עבור לתוכן

למה אנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף?

Featured Replies

פורסם

אתה אמיתי? ??? אתה רציני שולח קורות חיים לתומכים?? מתקשר למוקד תמיכה כדי להתקבל לקורס??? :kopfpatsch:

אם אתה אמיתי , למרות שאני בספק, למה שלא תעשה משהו מועיל עם עצמך, כמו ללכת ללמוד. וכשאני אומר ללמוד, אני מתכוון לתואר ראשון במשהו, ולא קורס MCSA ( כי הרי ידוע שבשביל למכור מדפסות בבאג צריך לפחות MCSE בכל מקרה ) ? ואז אולי תוכל לשאוף לקצת יותר מתמיכה טכנית.

• תגובות 40
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הצעה לי אליך, תקרא את התרד שיש פה על הסיפורי תמיכה של אנשים. אולי זה ייתן לך קצת מושג מה הולך במוקדים האלה(אני אישית לא עבדתי שם אבל אני יודע מה הולך שם בכללי).

פורסם

דרור,

הנה הפקס של בזק (תשתית, לא ISP)-

036118027

שלח קו"ח.

אם אתה גר בחיפה, הם נמצאים ליד לשכת גיוס בהדר.

אחרי חצי שנה-שנה של נסיון בתמיכת לקוח, ואולי גם בלי זה, תלמד CCNA ותוכל להיות שם תומך סימנטק, זה יעלה לך את השכר בכמה שקלים וגם יש יותר אפשרויות קידום בתוך החברה.

פורסם

דרור, כנראה שאתה לא יודע לחפש עבודה...

אם אתה באמת מעוניין בעבודה, כנס לאתר WWW.RUNNER.CO.IL, תפיץ את הקורות חיים שלך

במקביל תלך לחברות השמה

ובסופו של דבר ימצאו לך משהו (אתה לא חייב ללכת למקומות שלא תרצה)

אני בזמנו, לפני שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה, עבדתי דרך אורטל, והגעתי למוקד תמיכת DATA של אורנג'

המשכורת ההתחלתית שם היא 4860 בערך לפני שעות נוספות ל186 שעות, שזה יוצא כ26 וקצת שקל לשעה...

תמיכה טלפונית, אבל קצת יותר מעניינת ממה ששומעים בכל יום...

במקביל הציעו לי עבודות במקומות אחרים, אבל בגלל שהחלטתי להתחיל ללמוד, לא בדקתי אופציות נוספות.

ועוד דבר, מה הקשר לדבר עם התומכים????

אתה צריך לדבר עם רכז כח האדם שלהם, שבמקרה הזה, זו כנראה מור, לא שמרת את המספר שלה???

ואם אתה רוצה לחפש עבודה במקומות ספציפיים, תכנס לאתרים שלהם, לדרושים שלהם, ודרך האתר תגיש, זה יגיע לאדם המתאים

פורסם
  • מחבר

מניין לך לדעת שזה מה שצריך על מנת לעבוד שם? אם אני אגיד לך שאני מכיר אנשים שעובדים שם כבר כמה שנים טובות, ויש להם 5 יח"ל מדעי המחשב ולחלקם אפילו תואר ראשון במקצועות הטכנולוגיים, אתה תאמין לי?

גם למוכר בשוק תלפיות יש נסיון במכירות, אז מה? לא נראה לי שאפשר להתקבל לשם בלי ידע על חומרה ומשחקי מחשב, זה חנות מחשבים ולא חנות נעליים. החבר'ה בבאג הם לא מוכרים בדוכנים בעיר התחתית בחיפה.

חבל יהיה לי לעזוב את ג'ון ברייס- אני אוהב אותם והם אוהבים אותי, ואני כן רוצה להתקדם שם ולעשות קורס MCSA/MCSE של servers 2008 ואח"כ להמשיך שם לקורסים נוספים. אתם רוצים להגיד לי שלא משנה כמה חומר אני אקרא ב- hwzone, כל עוד אשאר בג'ון ברייס אוכל להגיע אך ורק לתמיכה טכנית?

אני לא אומר שבאג חייבים לי משהו- כי הם לא- אבל אני לא רוצה לחשוב שכל מה שניתן לעשות עם כל הקורסים בג'ון ברייס זה רק תמיכה טכנית בנטוויז'ן.

פורסם

אתה חי בסרט, אחי. אתה רואה בבאג סוג של חברת הייטק. זה לא, תתעורר. רוב המוכרנים לא מבינים חצי דבר בחומרה ומשחקים. לא צריך ידע כדי לעבוד בבאג, צריך לדעת למכור.

אני לא יודע איפה חברים שלך למדו, אבל ראבק, צריך להיות אקדמאי ממש נואש כדי להתפשר על באג.

פורסם

מניין לך לדעת שזה מה שצריך על מנת לעבוד שם? אם אני אגיד לך שאני מכיר אנשים שעובדים שם כבר כמה שנים טובות, ויש להם 5 יח"ל מדעי המחשב ולחלקם אפילו תואר ראשון במקצועות הטכנולוגיים, אתה תאמין לי?

גם למוכר בשוק תלפיות יש נסיון במכירות, אז מה? לא נראה לי שאפשר להתקבל לשם בלי ידע על חומרה ומשחקי מחשב, זה חנות מחשבים ולא חנות נעליים. החבר'ה בבאג הם לא מוכרים בדוכנים בעיר התחתית בחיפה.

חבל יהיה לי לעזוב את ג'ון ברייס- אני אוהב אותם והם אוהבים אותי, ואני כן רוצה להתקדם שם ולעשות קורס MCSA/MCSE של servers 2008 ואח"כ להמשיך שם לקורסים נוספים. אתם רוצים להגיד לי שלא משנה כמה חומר אני אקרא ב- hwzone, כל עוד אשאר בג'ון ברייס אוכל להגיע אך ורק לתמיכה טכנית?

אני לא אומר שבאג חייבים לי משהו- כי הם לא- אבל אני לא רוצה לחשוב שכל מה שניתן לעשות עם כל הקורסים בג'ון ברייס זה רק תמיכה טכנית בנטוויז'ן.

סלח לי אבל אתה פשוט מטומטם ואטום. סוף הדיון.

פורסם
  • מחבר

אתה עובד בבאג?

פורסם

כן, אני עובד בבאג.

פורסם

מה המשכורת בבאג שהוא עושה ממנה סיפור כל כך גדול?

פורסם

מינימום כפול שש שעות משמרת + 0.75% מכל מכירה. במקרה הטוב סוגרים 4,000 בחודש.

פורסם

זה עצוב ביותר...

אני בחודש השלישי שלי באורנג' סגרתי 8800 בערך, רק חבל שירד לי בסביבות 1600 שקל על מיסים וכו', מתישהו נעשה תיאום מס, ונקבל את הכסף בחזרה...

פורסם

4000 בחודש זה בדיחה, באייבורי מי שלא יודע למכור סוגר חצי מזה..

פורסם

אתה מתכוון כפול?

כי חצי זה אפילו לא שכר מינימום.

פורסם

נראה לי שהמוכרים בIVORY היו מתים לסגור 8K בחודש...

שום מוכר בחנות מחשבים לא מגיע לסכומים כאלה, כי אם זה היה ככה, כל העולם (שאין לו תואר) היה רוצה לעבוד במקומות כאלה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים