוס וכל זה.. יש מצב שאתה/ם עוזר/ים לי לעשות OC דרך תוכנה? או שפשוט לעבור אתיי שלב שלב כי זה ממש ממש ממש לא מובן לי.. ושוב תודה שאתה עוזר לי
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים איזה לוח אם בדיוק של GB ?דרך תוכנה זה לא בעיה..פשוט תתקין אותה ותעלה את הבאס..בכל אופן אני לא מציע לך להתחיל בOC אם אל הבנת את הדברים הבסיסים..סתם לשנות בעזרתו של מישהו לא יתן לך הרבה..
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר אני נעזר בכם בגלל שאני מפחד לפקשש .. איזה תוכנה להוריד?יש לי כבר CPU Z וOCCT איזה עוד תוכנה אני צריך?הלוח אם שלי:Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 LGA7
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים אין מה לפחד לפקשש..לשרוף משהו זה נדיר ביותר במערכות של היום..כמו כן אני חוזר ושואל..מה בדיוק לא היה מובן במדריכים ? מושגים בסיסים ? ההדרך בה עושים OC ?שכן גם אם תיכנס לביוס ולא תדע מה לשנות זה לא עוזר ממש..וגם אם אני אגיד לך מה כדי לשנות..אף אחד לא מבטיח שזה יעבוד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.