עבור לתוכן

מפרט למחשב 4500 (כולל מסך,כן כן באסה אבל מה לעשות)

Featured Replies

פורסם

רק עוד משו קטן לשאול לפני שאני הולך לבחור במה שהצאתה לי ( avi23 או איך שלא קוראים לך חחח).

האם הרכיבים שמהם הרכבתה את המחשב תואמים אחד את השני (הכוונה מנצלים אחד את השני במקסימליות...)?

חבר טוב שלי אמר לי לשאול... xD אני לא לוקח שום סיכונים חחח

אני לא רואה שום בעיה של תאימות,הייתי ממליץ לחכות לעוד תגובת לגבי הלוח אם - אני לא מתמצא בלוחות אם ל AMD.

אני עדייף ממליץ לך ללכת על אינטל - E7200 או E5200 אבל זו בחירה שלך[ביצועים יהיו יותר גבוהים]

פורסם

E8400 עדיף על ה6400+ בכל דבר אין משהו שה ה6400 עושה יותר טוב,כדי שתחשוב על זה טוב טוב נכון שיותר זול אבל בכמה 150 שקל זה פשוט ביזבוז קח E8400 תאמין לי אתה לא תיתחרט והחבר הזה שלך טועה בגדול, אולי הוא יתכוון לOPTERON ואתה לא אבנת אותו נכון ?

פורסם
  • מחבר

E8400 עדיף על ה6400+ בכל דבר אין משהו שה ה6400 עושה יותר טוב,כדי שתחשוב על זה טוב טוב נכון שיותר זול אבל בכמה 150 שקל זה פשוט ביזבוז קח E8400 תאמין לי אתה לא תיתחרט והחבר הזה שלך טועה בגדול, אולי הוא יתכוון לOPTERON ואתה לא אבנת אותו נכון ?

1. 150 שקל זה הרבה בשבילי וחבל להשקיע את זה בזה... (מה גם שאני חושב שהוא ירצה אותי מאוד המעבד הסוס הזה חחח)

2. הכרטיס שאני הולך לשים עליו תכסף הוא של ATI וכמו שאני יודע הוא יעבוד יותר טוב עם מעבד AMD מאשר עם INTEL,ואני לא ילך ויקנה כרטיס מסך של ניודייה כי פשוט אין כרטיס מסך מתחרה לכרטיס הזה מבית ניוודיה שעולה בסביבות המחיר שלו...

פורסם

1. 150 שקל זה הרבה בשבילי וחבל להשקיע את זה בזה... (מה גם שאני חושב שהוא ירצה אותי מאוד המעבד הסוס הזה חחח)

2. הכרטיס שאני הולך לשים עליו תכסף הוא של ATI וכמו שאני יודע הוא יעבוד יותר טוב עם מעבד AMD מאשר עם INTEL,ואני לא ילך ויקנה כרטיס מסך של ניודייה כי פשוט אין כרטיס מסך מתחרה לכרטיס הזה מבית ניוודיה שעולה בסביבות המחיר שלו...

לא חושב שיש קשר בין החברה של המעבד לחברה של הכרטיס מסך, זה לא משנה אם זה אינטל או AMD.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיש קשר בין החברה של המעבד לחברה של הכרטיס מסך, זה לא משנה אם זה אינטל או AMD.

AMD קנו את ATI ואם אני לא טועה גם INTEL קנו את ניוודיה אז הם מתאימים את הכרטיסים שלהם למעבדים...

פורסם

קודם כל, אני חושב שאתה יכול לקבל מחשב שלא יגביל את ההנאה שלך בתקציב, וללא הבדל משמעותי ממחשבים יקרים בהרבה. צוואר הבקבוק אינו המעבד עבור מרבית המשתמשים, ולי לחלוטין אין טענות ממעבד ה-4800 AMD שלי.

מצאתי לך מפרט עם רכיבים בעלי יחס ביצועים / עלות לא רע, ואפילו נשאר עודף, בו אתה יכול להשתמש לקירור נוסף למארז, ציוד היקפי וכו'. אני ממליץ לך את כל להשקיע את כל שארית התקציב (1612 שח) במסך איכותי 20" שיחזיק לך הרבה אחרי המחשב:

מעבד:

AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.9GHz 1MB CACHE - ADO5600DOBOX - BOX ¤450

לוח אם:

GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤274

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 - ZALMAN COOLING : GV-R485ZL-512H - RETAIL ¤923

דיסק קשיח:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤310

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤151

זיכרון:

KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤162

מארז:

ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ¤544

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤2889

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

AMD קנו את ATI ואם אני לא טועה גם INTEL קנו את ניוודיה אז הם מתאימים את הכרטיסים שלהם למעבדים...

תזכיר לי מתי INTEL קנו את NVIDIA... :kopfpatsch:

אין קשר, ע"פ בנצ'מארקים אין הבדל בין מעבדי AMD לעומת מעבדי INTEL עם שילוב של כרטיס מבית AMD-ATI, לרוב גם ככה מעבדי אינטל חזקים יותר מAMD גם כשמדברים על טווח מחיר זהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים