פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים טוב אני שם לב שבזמן האחרון הפורום נהיה יותר יעוץ לפני קניה אז נראה לי שכמה תמונות לא יזיקו פה... חוץ מזה ממש משעמם לי...ואני ממש רוצה חוות דעת...אז ביקורת מפורטת כן תעזור פה תחרות הטיסנים שנערכה במנחת הטיסנים בראשון לציון ע"י מועדון טיסני הסקייל... מה הקשר ביני לבינם? כלום...דוד שלי במועדון והתחרה שם אז החלטתי ללכת ולנסות לתפוס כמה תמונות. זהו זה :> אני אשמח לתגובות...
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים תמונות טיסה מעולותההטסת הליקופטר ההפוכה ממש מרשימה=)וגם התמונה שלה טובה למרותש העשן די מפריע
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים התמונה הראשונה לא בפוקוס, חוץ מזה הכל ממש יפה אני לא ממש אוהב את החבר'ה של הסקייל אבל שיהיה....
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר הראשונה היא פשוט CROP...במקור הטיסן נראה הרבה יותר קטן ורחוק...לא הולך להתבכיין על הציוד והכל...פשוט הכי טוב שיכולתי להוציא ובקשר לחברה...אני לא מכיר שם אף אחד רק את דוד שלי :> אז אני לא יכול לשפוט...
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים לא דיברתי על האנשים עצמם.. דיברתי על התחביב עצמו.. הסקייל ממש לא עושה לי את זה... ניראה לי די מיותר... מסוקים ודאונים מצד שני.... ;D
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים תמונות טובות טכנית אבל קצת משעממות. חבל שלא ניצלת את ההזדמנות ועשית קצת פאנינג...לא דיברתי על האנשים עצמם.. דיברתי על התחביב עצמו.. הסקייל ממש לא עושה לי את זה... ניראה לי די מיותר... מסוקים ודאונים מצד שני.... ;Dאתה טיסנאי?אם כבר מדברים על זה, סקיילים יכולים להיות מאוד מעניינים, במיוחד טיסני אוירובטיקה ו 3D. מסוקים זה נטו אתגר הטסה ורק מישהו מהתחום יכול להבין כמה זה קשה לבצע תרגילים עם מסוק. מישהו מבחוץ לא ממש יתרשם מזה
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר אני לא יכול להגדיר את עצמי טיסנאי מכיוון שהדבר היחיד שבניתי היה בננה וPT40...אז...לא :> אני לא ... אבל כיף לראות את דוד שלי מטיס...ואני לא ממש יכול לעשות פאנינג...עם ה S9500...וגם אם אני אעשה זה בטח יראה כל כך גרוע =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.