פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים אני צריך שתפרשו לי את הקטע הזה לעברית ותסבירו לי מה זה אומר Underneath your clothes" There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve"...For being such a good girl honey
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים תירגום:מתחת לבגדייךהנה סיפור שלא נגמרהנה הגבר שבחרתיהנה השטח שליוכל הדברים שמגיעים ליכי אני כזאת ילדה טובה, מותקלא תירגום ישיר, אלא תרגום עם קונטקסט.בקשר ל"פירוש"... המממ.. אני חושב שזה קטע מתקופת מלכות ישעיהו אשר בא לרומם את דמותו של הקב"ה כשליט הכל יכול של היקום ושל רצון האדם, למרות התנגדות העמים האחרים לישראל.אבל אני לא בטוח.
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים מחבר תירגום:מתחת לבגדייךהנה סיפור שלא נגמרהנה הגבר שבחרתיהנה השטח שליוכל הדברים שמגיעים ליכי אני כזאת ילדה טובה, מותקלא תירגום ישיר, אלא תרגום עם קונטקסט.בקשר ל"פירוש"... המממ.. אני חושב שזה קטע מתקופת מלכות ישעיהו אשר בא לרומם את דמותו של הקב"ה כשליט הכל יכול של היקום ושל רצון האדם, למרות התנגדות העמים האחרים לישראל.אבל אני לא בטוח.חח אל תביא לי את השטויות האלה של התנ"ך זה ממש לא קשור. אני לא מבין את הקטע הזה.. כמו .. מה זאת אומרת "הנה השטח שלי" ?
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים סיפור שלא נגמר - סיפור האהבה ביניהם, אני מניח.השטח שלי - היא מתייחסת לגוף שלו כאילו הוא שייך לה, זו האדמה שלה.אוי ויי, אני לא מאמין שאני מנתח שיר של שקירה.
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים מחבר סיפור שלא נגמר - סיפור האהבה ביניהם, אני מניח.השטח שלי - היא מתייחסת לגוף שלו כאילו הוא שייך לה, זו האדמה שלה.אוי ויי, אני לא מאמין שאני מנתח שיר של שקירה.והמשפט האחרון?וכל הדברים שמגיעים ליכי אני כזאת ילדה טובה, מותק
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים אני צריך שתפרשו לי את הקטע הזה לעברית ותסבירו לי מה זה אומר Underneath your clothes" There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve"...For being such a good girl honey אני חושב שזה בכלל:מתחת לבגדייךנמצא סיפור שלא נגמרנמצא הגבר שבחרתינמצא השטח שליוכל הדברים שמגיעים ליבגלל היותי כזאת ילדה טובה, מותק..
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים אני רואה שכמה חברה פה לא שמעו על פרזנט סימפול ופוגרסיב לעניניינו '' זה הגבר שבחרתי , וזה השטח שלי , וכול הדברים שאני ראויה להם , על זה שהייתי ילדה טובה . מותק '' היא אומרת זה הגבר שבחרתי וזה השטח שלי והיא עוד מוסיפה ואומרת לו וכול הדברים שאני ראויה להםםםםםםםםםםם זה על זה שהייתי ילדה טובה מותק המותק מיועד לו למי שלא הבין ......
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים אני רואה שכמה חברה פה לא שמעו על פרזנט סימפול ופוגרסיב לעניניינו '' זה הגבר שבחרתי , וזה השטח שלי , וכול הדברים שאני ראויה להם , על זה שהייתי ילדה טובה . מותק '' היא אומרת זה הגבר שבחרתי וזה השטח שלי והיא עוד מוסיפה ואומרת לו וכול הדברים שאני ראויה להםםםםםםםםםםם זה על זה שהייתי ילדה טובה מותק המותק מיועד לו למי שלא הבין ...... The F you talking about?
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים הסימפל ופורגרסיב זה הלצה למקרה שלא הבנתבקיצוראמרתי את התרגום ....לילה טוב
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים אני רואה שכמה חברה פה לא שמעו על פרזנט סימפול ופוגרסיב לעניניינו '' זה הגבר שבחרתי , וזה השטח שלי , וכול הדברים שאני ראויה להם , על זה שהייתי ילדה טובה . מותק '' היא אומרת זה הגבר שבחרתי וזה השטח שלי והיא עוד מוסיפה ואומרת לו וכול הדברים שאני ראויה להםםםםםםםםםםם זה על זה שהייתי ילדה טובה מותק המותק מיועד לו למי שלא הבין ......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.