עבור לתוכן

965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8

Featured Replies

פורסם

965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8 כמובן עם לוח איכותי

האם משהו מצא איזשהו בדיקה שזה אפשרי

פורסם

לאנשים עוד אין את המעבד הזה ואת כבר מצפה לתוצאות... חכה חודש בשביל שהאתרים הגדולים של הOC יתחילו להשתעשע איתם ואז יהיו לך תשובות

פורסם
  • מחבר

לאנשים עוד אין את המעבד הזה ואת כבר מצפה לתוצאות... חכה חודש בשביל שהאתרים הגדולים של הOC יתחילו להשתעשע איתם ואז יהיו לך תשובות

תתעורר כבר חודש יש מבדקים רבים ברשת על יכולות 965

וכבר קניתי את הלוח למעבד

כך שאין לי חודש לחכות כדי לבחור קירור מים למחשב

פורסם

בתור מי שמתעסק בנושא המחשבים משנת 2000 אני אתן לך 3 עובדות לחיים בשביל ללמוד מהם:

1. מעבדים כמו כל דבר אחר צריכים זמן להבשיל ולהבריק - לוקח זמן לאנשים להתחיל ולמצות מהם את כל הפוטנציאל שלהם, במיוחד שFSB הפך לPQI

2. קירור מיים זה קירור אבל זה לא אלוהים - אל תצפה שרק בגלל שיש לך קירור מיים תקבל תוצאות מדהימות

3. לא כל מעבד הוא אותו מעבד - אנשים קיבלו כל כך הרבה תוצאות שונות עם מעבדים זהים שאף פעם אי אפשר להיות בטוח בנושא

וסתם שאלה

מדובר על המעבד הכי חזק נכון לרגע זה, אני מבין את נושא הOC ולמה להיכנס אליו

אבל למה 4.2 ולא משהו אחר?

ועוד דבר אחד, מה הקשר בין הרצון לקנות קירור מיים למה שאתה רוצה? קנה וזהו (עזוב שאין בלוקים כרגע ל I7)

פורסם
  • מחבר

בתור מי שמתעסק בנושא המחשבים משנת 2000 אני אתן לך 3 עובדות לחיים בשביל ללמוד מהם:

1. מעבדים כמו כל דבר אחר צריכים זמן להבשיל ולהבריק - לוקח זמן לאנשים להתחיל ולמצות מהם את כל הפוטנציאל שלהם, במיוחד שFSB הפך לPQI

2. קירור מיים זה קירור אבל זה לא אלוהים - אל תצפה שרק בגלל שיש לך קירור מיים תקבל תוצאות מדהימות

3. לא כל מעבד הוא אותו מעבד - אנשים קיבלו כל כך הרבה תוצאות שונות עם מעבדים זהים שאף פעם אי אפשר להיות בטוח בנושא

וסתם שאלה

מדובר על המעבד הכי חזק נכון לרגע זה, אני מבין את נושא הOC ולמה להיכנס אליו

אבל למה 4.2 ולא משהו אחר?

ועוד דבר אחד, מה הקשר בין הרצון לקנות קירור מיים למה שאתה רוצה? קנה וזהו (עזוב שאין בלוקים כרגע ל I7)

1. כמו שאמרת קודם אין לך מושג על המעבדים הללו ואיך עובדים

מעבדים זה לא פירות או ירקות לא צריך לשים אותם בשמש ויחכו שיבשילו

באם אתה היית מבין ב- OC משנת 2000 היית יודע .

2. לא ציפיתי שמים יכבו את החום , ציינתי שגם אני מוכן לשים קירור מים היקר יותר מאוויר כדי להשיג תוצאות OC

באם יראו לי מבדק מחו"ל שזה אפשרי עם מים או אויר

3. נחמד לקרוא שבמקום להראות מבדק איכותי שאתה סומך עליו , בחרת לת ת לי פילוסופיה

שבעצם על תשמוך על אף אחד .

את זה אני יודע שלא לסמוך על אף אחד במחשבים ולכן ציינתי שאני מעוניין לראות בדיקה של אתר שיש לו הוכחות מוכחות

וביקשתי לראות ולא לשמוע סיפורים

פורסם

:s07:

אם אתה לא מבין שאני מנסה לתת הקבלה נוחה בשביל להבין נושא יותר מורכב (שבועות יצור, תת גרסאות וכו'... לוחות אם וגרסאותיהם) זה בסדר.

כל טכנולוגיה חדשה צריכה זמן להבשיל, אפשר לראות את זה במעבדי ה775 של אינטל שיצאו בהתחלה, במעבדי הפאנטום של AMD שעשו בעיות משלהם.

טכנולוגיה היא כמו כל דבר, היא צריכה להבשיל ולהבריא ממחלות ילדות (ותמיד יש כאלו)

תהנה מהביקורות שיש ברשת

http://www.google.com/search?hl=en&q=intel+i7+review+overclock&btnG=Search&aq=f&oq=

OC הוא אפשרי בהחלט

זה בטוח יתן לך את התשובה שלך

Intel I7 965 @ 5.247Ghz

http://www.xtremesystems.org/Forums/showthread.php?t=206571

אבל ניכנס לעוד תחום מעניין, מתח. בתור התחום הכי חשוב כמעט לOC והכי בעייתי בI7 כי אינטל החליטו להכניס את הבקר של הזיכרון לתוכו.

עוד נושא בI7, רק ה965XE מסוגל בעיקרון לתת פתרון לחובבי הOC בכל מקרה כי הוא היחיד עם הטכנולוגיה נגד OC שאינטל יצרה שבוטלה, אבל כאמור המעבד עולה 999$ בחו"ל ככה שזה כיף לעשות עליו ניסויים בכל מקרה.

פורסם

3 Stage cascade -100c

משהו שרוב בני התמותה כמונו לא יכולים להשיג, מה גם שמדובר על מעבד ES (שזה engineering sample, משהו שיוצא לפני המוצר המוגמר פחות או יותר אם לא ניכנס להסברים)

פורסם
  • מחבר

3 Stage cascade -100c

משהו שרוב בני התמותה כמונו לא יכולים להשיג, מה גם שמדובר על מעבד ES (שזה engineering sample, משהו שיוצא לפני המוצר המוגמר פחות או יותר אם לא ניכנס להסברים)

מרשים אבל איזה קירור בין תמותה כמוני יכול להשתמש כדי להגיע ל- 4.8

פורסם

לאור העובדה שרק עכשיו יוצאים הקירורים או המתאמים לI7 בכל מקרה אין לך הרבה ברירה

ואת הסיפרה 4.8 אתה יכול לשכוח... נסה להגיע ל4 ואז תמשיך... (או שלא)

איזה קירור אתה יכול להשיג... בארץ או בחו"ל? ומה המגבלת תקציב שלך?

וסתם הערת שוליים לשאר חברי ה"פורום"

עד כמה שאני נהנה לנהל פה דו שיח עם hkglh4 עצם העובדה שאני מקיים דו שיח ולא דיון רב משתתפים מצערת אותי

פורסם
  • מחבר

לאור העובדה שרק עכשיו יוצאים הקירורים או המתאמים לI7 בכל מקרה אין לך הרבה ברירה

ואת הסיפרה 4.8 אתה יכול לשכוח... נסה להגיע ל4 ואז תמשיך... (או שלא)

איזה קירור אתה יכול להשיג... בארץ או בחו"ל? ומה המגבלת תקציב שלך?

וסתם הערת שוליים לשאר חברי ה"פורום"

עד כמה שאני נהנה לנהל פה דו שיח עם hkglh4 עצם העובדה שאני מקיים דו שיח ולא דיון רב משתתפים מצערת אותי

יש רק קירור אויר אחד שהרשים במבדקים

Thermalright Ultra 120 eXtreme 1366-RT

פורסם

שאלתי אותך שאלה שונה, אמרת אוויר או מיים...

אני שאלתי מה התקציב שלך והאם אתה קונה בארץ או בחו"ל.

בארץ המגוון דל מאוד, ולא ראיתי עדיין גופי קירור לI7 זמינים

פורסם
  • מחבר

שאלתי אותך שאלה שונה, אמרת אוויר או מיים...

אני שאלתי מה התקציב שלך והאם אתה קונה בארץ או בחו"ל.

בארץ המגוון דל מאוד, ולא ראיתי עדיין גופי קירור לI7 זמינים

אין לי בעיה לקנות בחו"ל

ובאם אתה יודע עלות המס

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

תקציב?

1500 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים