פורסם 2003 ביוני 2722 שנים כן החלון יש חיתוך למאורר 80mm עם גריל והוא מגיע גם עם מאורר 80Mm...אמרתי כבר שאלו מארזים זהים למארזי Chieftec ואין בעיה לקנות אותם כי החומרים שמיצרים אותם זהיםלחלוטין והם מיוצרים באותו מפעל וזה לא חיקוי ולא בטיח.... והמחיר לא חשוד בכלל... אני קניתי כזה Chieftecזהה באותו מחיר... ככה שאל תדאגו וקנו SuperTalent.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר Nuxer קנה אותו אחי הוא נראה קטלני! אני דרך אגב מוסיף לו גם מנורה לבנה, כדי שיהיה ניגוד צבעים שחור נגד לבן..... ושתיהם צבעים זוהרים כאלה ולא יבשים (דבר שיצור ניגוד מגעיל).........
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים זה נראה מאז תותחאני גם שוקל לקנות אותו (חוסך בינתיים), ניראה לי שאני אלך עליו אם אני לא אמצא משהו יותר מספק
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים הדלת לא עשויה אלומיניום אלא פלסטיק {אבל פלסטיק מאוד איכותי} והשלדה של המארז עצמו כולה עשויה מאלומיניום.המאורר החמישי הוא בדלת המארז מולבש על החלון.לפי מה אתה מודד איכויות פלסטיק?הדלת בצ'יפטק הרבה יותר חלשה מזאת במארזי קומפיוקייס, גם באופן החיבור
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים יש לי בבית מארז Chieftec AX-01SLD Aluminum אז אם אתה לא מביןאני יסביר לך... אני הולך לדלת פותח סוגר פותח סוגר משחק איתה קצת ורואהאם אפשר לשבור אותה, מי שלא ינסה בכוח ממש בכוח לתלוש אותה אז לא יקרהלה כלום.ומה הקשר עכשיו Compucase? אני יכול להביא לך אלף דברים שמארזChieftec עולים על Compucase.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים יש מצב לקנות דלת אטומה למארז הזה של sueprtalent ? מארז אלומיניום וחמישה מאווררים מאוד קורצים לי אבל את החלון שלי אני מעדיף להכין בעצמיועוד משהו.. מה כמות הרעש שכל החמישה מאווררים מפיקים ביחד?ודבר שלישי - יש סיבה שהחברה מוכרת בחול בתור Chenming ?http://www.digiconcepts.com/chenming_cases_04.htm
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים דלת אטומה אפשר לקנות , או מארז אלומיניום ללא דלת ב-600 ש"ח בנועה מחשבים.CHENMING....תקרא אחורה זה הוסבר.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אני חושב שתוכל לקנות את זה מpch עם דלת רגילה (אבל לא נראה לי אלומיניום) פשוט תבקש ותראה מה הם אומרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.