עבור לתוכן

סוני - 14 מיליון משתמשים ברשת PSN

Featured Replies

פורסם

http://www.shacknews.com/onearticle.x/55974

השאלה שלי היא כזו, 14 מיליון משתמשים, 17 מיליון קונסולות נמכרו, 3 מיליון איש ללא אינטרנט?!

פורסם

אני מפקפק מאד במספרים שלהם. זה מספר דומה לכמות בLIVE כ360 (כולל הסילבר שבחינם) רק של360 יש 5 מיליון יותר כלומר אחוז החדירה בפס3 גבוה יותר למרות שהשירות חדש.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה? זה לא ספק אינטרנט שיוצר משתמשי רפאים. כל משתמש זה קונסולה שנמכרה (במקרה שלנו אפילו יותר קונסולות ממשתמשים), ככה שאני לא מבין במה יש לפקפק? להיפך, אם הם היו אומרים 1700 מיליון חשבונות (כשהם כבר מכרו 17 מיליון קונסולות) הייתה סיבה יותר לחשד, מה האינטרנס שלהם לרמות "כלפי מטה"?

פורסם

אני טוען שהם מרמים "כלפי מעלה" כדי להראות שהרשת שלהם מתחרה ב LIVE. אחוז האנשים שיצרו חשבון PSN גבוה מאחוז האנשים שיצרו חשבון LIVE למרות שכל מה שהPSN מציג (מינוס משחקים בלעדיים ומולטי פלייר) קיים גם בLIVE סילבר ובאותו מחיר (חינם להרשמה, כסף על המוצרים). לא רק זה XBLA מציג סיפריית משחקים גדולה יותר עם כמה להיטים קזואלים בלעדיים (כמו ג'יאומטרי וורז, קאסטל קראשר וכו)

פורסם
  • מחבר

רק שכחת שכדי לשחק במשחקי רשת ב PS3 לא חייב לשלם "דמי סחיטה" וב XBOX כן :xyxthumbs:

פורסם

צריך להיות רשום ללייב כדי הוריד דמואים? כי צריך בשביל ה-PSN. (ועוד צריך להיות רשום במדינה בה ה-PSN זמין)

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להירשם חד פעמי ולקבל הכל בחינם (חוץ מתוכן בתשלום כמובן - אף אחד לא יצפה לקבל סרטים ומשחקים חינם) מאשר שיאשפרו לי להוריד דברים חלקיים ללא הרשמה ואת השאר בתשלום.

פורסם

כן, כדי להוריד דמואים, סרטים, ערכות נושא, פטצ'ים למשחקים, למעשה כל מה שמגיע מהאינטרנט צריך חשבון LIVE.

אני לא מדבר כאן על נושא המשחקים. רק על נושא החשבון. אחוז האנשים שמשחקים במולטי בפס3 כל כך עצום? אני בטוח שכל בעל פס3 יכול לאמר לך שהשרתים מאוכלסים אבל לא מפוצצים. כלומר משום מה בעלי פס3 נרשמים לחשבון PSN באחוז גבוה יותר ולכן אני מפקפק בנתון

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שאחוז לא קטן מהרשומים ל PSN אולי לא משחקים משחקי רשת (אני דוגמא מובהקת) ככה שאם הם מנסים להקביל בין כמות הרשומים לכמות הפעילים אין ממש קשר למציאות. מצד שני עוד מעט יוצא ה HOME, מה שתיאורטית יגביר את כמות האנשים הפעילים ברשת להם (אני אישית די סקרן לגבי זה ואם זה טבו כמו שזה נראה אני כן אהיה פעיל).

פורסם

אני טוען שהם מרמים "כלפי מעלה" כדי להראות שהרשת שלהם מתחרה ב LIVE. אחוז האנשים שיצרו חשבון PSN גבוה מאחוז האנשים שיצרו חשבון LIVE למרות שכל מה שהPSN מציג (מינוס משחקים בלעדיים ומולטי פלייר) קיים גם בLIVE סילבר ובאותו מחיר (חינם להרשמה, כסף על המוצרים). לא רק זה XBLA מציג סיפריית משחקים גדולה יותר עם כמה להיטים קזואלים בלעדיים (כמו ג'יאומטרי וורז, קאסטל קראשר וכו)

ג'יאומטרי וורז לא בלעדי אולי הוא לא יצא לפלטפורמות של סוני אבל הוא יצא לכל דבר אחר

בכל מקרה קשה לי להאמין לנתונים האלו

זה בעצם אומר שהרוב המוחץ של קוני הPS3 נכנסו לרשת דרכו לפחות פעם אחת

ואני לא חושב שזה המצב

פורסם

גיאומטרי וורז 1 היה בלעדי תקופה ארוכה, ועכשיו 2 בלעדי ל360

פורסם

גם אם זה ככה הייתי מצפה ממך לתת שמות שבעלי 360 מתלהבים מהם והם באמת בלעדיים

לדוגמה "בירד" שבלעדי

מספר 2 לגיאומטרי וורז זה לא דבר להתלהב מימנו

פורסם

בבירור לא שיחקת בGW2

פורסם

*טעות - תתעלמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים