פורסם 2003 ביוני 2622 שנים יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PROיש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב:Realtek ALC650 CODECוזה של AC97 נראה ליחיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שליוניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוציםוכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שליוממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשבניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97ניסיתי כל מיני דבריםאבל לא עובד לי כלוםמישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים הבעיה היא לא במחשב. ליתר דיוק אין בעיה.חיבור דיגיטלי לא יודע "לפנות" לכל רמקול כמו 3 חיבורים אנלוגים, אלא עם כן זה AC3.כל העניין עם החיבור הדיגיטלי הוא שהוא יכול להעביר AC3 ולכן תוכל לבדוק את זה רק עם מידע דיגיטלי שיעבור לרסיבר.המגבר שלך יכול לקבל מהמחשב STEREO ולהשמיע את זה בתור PRO LOGIC או לקבל מידע בתור AC3ולפענח אותו.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר אני לא הכי מביןאז תסביר לי איך עם אותו חיבור בדיוקניתקתי את הקואקסיאלי מהמחשב וחיברתי ל DVDהפעלתי סרט מקורי שתומך 5.1והרסיבר כן זיהה..אני לא מבין איך מה DVD זה כן מזהה ומהמחשב לא..
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים זה בסדר גם אצלי זה ככה רק בסרטים ומשחקים אתה שומע את האחורייםתכנס לסרט ותראה איך שומעים.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר אבל בטסט עם התוכנה שלהם אתה לא שומע שאתה לוחץ על הרמקולים האחוריים\הסנטר\הסאב ???
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר אנשים אם אתם נכנסים להודעה לפחות תגיבו משהואני תקוע עם הבעיה הזאת ואף 1 לא עוזר ליוכל פעם מישהו שואל עוד פרטים שאני אתןאני מחזיר את הפרטים שביקשואז הוא נעלםמישהו יכול להביא לי פתרון לבעיה ??? ??? ??? ???
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים שוב פעם...כאשר הרסיבר שלך מקבל סטריאו הוא משמיע אותו בשני הקדמיים - סטריאו רגיל.כאשר הרסיבר שלך מקבל AC-3 הוא מפענח אותו ומשמיע אותו בכל הרמקולים.תבדוק אם שומעים בכל הרמקולים בסרטים.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר סורי על זה שאני לא הכי מבין למה שאתה מתכוון1.אין לי DVD במחשב הזה אז אני לא יכול להפעיל סרטים שיעבדו סראונד..2.הלינק שנתנו פה לסאונד טסט- הורדתי אותו והשמעתילא ממש שמתי לב שיש לי בדיוק תמיכה של 5 רמקוליםוברסיבר הסימון היה שיש קליטה רק של 2 עדיין..
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים כדי שיזהה 5.1 הוא צריך לקבל AC3 או DTS מתוך סרט או DVD. כרטיס שלך לא יודע להפוך 5.1 לזרם דיגיטלי, רק להעביר אם יש. רוצה 5.1 חבר אנלוגית.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר הרסיבר שלי זה RX-5022VשלJVCלא נראה לי שיש לו חיבור אנלוגי לסראונד..כאילו יש רק לסטראואו שאני טועה ואתה יודע איך?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים הכרטיס יעשה המרה לסטראו מסראונד לפני שיעביר לרסיבר. בדרייברים לפעמים אפשר לשלוט על דרך ההמרה, אבל לא יהיה סראונד אמיתי. הרסיבר יכול חלקית לדמות סראונד אם תפעיל דולבי פרו לוגיק. לקודד AC3 ממשחקים לא ניתן בכרטיס שלך.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אז מה אתם מציעים לי לקנות כרטיס קול טוב וזהו?אם כן.. תציעו כרטיס שיספק אותיומחירים אם אפשרתודה
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אין היום כרטיס שיודע לקודד סראונד ל-AC3. אודיג'י גם לא עושה זאת אלא אם מתחבר לרמקולים של קריאטיב שיודעים לפענח סראונד דיגיטלי שאודיג'י מוציא, ואז לא צריך רסיבר. אולי בקרוב יהיה כרטיס כזה, אבל לא יהיה זול. מצד שני לוחות מבוססים על שבב ה-NFORCE2 יודעים לעשות זאת און-בורד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.