עבור לתוכן

SteelSeries IKARI Laser Gaming Mouse

Featured Replies

פורסם

http://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6467

הרבה זמן שאני מחפש כבר תחליף ל MX518 ,לא בגלל שהוא רע ,אלא בגלל שבאלי על חדש ..

האם העכבר הזה שאני מציג פה באמת טוב יותר בהרבה מה MX?

תודה

פורסם

כה אחי הוא טוב....

אבל הייתי ממליץ לך ללכת על RAZER LACHESIS

עכבר מצוין אני הולך לקנות אותו בקרוב!

פורסם
  • מחבר

זה שאתה אומר לי שהוא טוב ,זה דיי ברור אחרת הוא לא היה עולה ככה .

אני רוצה קצת מידע יותר ספציפי למה..

פורסם

דבר ראשון הוא לא טוב יותר מה-MX518.

דבר שני אם אתה מחפש משהו מתקדם וטוב יותר מה-MX518 אל תעיז להסתכל בכלל לכיוון של ה-Razer Lachesis.

לך על ה-Razer DeathAdder........

אתה יכול בתכלס גם לקנות עכבר ב-50 שקל שיותר טוב מה-MX518 וגם מה-DeathAdder אבל אני לא מאמין שמישהו שהוא לא גיימר מקצועי יקח את ההצעה הזאת ברצינות למרות שהוא יכול לחסוך פה הרבה יותר כסף וגם יקבל עכבר שיתן לו ביצועים יותר טובים במשחק. אבל שיהיה, קשה לי מאוד לא להמליץ על ה-DA כי בכל זאת יש לו את היתרונות שלו והוא בסה"כ כנראה העכבר הכי טוב שיצא לשוק מאז שהחלה התנופה בשוק העכברים לגיימרים, לא מאמין שתרגיש איזשהו הבדל בינו לבין העכבר ב-50 שקל שטוב ממנו אבל אתה כן תרגיש יותר טוב עם עצמך שתקנה עכבר יחסית חדש ומתקדם.

לגבי ה-SteelSeries Ikari

גם הוא עכבר מצויין אבל הוא פחות טוב מה-MX518 לטעמי, ואם כבר סתם לידע כללי עדיף תמיד לקחת עכבר אופטי ( יש גם גרסה אופטית של ה-IKARI, אם אני לא טועה יש ב-pandas.co.il ) גם יותר זול וגם יותר טוב למשחקי FPS.

פורסם
  • מחבר

למה אופטי טוב יותר? לפי מה שהבנתי הלייזר מדיוק יותר וכו' ,אתה בטוח שאופטי טוב יותר למשחקי FPS?

פורסם

לפי כל המחקרים כרגע אופטי עדיף למשחקי FPS, לא בצורה משמעותית במיוחד אבל מצד שני לא עדיף לך לקנות משהו שהוא גם יותר זול וגם יותר טוב?

בכל מקרה אם אתה מתעניין מי מה למה ואיך, קרא כאן -

http://www.fragyou.net/?page_id=24

פורסם
  • מחבר

לפי כל המחקרים כרגע אופטי עדיף למשחקי FPS, לא בצורה משמעותית במיוחד אבל מצד שני לא עדיף לך לקנות משהו שהוא גם יותר זול וגם יותר טוב?

בכל מקרה אם אתה מתעניין מי מה למה ואיך, קרא כאן -

http://www.fragyou.net/?page_id=24

אוקיי ,תודה

אז מה איזה אופציות נשארו לי ה Razer DeathAdder בגודל שלו הוא גדול יותר מ MX518?

ובמה ההתירונות שלו על הMX?

פורסם

בתור מישהו שהיה לו את שניהם - הוא פשוט הרבה יותר נוח במשחקים.

לא שה-MX518 לא נוח כן? יש אנשים שגם יעדיפו את הצורה שלו והוא מתלבש על היד כמו כפפה. אבל למשחקים נטו אני חושב שאפשר להגיע לרמה גבוהה יותר עם ה-DA, הוא יותר קל ל"תמרון" במהלך משחק וכתוצאה מכך אתה יכול לכוון ביותר קלות לאיזורים שעם ה-MX518 היה קשה לך להגיע...........

השתמשתי בעכבר דומה מאוד ל-DA לפני שקניתי את ה-MX518 בשם IntelliMouse Explorer 3.0 ( לא ניתן להשיג בארץ ונחשב לעכבר הגיימינג הכי טוב שיצא ), ואחרי שעברתי ל-MX518 הרגשתי שלאיים שלי חסר את ה"עומק" שהיה עם ה-IME3.0, מה גם שכמו שאמרתי יש מצבים שבהם יהיה לך קשה מאוד להמשיך ולעקוב עם ה-MX518 לעומת זאת עם ה-IME3.0/DA האפשרויות הם כמעט לא מוגבלות. ה-DA מעוצב בהשראת ה-INTELLI 3.0 ולמרות שאני חושב שה-INTELLI 3.0 עדיין טוב יותר במקצת, ה-DA עדיין טוב בהרבה מה-MX518 ויתן לך תמורה טובה יותר לכסף מכל עכבר "חדשני" אחר. בכלליות הוא העכבר השני הכי טוב שהשתמשתי בו, בתור מישהו שהשתמש בכמעט כל עכבר גיימינג שיצא בשנים האחרונות..

ואם אני לא טועה הוא קצת קטן יותר מה-MX518.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים