עבור לתוכן

965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8

Featured Replies

פורסם

זה תקציב סביר לקירור מיים... השאלה היא האם אתה באמת רוצה להיכנס לתחום הזה, זה לא משהו קל וחסין תקלות כמו קירור אוויר

פורסם
  • מחבר

זה תקציב סביר לקירור מיים... השאלה היא האם אתה באמת רוצה להיכנס לתחום הזה, זה לא משהו קל וחסין תקלות כמו קירור אוויר

כמו שטענתי לאורך כל השירשור , תראה לי הוכחה שקרור מים במבדק מגיע ל- 4.8

ואין לי בעיה להיכנס

פורסם
  • מחבר

השאלה מלכתחילה של השירשור היתה על קירור

והאם משהו מכיר קירור שהגיע ל- 4.8

באם משהו יודע

ושוב הכוונה לקירור יום יומי ועד 1500 שח

לגבי הלוח תשאיר לי להסתדר

פורסם

קיצר, 2 עמודים של דו שיח (כאמור, הפורום מספק כל כך הרבה אנשים וחוות דעת שונות :-\ ) עשו את שלהם לדעתי

אתה לא קולט ש4.8 זה משהו שלא תקבל במיוחד לא עם קרור רגיל

חשבתי שכשהראתי לך שבשביל 5.2 צריך cascade של 3 שלבים אולי תבין את סדר הגודל של הנושא ושל הקירור שדרוש בשביל לסחוט ביצועים וOC של 162.5%

אתה רוצה לתת למעבד של 3.2 בוסט רצחני ל4.8, אני מודיע לך לשכוח מזה כי לעשות OC של 150% הוא לא הגיוני במקרה שלך.

בלי שום כוונה להעליב אבל אתה מנסה לשחק אותה עם OC מיותר, אחרי הכל מדובר על המעבד הכי חזק בעולם נכון להרגע.

אם היית אומר 4 אני עוד הייתי מוכן להבין ולומר שזה סביר (למרות שאין הרבה ניסיון עם OC של I7) אבל אתה רוצה מעבר לזה

פורסם
  • מחבר

קיצר, 2 עמודים של דו שיח (כאמור, הפורום מספק כל כך הרבה אנשים וחוות דעת שונות :-\ ) עשו את שלהם לדעתי

אתה לא קולט ש4.8 זה משהו שלא תקבל במיוחד לא עם קרור רגיל

חשבתי שכשהראתי לך שבשביל 5.2 צריך cascade של 3 שלבים אולי תבין את סדר הגודל של הנושא ושל הקירור שדרוש בשביל לסחוט ביצועים וOC של 162.5%

אתה רוצה לתת למעבד של 3.2 בוסט רצחני ל4.8, אני מודיע לך לשכוח מזה כי לעשות OC של 150% הוא לא הגיוני במקרה שלך.

בלי שום כוונה להעליב אבל אתה מנסה לשחק אותה עם OC מיותר, אחרי הכל מדובר על המעבד הכי חזק בעולם נכון להרגע.

אם היית אומר 4 אני עוד הייתי מוכן להבין ולומר שזה סביר (למרות שאין הרבה ניסיון עם OC של I7) אבל אתה רוצה מעבר לזה

באם היית מכיר את המעבד 965 היית יודע שמעבד 920 מגיע ל- 4 G

וה- 920 סגור עוד באלמנטים רבים

באם כל הכבוד להצגה של YOUTUBE

בוא תשאיר למי שאולי כן ראה ברשת לוח עם מעבד 965 שכן מגיע ל- 4.8

זאת המהות של השירשור הזה

פורסם

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=205779

בוא נראה מה האנשים המנוסים הצליחו לעשות:

Core i7 965 on LN2 - 4.6

מה זה אומר לנו? שצריך חנקן נוזלי בשביל להגיע ל 4.6...

הכי גבוהה שראיתי שם על אוויר היה 4.2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים