פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מישהו יכול לתת לי עדכון קצר ומהיר על הNXE הזה? (וכשמתקינים את המשחק לא צריך בכלל דיסק?)
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר מישהו יכול לתת לי עדכון קצר ומהיר על הNXE הזה? (וכשמתקינים את המשחק לא צריך בכלל דיסק?)צריך את הדיסק כדי לוודא שלא מעבירים משחקים מאחד לשני אבל זה פשוט מבטל את הרעש של הכונן.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים לכל מי שכבר הוריד את העדכון.1. האם יש את האפשרות החדשה של רזולוציה 1680X1050 כמו שהבטיחו?2. האם עולול לקרות משהו אם במהלך העדכון האינטרנט נופל? פשוט היום היו לי כברשתי נפילות לא מוסברות.תודה!
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים אוקיי אז ככה, עשיתי כבר את העדכון רק שיש לי בעיה קטנה.אני לא מוצא את האפשרות של רזולוציה 1680X1050 בהגדרות התצוגהשל הקונסולה, יכל להיות שעשיתי משהו לא בסדר?לחצתי על הכפתור האמצעי, עברתי להגדרות התצוגה והיו לי שם אפשרויות של480P,720P,1080I ו-10802P.תודה מראש.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים טוב, התשובה שלי אליך התבססה שה360 היה מחובר למסך 22 של המחשב שלי בכבל VGA...רוב הזמן הוא מחובר לטלויזיה 37 ושם האופציות הן כמו שאתה ציינת....אז כנראה זה רק בכבל VGA...
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים הגיע הזמן שהם יוסיפו את הדברים החסרים , אווטרים (ויי) , ערכות נושא והתקנות בדיסק הקשיח (פלייסטיישן).דפדפן עדיין לא הוסף נכון?ליביו (חוזר לשחק בLBP עם אשתי)אתה כל כך קטנוני, פאק.מה הקטע שלך? יופי, אז ב-PS3 כבר יכלת להתקין משחקים מהתחלה, איזה כיף לך. אני ממש מתרגש מאושר ושמח בשבילך. ויש לך דפדפן... WOW!!!!!כל חיי רציתי לגלוש דרך הקונסולה שלי באינטרנט! זה כל כך נוח!בתור מנהל הייתי מצפה ליותר ממך, אין לך משהו טוב להגיד? סתום ת'פה.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים TheHunter - אם מעצבנים אותך, אתה יכול להוציא את האגרסיות שלך בצורה אחרת ולא להגיד למישהו לסתום את הפה, במיוחד כאשר מדובר במשתמש רגיל כמוך ולא מנהל כפי שחשבת (ישנם שני מנהלים לפורום, אני אחד מהם ו-TEATIME הוא השני). רק שתהיה מיודע על כך ושבפעם הבאה אתה תקבל אזהרה על כך.ranyadovner9 - אני רואה שלא הפנמת את דבריי ולכן ערכתי לך את הכותרת, הדיון לא ננעל אך ורק מפני שהוא הגיע לשלושה עמודים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.