עבור לתוכן

דרוש מחשב - תקציב 3300 ~

Featured Replies

פורסם

אהלן,

דרוש לי מחשב שיריץ משחקים (גם חדשים שיצאו לאחרונה כגון COD 5 ,farcry 2, crysis) ומשחקים שיצאו בעתיד.

התקציב נע בערך 3300 למחשב בלבד, ללא תוספות.

חשוב לי שיהיה חזק, כי ראיתי שבאזור תקציבים האלה אפשר לבנות אחלה מחשב, אפשר קצת לעלות את המחיר אם צריך...

אממ לא מתוכנן OC כעיקרון (כי אין לי מושג איך עושים את זה :-O)

אגב, אם יש חנות שעושה OC באופן מקצועי וזה שווה לי מבחינת ביצועים - אשמח אם תמליצו (הן לכ.מ והן למעבד).

ואם יש לכם חנות מומלצת (אבל באזור המרכז ככה, אני אשדודי פשוט)...

תודה לעוזרים :)

פורסם

בבקשה:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤896

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤766

דיסק קשיח:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤310

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤121

זיכרון:

ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290

מארז:

ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤319

ספק כוח:

FSP 400W : ATX400-PNR ¤173

מחיר סופי: ¤3349

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

1. מה השימושים שאני יוכל לעשות איתו? כמה זמן הוא יחזיק והאם הוא יספק את המטרת שאני צריך (הרצת משחקים כבדים , ושלא עוד חצי שנה אני אצטרך לשדרג שוב).

2. מה ההבדל בין המעבד הזה לבין 4 ליבות מבחינת הפרש המחיר? אם זה מעט, לא עדיף לי לקחת מעבד 4 ליבות, שבעתיד יהיה יותר טוב?

3. הספק כוח מספיק איכותי? כי הוא די זול לפי מה שראיתי פה...

4.בכרטיס מסך, ראיתי שיש לו גם גרסה שמתאימה לOC, יש עוד איזה הבדל? *כנל לגבי המעבד*.

5. מה עם קירור? המחשב הזה לא יתחמם יתר על המידה? צריך להוסיף קירור מים או משהו בסגנון, או אפילו מאווררים?

6. אם אני אקח הארד דיסק עם פחות נפח, המחיר ירד משמעותית? ככה אני יוכל לקחת משהו יותר איכותי...

7. למחשב יהיה מחובר מסך 22 רחב, זה יסתדר עם הכרטיס מסך?

פורסם

1.השימושים, משחקים נטו, מחשב חזק במחיר נמוך.

לכמה זמן הוא יחזיק? אלוהים רק יודע, אין לשאלה הזו אף פעם תשובה הגיונית, היות והטכנולוגיה מתפתחת משעה לשעה.

2. ההבדל במשחקים זניח ואף לא מורגש כלל וכלל, אף משחק, נכון להיום, לא מנצל יותר מ2 ליבות, לכן עדיף לחסוך 100 שקלים וללכת על משהו עדיף על 4 ליבות.

במידה והיית משתמש בתוכנות עריכה כבדות, היה אפשר לקחת מעבד 4 ליבות בראש שקט.

ושוב פעם, בעתיד רק אלוהים יודע מה יהיה.

3. איכותי מספיק גם בשביל HD4870, אל דאגה.

4. הגירסא שמתאימה לOC, זאת אומרת מגיעה עם OC מוכן מהמפעל, תקפיץ לך את המחיר בכ-100 שקלים.

5.אוקיי, טעות שלי, שחכתי את הקרור, תוסיף טיפה לתקציב ותיקח AC ALPINE-7PRO. - קרור מים-לא ולא!

6.המחיר ירד בכ-100 שקלים ל320GB,לא משתלם לרדת פחות מ320GB, לשיקולך האישי.

7.ייסתדר מעולה.

לשאולתך בפרטי:

8.הספק כוח שנתתי לך שקט מספיק, אין צורך להחליף, אלא אם תרצה להוסיף עוד 70-80 ש''ח ולקחת ספק של SEASONIC 400 OEM.

9.בקשר למעבד, עניתי לך על שאלתך קודם, (ראה סעיף 2), אין צורך במעבד 4 ליבות אם אינך משתמש בתוכנות עריכה כבדות.

10.למה לא כדאי AMD?-תשובה פשוטה ומובנת : כי סידרת המעבדים האחרונה שלהם כגון PHENOM וכדומה, גרועה בעליל, עדיף לקחת את המעבד שהבאתי.

פורסם
  • מחבר

נחום, תודה על ההשקעה.

מהי העלות של מערכת הקירור שנתת לי? ומה היא? (מצטער על הבורות).

מה ההבדל בין ספקי הכוח? הרבה יותר שקט?

ואני אשאר עם ה500 ג'יגה בכל זאת, לא חושב שמפריע שיש יותר.

ולטווח הארוך - עדיין לא עדיף 4 ליבות? הרי להזיק זה לא יכול, ושמתי ש GTA החדש וכמה משחקים שיצאו ימליצו על 4 ליבות וישתמשו בהם.

עריכה:

והכוונה שלי שאני לא רוצה להחליף עוד שנה מחשב שוב, ואם צריך להוסיף כמה מאות שקלים (בגבול הסביר) בשביל לחזק משהו, מעבד יותר חזק, לוח אם עדיף לשידרוגים עתידים וכולי - אני מעדיף.

אגב, יש לי מקום לעוד סלוטים של זיכרון \ כונן קשיח וכולי אם אצטרך? או תוספת מאווררים?

פורסם
  • מחבר

היי,

שיניתי קצת את המפרט והוספתי בכל זאת 4 ליבות (אני לא מבין למה להוסיף עוד קצת ובסה"כ לשפר את המחשב עוד קצת, הרי נזק זה לא יעשה).

האם המעבד ששמתי טוב? כי יש כמה QUAD לבחירה ..

בנוגע לקירור, למה מצאתי את מה שהמלצת באתר שלהם, אתה יכול להמליץ לי על משהו אחר?

בנוגע לכ.מ, אם אני אוסיף עוד 100 - 300 שקל, אני אוכל לשים כרטיס מסך יותר חזק וחזק? למה לא ללכת על הג'יפורס? או על יותר חזק של רנדון...

גם בנוגע לזיכרון - האם ניתן לשים יותר? האם יש לי צורך ביותר כרגע?

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤1018

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤766

דיסק קשיח:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤121

זיכרון:

ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290

מארז:

ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤319

ספק כוח:

FSP 400W : ATX400-PNR ¤173

מחיר סופי: ¤3476

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים