עבור לתוכן

WIN 2K SP4

Featured Replies

פורסם

אני לא הבחנתי בשום הבדל אולי להיפך :(

• תגובות 33
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן תהליך הריסטרט/כיבוי מהיר יותר ובאמת לוקח לו כמה שניות לבצע את תהליך (saving your setting) מה שלקח לו פעם אפילו דקה ויותר.

פורסם

לא שמתי לב לשום שינוי ואותם באגים שהיו לי מופיעים (כל פעם שאני משחק משחקים אם ההתחלה של אנריל הוא רושם engine error )

שילך להזדיין , אני החודש אקנה מחשב חדש ואשלך את ווינדוס 200 לכל הרוחות

פורסם
  • מחבר

טוף, אני עושה GHOST ומתקין.

ד"א, אתם יכולים לעשות גם LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, אבל אני מעדיף גוסט :)

פורסם

Benor, איך אתה מצליח לעבוד עם win2000 על המחשב הזה? לא לוקח לו איזה 10 דקות לעלות? ;)

לוקח לו פחות מדקה לעלות למען האמת, הוא עובד לא רע.

וחוץ מזה לא אני עובד עליו, אבא שלי עובד עליו. ;D

ככה שזה לא אני זה שסובל.

קצת נוסטלגיה:

http://forums.ort.org.il/files/30/1789126/8433728.PNG

פורסם

מגדילים את ריכוז החמצן למוצר הגוסס

לא מסכים זה ממש לא מוצר גוסס!!!!

אתה מוכן להסביר לי למה בכול השרתי והמחשבים המקצועיים באמת משתמשים בסוג ווינדוס הזה????

ממש לא אהבתי את המשפט הזה כי זה מוצר מעולה וחדשני ואין כמוהו!!

אני מרוצה ממנו עד הגג ואני מסוגל גם לשבור אותו!!

פורסם

אכן, כל גרסאות השרתים והדטאבייס של win2000 שולטים בשוק.

פורסם

אין על WIN2K PRO, אין על המערכת הזאת, זה הדבר הכי יציב ומקצועי שיש !

כל המערכות הישנות חוץ מ98 SE כבר לא מספקות וישנות ואין להם תמיכה טובה והן גם פועלות לא הכי טוב...

WINXP זה חתיכת BULLSHIT מליון קריסות בגלישה ועבודה איטית, כל מיני גועל נפש גרפיים שמאיטים את המחשב אוכלים RAM, עיצוב קיטצ'י והתנגשויות עם כרטיסי רשת שגורמים לקריסות ונפילות.

יש כאלה שאומרים שזה טוב למשחקים... אני בספק, לפי דעתי אין ממש הבדל.

אני עם P3 500 256MB SDRAM וזה עובד כל כך חלק על WINDOWS 2K PRO, יש בו אפשרויות רשת מעולות, הוא חלק, מוצאים לו דרייברים מצוינים, אין בכלל קריסות, עיצוב קלאסי ויפה.

זאת אחלה מערכת וכל אלה ששונאים את ביל גייטס וMICROSOFT לא יכולים להגיד מילה אחת רעה על WINDOWS 2000 כי זה פשוט סוס עבודה מושלם.

אחלה מערכת, אין שום סיבה להתקין XP כל עוד שה2000 IS LIVE AND KICKING.

והעידכון הזה אני מקווה יבוא רק לטובה, הוא כבר ירוץ על המחשב החדש ASAP.

רק שאלה אחת... אם אני מתקין WIN 2K PRO, ואני רוצה את ה SP4, אני צריך להתקין כל פעם SP אחד אחד ? או שיש איזה עידכון אחד גדול שמתקין את כולם ביחד ?

פורסם

לא צריך להתקין את כולם, אתה יכול ישר להתקין את 4.

פורסם

תגובה ל-Mortar:

לפני שתי המחשבים שיש לי עכשיו היה לי Pentium4 1.4GHZ עם 256MB RDRAM ודיסק WD 30GB 7200 וכרטיס

מסך Geforce2 MX400 ואחרי זה MX440 שנפרדתי גם ממנו שקניתי את המחשבים החדשים.

בקיצר ה-Xp היה בו מעולה בלי קריסות והכל אבל העמיס על המערכת, כרגע בשתי המערכות שיש לי עכשיו מותקן WinXp

והכל טס {במיוחד במערכת עם האוברקלוק וה-512MB PC3200, וזה טס גם בלי אוברקלוק} ואין קריסות

ואני פשוט שם ממשק גרפי קלאסי כמו ב-2000Pro לא שזה כל-כך משנה שיש 512MB וכרטיס מסך עם 128MB.

בקיצר לדעתי WinXp מעולה אבל רק במערכות חזקות {הכוונה מערכות עם 512MB וגם מערכות עם 256MB אבל חזקות}

גם Windows2000Pro מעולה אבל בשבילי עדיף WinXP כי הוא בכל מקרה טס ואין קריסות וכל מה שאמרת והבוט

מהיר מאוד מאוד ואין לי בעיה בשום תוכנה או משחק ככה שאני לא רואה סיבה לא להתקין WinXP.

פורסם

התקנתי, נראה שיש שיפור בביצועים, במיוחד בשימוש בזיכרון.

מתי תלמדו שאצל ביל גייטס שיפורים באים רק עם תוספת חומרה.

ולכל אלו שנהנים מ 2000 אז ככה, קודם כל אנחנו כבר בשנת 2003 וזה אומר הרבה ושנית יש לי את החרא הזה בעבודה ואולי הוא נחמד על שרתים אבל בטוח שלא נחמד על מחשב ביתי ושלישית אין כמו מחשב חזק שמריץ XP

כיום XP היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר בשוק ומי שלא מסכים איתי שילך לשתות מים המלח.

פורסם

נתתי לזה הזדמנות, אבל די.

אני מבקש לא להפוך את הת'רד הזה לעוד ת'רד של ויכוח בין Windows 2000 ל-Windows XP. יש מספיק ת'רדים כאלה בפורום.

הת'רד הזה נפתח על חבילת השירות הרביעית ל-Windows 2000, ואני מבקש לשמור על הנושא הזה.

אם הת'רד שוב ייגרר לנושא אחר אני אאלץ לנעול אותו.

הודעה זו מכוונת לכל המשתמשים.

תודה והמשך גלישה מהנה.

פורסם

לא צריך להתקין את כולם, אתה יכול ישר להתקין את 4.

איך?

פורסם

מה איך?

איך מתקינים? דאבל קליק על הקובץ שהורדת :P

פורסם

כי הוא מזהה מה מותקן לך ומתקין רק מה שצריך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים