עבור לתוכן

תחרות הטיסנים ע"ש סתיו גולן (תמונות...)

Featured Replies

פורסם

טוב אני שם לב שבזמן האחרון הפורום נהיה יותר יעוץ לפני קניה :) אז נראה לי שכמה תמונות לא יזיקו פה...

חוץ מזה ממש משעמם לי...ואני ממש רוצה חוות דעת...אז ביקורת מפורטת כן תעזור פה :)

תחרות הטיסנים שנערכה במנחת הטיסנים בראשון לציון ע"י מועדון טיסני הסקייל...

מה הקשר ביני לבינם? כלום...דוד שלי במועדון והתחרה שם אז החלטתי ללכת ולנסות לתפוס כמה תמונות.

1copycopyii3.jpg

dscf0729copycopypz9.jpg

dscf0624copycopycc5.jpg

dscf0885copycofh4.jpg

dscf0888copycopypo0.jpg

dscf0537copycopyjw7.jpg

dscf0660copycopycx8.jpg

dscf0677copyzo7.jpg

זהו זה :> אני אשמח לתגובות...

פורסם

תמונות טיסה מעולות

ההטסת הליקופטר ההפוכה ממש מרשימה=)

וגם התמונה שלה טובה למרותש העשן די מפריע

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

עוד אנשים?

פורסם

התמונה הראשונה לא בפוקוס, חוץ מזה הכל ממש יפה :)

אני לא ממש אוהב את החבר'ה של הסקייל אבל שיהיה....

פורסם
  • מחבר

הראשונה היא פשוט CROP...במקור הטיסן נראה הרבה יותר קטן ורחוק...לא הולך להתבכיין על הציוד והכל...פשוט הכי טוב שיכולתי להוציא :)

ובקשר לחברה...אני לא מכיר שם אף אחד רק את דוד שלי :> אז אני לא יכול לשפוט...

פורסם

לא דיברתי על האנשים עצמם.. דיברתי על התחביב עצמו.. הסקייל ממש לא עושה לי את זה... ניראה לי די מיותר... מסוקים ודאונים מצד שני.... ;D

פורסם

תמונות טובות טכנית אבל קצת משעממות. חבל שלא ניצלת את ההזדמנות ועשית קצת פאנינג...

לא דיברתי על האנשים עצמם.. דיברתי על התחביב עצמו.. הסקייל ממש לא עושה לי את זה... ניראה לי די מיותר... מסוקים ודאונים מצד שני.... ;D

אתה טיסנאי?

אם כבר מדברים על זה, סקיילים יכולים להיות מאוד מעניינים, במיוחד טיסני אוירובטיקה ו 3D. מסוקים זה נטו אתגר הטסה ורק מישהו מהתחום יכול להבין כמה זה קשה לבצע תרגילים עם מסוק. מישהו מבחוץ לא ממש יתרשם מזה

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להגדיר את עצמי טיסנאי מכיוון שהדבר היחיד שבניתי היה בננה וPT40...אז...לא :> אני לא ... אבל כיף לראות את דוד שלי מטיס...

ואני לא ממש יכול לעשות פאנינג...עם ה S9500...וגם אם אני אעשה זה בטח יראה כל כך גרוע =\

פורסם

אהבתי את התמונה השלישית.

פורסם
  • מחבר

נחיתה :) שניה לפני הנגיעה בקרקע :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים