עבור לתוכן

למה אנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף?

Featured Replies

פורסם

אני סיימתי קורס MCDST ונהניתי. אני רוצה להמשיך ללמוד שם, ואני מתלבט בין 2 מסלולים:

אני יכול לעשות את הקורס טכנאים שוב, אבל עם הסמכה של ויסטה ולא XP ומכיוון שזהו קורס במתכונת החדשה של servers 2008 ולא servers 2003, אז יש שני מסלולים: טכנאי למגזר העסקי ולמגזר הפרטי. חוץ מזה, חוזרים הרבה על החומר של ה- A+ (חומרה) ושוב מרכיבי מחשב, אולי קצת יותר משודרג ממה שאני הרכבתי.

האפשרות השנייה היא להתקדם לתואר MCSA/MCSE 2008, אבל מאחר ואפילו הסמכה בסיסית של ויסטה אין לי, אני לא יודע האם מומלץ לי לעבור ישר להסמכות הרציוניות של MCSA/MCSE 2008. מה אתם אומרים?

נשבר לי מזה שאנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף. אז נכון, יש את התארים האלה להרבה אנשים ואין להשוותם לתואר ראשון במדעי המחשב/הנדסת חשמל/הנדסת מחשבים, אבל גם התארים האלה ותארים אחרים בג'ון ברייס שווים משהו. אני, למשל, הכרתי בקורס שעשיתי הרבה אנשים שיש להם רקע במחשבים, כמו 5 יח"ל מדעי המחשב. הדברים שלמדנו שם הם די בסיסיים, זה נכון, ואני אישית יודע הרבה דברים עוד מלפני הקורס, וצריך לקרוא ולעקוב אחרי חומר שמתפרסם ב- hwzone כפי שעשיתי הרבה לפני הקורס- אבל אלה תארים שקשים הרבה פחות ודורשים הרבה פחות תחת. מאשר תארים במקצועות שהזכרתי לעיל. אני מכיר אנשים מביה"ס שלומדים עכשיו מדעי המחשב/הנדסת חשמל/הנדסת מחשבים באוניברסיטת חיפה או בטכניון וחלקם עובדים באינטל בעבודות סטודנטים ונראה לי שאין להם זמן לנשום. תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי למה לעזאזל אתם קוטלים את ג'ון ברייס.

• תגובות 40
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה, לא חזרו אליך מנטוויז'ן בסוף?

פורסם

תקשיב, אני בעצמי מנהל רשתות מוסמך וכל זה אז אני לא סתם קוטל אבל מה אתה משווה בכלל לתואר באוניברסיטה?

זה רמה אחרת לגמרי בכל אספקט אפשרי(וגם תחום אחר ...).

ובשביל מה לעזאזל לעשות עוד קורס רק לויסטה? אם אתה יודע להפעיל ווינדוס אחד אתה יודע את כולם.

תתנסה בויסטה בעצמך ותראה שאתה לא צריך שום קורס.

ואתה יכול ללכת ללמוד את המסלול של MCITP(זה השם של ההסמכה של 2008) ומקסימום אם צריך(אני לא בטוח אם ב-5 מבחנים שצריך לעשות בשביל התואר כלול מבחן על ויסטה כמו שיש במסלול לMCSE שכולל XP) תעשה את ההסמכה על ויסטה על הדרך.

פורסם

אתה לא באמת משווה MCDST לתואר בחשמל?! :s07:

אבל אם שאיפת חייך היא לעבוד בבאג, אני מניח שמעבר לזה אתה לא צריך [אם כי, גם MCDST אתה לא צריך =| ]

פורסם
  • מחבר

מה, לא חזרו אליך מנטוויז'ן בסוף?

עדיין לא, אולי כי אני יותר מדי טוב בשבילם. בקשר לבאג, אני יודע שהמוכר החדש שעובד אצלם זה אחד שמתחיל ללמוד את הקורס טכנאים במכללת Hacker-U. הוא ייסע לסניף בת"א בשביל זה. אמרתי לכם כבר שאני מכיר אנשים שלמדו 5 יח"ל מחשבים והם עובדים שם כבר שנים, אז אולי מספיק לעשות קציצות גם מעובדי באג? לכולם פה קוראים סטיב באלמר?

פורסם

כי 5 יח"ל מחשבים זה תואר במדעי המחשב? :screwy:

אני לא יודע בדיוק מה הרקע שלך, מה שאני כן יודע, זה שאתה ממש לא מבין כמה זה לא קשור לכלום,

והכי לא קשור זה ההשוואות שאתה עושה עם תואר מול חשמל\מחשבים :screwy:

פורסם

עדיין לא, אולי כי אני יותר מדי טוב בשבילם. בקשר לבאג, אני יודע שהמוכר החדש שעובד אצלם זה אחד שמתחיל ללמוד את הקורס טכנאים במכללת Hacker-U. הוא ייסע לסניף בת"א בשביל זה. אמרתי לכם כבר שאני מכיר אנשים שלמדו 5 יח"ל מחשבים והם עובדים שם כבר שנים, אז אולי מספיק לעשות קציצות גם מעובדי באג? לכולם פה קוראים סטיב באלמר?

אני לא מבין מה אתה תופס כל כך מעבודה מבאג. עם כל הכבוד להם(ויש כבוד) זו לא עבודה חלומית(ואני מאמין שכמעט כל מוכר שם יגיד לך את זה) ואין בזה ממש קריירה מזהירה בלמכור מוצרים ולהדפיס קבלות.

אותו דבר לגבי 5 יח"ל, גם אני עשיתי את ה-5 יחידות ה"מהוללות" האלה אז אני יכול להגיד לך שלא צריך להיות גאון גדול(וגם לא קטן) כדי להצליח לכתוב READLN וWRITELN בפסקל ...

פורסם

ובלי קשר, מה לעזאזל הקשר בין 5 יחידות בבצפר לכל קורס שהוא לא קורס תכנותי נטו? (אולי עם נגיעות קטנות של תחומים מעולם מדעי המחשב..).

למעשה אתה יכול להיות פרופסור למדעי המחשב עם 0 ידע בחומרה, לדוגמה.. יותר מזה, עם 0 ידע בתכנות...

פורסם

ואם כבר, אז גם אין שום קשר בין 5 יח"ל מחשבים [שזה תכנות נטו] לבין לעבוד "באג" היוקרתי :screwy:

פורסם

ומי לעזאזל מגדיר את עצמו, בתור אחד שלמד מחשבים, אם הוא למד רק 5 יח', ולא 15 כמו שעושים בטכ"מ...

5 יח' כל מפגר יכול להגיע לשם, לפחות ככה זה היה בבית הספר שלי בזמנו.

מצטער אם אני פוגע בכמה מפגרים :) חחח

15 היח' מצד שני פתחו כמה דלתות לחלק מהאנשים, וחלקינו האחרים, צריכים לעשות תואר בהנדסת חשמל כרגע בשביל לפתוח דלתות רציניות יותר.

פורסם

אני לא מבין מה אתה תופס כל כך מעבודה מבאג. עם כל הכבוד להם(ויש כבוד) זו לא עבודה חלומית(ואני מאמין שכמעט כל מוכר שם יגיד לך את זה) ואין בזה ממש קריירה מזהירה בלמכור מוצרים ולהדפיס קבלות.

אותו דבר לגבי 5 יח"ל, גם אני עשיתי את ה-5 יחידות ה"מהוללות" האלה אז אני יכול להגיד לך שלא צריך להיות גאון גדול(וגם לא קטן) כדי להצליח לכתוב READLN וWRITELN בפסקל ...

תלכס. חזרתי לעבוד ברשת ובאמת שאני לא מבין למה אתה כל כך תופס מבאג. נכון, זו עבודה טובה מרוב משרות צעירים שיש בשוק, לא סוחבים ארגזים או מקשיבים לבלבולי שכל של לקוחות (רק פעם בתקופה), אבל השכר בקרשים. זו עבודה טובה לסטודנטים, אבל לא יותר מזה. אתה צריך לשאוף יותר בחיים.

פורסם

אני חושב שאנשים קוטלים קורסים בג'ון ברייס ודומיו,

כי בד"כ אנשים שכבר עובדים בתחום ה-IT למשל

בד"כ רוכשים את הידע לזה באופן עצמאי שנובע

חלק מתחביב וחלק מסקרנות טבעית.

פורסם

בכללי ברוב מה שקשור במחשבים (מחשבים עצמם ולא תכנות )...

בין אם זה רשתות ,גרפיקה,חומרה וכדו'...

הכל עניין של ניסיון ואהבה למקצוע...

אף אחד לא מתייחס לתעודות...

פורסם
  • מחבר

תלכס. חזרתי לעבוד ברשת ובאמת שאני לא מבין למה אתה כל כך תופס מבאג. נכון, זו עבודה טובה מרוב משרות צעירים שיש בשוק, לא סוחבים ארגזים או מקשיבים לבלבולי שכל של לקוחות (רק פעם בתקופה), אבל השכר בקרשים. זו עבודה טובה לסטודנטים, אבל לא יותר מזה. אתה צריך לשאוף יותר בחיים.

תראה, אני לא נעול על באג, באמת שלא- אבל תחשוב על זה שלנטוויז'ן אני שלחתי קורות חיים כבר מפסח 2008 ועד שהם חזרו אליי לקח כמה חודשים טובים, ובינתיים הקו"ח שלי נשלחו להמון תומכים שם. כשהם חזרו אליי, זה היה בסוף ספטמבר 2008, אני טסתי לארה"ב שלושה ימים אחרי שהם חזרו אליי ונחתתי בארץ יומיים לאחר פתיחת הקורס של אוקטובר. הקורס התחיל ב-12 באוקטובר ואני חזרתי ב-14 באוקטובר. זו הסיבה שמנהלת המשמרת שחזרה אליי אז אמרה לי שהיא תאלץ להעביר אותי לקורס של נובמבר. מאז שחזרתי לארץ אני מתקשר אליהם שוב ושוב על מנת להזכיר לתומכים להגיד למור לחזור אליי ושוב מעביר את קורות החיים שלי. זה די נמאס באיזשהו שלב.

לנועה מחשבים שלחתי קורות חיים לפני חודש בערך כי אז הם אמרו שהם צריכים טכנאי מחשבים, אבל בדיוק כשהגעתי אליהם, הם אמרו לי שהם מצאו מישהו כבר בבוקר. לעזאזל עם זה, הייתי מרוויח אם הייתי מתקבל אליהם.

מבחינת החבר'ה בנטוויז'ן, אני הבנתי משיחות שעשיתי איתם בנוגע לאזכור למור לחזור אליי, שיש שם חבר'ה שלא יודעים כלום על מחשבים- פשוט כלום- אפילו לא גיימרים. יש שם סתם בנות שלומדות משפטים ותקשורת. בחייאת! מה כבר הן יודעות? רק את הפונקציות של לשוניות internet options או את ההגדרות הבסיסיות ביותר של דואר אלקטרוני? אמנם לא כולם שם כאלה, ויש שם כאלה שגם לומדים מדעי המחשב בטכניון וכאלה, אבל אם אני קורא חומר ב- hwzone (מאמרים, ביקורות, מדריכים וכו')כבר כמה שנים טובות ואת חלקם הדפסתי כשהם עלו לאוויר על מנת לשמור אותם, ואני יודע על חומרה גם בלי קשר אליהם- אני לא כזה בטוח שיש לי מה לחפש שם. עדיף ללכת ולהיות טכנאי במעבדה כלשהי.

את האנשים בבאג אני מכיר כבר המוווון שנים. חלקם אני מכיר מאז שהייתי בתיכון, וחלקם מאז שהייתי ביסודי ובחט"ב. אני לא נעול עליהם, כי הם לא סטיב באלמר, וגם אני לא. עובדה שאני שולח קו"ח גם למקומות אחרים (נועה מחשבים ונטוויז'ן)- אבל חבל לי על זה שהם אף פעם לא אמרו לי מה בדיוק צריך על מנת להתקבל לשם. הם אומרים לי את מה שאתה אומר לי, שאני יכול לעשות הרבה יותר מאשר לעבוד בבאג, אבל אמרתי להם שאני מעדיף את זה בתור התחלה. יש שם אנשים שגם הם יכולים לעבוד במקומות הרבה יותר נחשבים כמו אינטל, IBM וכאלה- אבל עובדה שהם נשארים בבאג כבר כמה שנים טובות- אולי זה משום שהם מרוצים מהתנאים שם? אולי כי שם הם מתקדמים הרבה יותר מהר ושבמפעלי מו"פ לא היו שמים עליהם? אני לא יודע , ומעולם לא ידעתי. מה הידע הטכני שבאמת צריך על מנת להתקבל לשם? לא ידעתי. אילו תעודות צריך להביא בשביל להתקבל לשם? תעודת בגרות או רק תעודת יושר? גם את זה לא אמרו לי. חוץ מזה, איך ישימו עליי במפעלי מו"פ אם אפילו בבאג לא הכי שמים עליי? אין לי תואר ראשון במדמ"ח או בהנדסת חשמל, כי אם היה לי לא בטוח שהייתי הולך לעבוד שם- חברים שלי שכן לומדים את המקצועות הנ"ל עובדים כבר בעבודות סטודנטים באינטל או בסטארט-אפים למיניהם או בבתי תוכנה. חבל לי על זה שאת החומר שלי מ- hwzone אאלץ לזרוק לזבל, ובמעבדה כלשהי אפשר לנצל את זה. החבר'ה בבאג מבינים יותר בחומרה ובמשחקים מאשר בנטוויז'ן זה בטוח.

פורסם

תראה, אני לא נעול על באג, באמת שלא- אבל תחשוב על זה שלנטוויז'ן אני שלחתי קורות חיים כבר מפסח 2008 ועד שהם חזרו אליי לקח כמה חודשים טובים, ובינתיים הקו"ח שלי נשלחו להמון תומכים שם. כשהם חזרו אליי, זה היה בסוף ספטמבר 2008, אני טסתי לארה"ב שלושה ימים אחרי שהם חזרו אליי ונחתתי בארץ יומיים לאחר פתיחת הקורס של אוקטובר. הקורס התחיל ב-12 באוקטובר ואני חזרתי ב-14 באוקטובר. זו הסיבה שמנהלת המשמרת שחזרה אליי אז אמרה לי שהיא תאלץ להעביר אותי לקורס של נובמבר. מאז שחזרתי לארץ אני מתקשר אליהם שוב ושוב על מנת להזכיר לתומכים להגיד למור לחזור אליי ושוב מעביר את קורות החיים שלי. זה די נמאס באיזשהו שלב.

לנועה מחשבים שלחתי קורות חיים לפני חודש בערך כי אז הם אמרו שהם צריכים טכנאי מחשבים, אבל בדיוק כשהגעתי אליהם, הם אמרו לי שהם מצאו מישהו כבר בבוקר. לעזאזל עם זה, הייתי מרוויח אם הייתי מתקבל אליהם.

מבחינת החבר'ה בנטוויז'ן, אני הבנתי משיחות שעשיתי איתם בנוגע לאזכור למור לחזור אליי, שיש שם חבר'ה שלא יודעים כלום על מחשבים- פשוט כלום- אפילו לא גיימרים. יש שם סתם בנות שלומדות משפטים ותקשורת. בחייאת! מה כבר הן יודעות? רק את הפונקציות של לשוניות internet options או את ההגדרות הבסיסיות ביותר של דואר אלקטרוני? אמנם לא כולם שם כאלה, ויש שם כאלה שגם לומדים מדעי המחשב בטכניון וכאלה, אבל אם אני קורא חומר ב- hwzone (מאמרים, ביקורות, מדריכים וכו')כבר כמה שנים טובות ואת חלקם הדפסתי כשהם עלו לאוויר על מנת לשמור אותם, ואני יודע על חומרה גם בלי קשר אליהם- אני לא כזה בטוח שיש לי מה לחפש שם. עדיף ללכת ולהיות טכנאי במעבדה כלשהי.

מה לעזאזל נראה לך צריך לדעת כדי להיות תומך טכני ? למה ציפית, לחבר'ה עם CCIE ?

את האנשים בבאג אני מכיר כבר המוווון שנים. חלקם אני מכיר מאז שהייתי בתיכון, וחלקם מאז שהייתי ביסודי ובחט"ב. אני לא נעול עליהם, כי הם לא סטיב באלמר, וגם אני לא. עובדה שאני שולח קו"ח גם למקומות אחרים (נועה מחשבים ונטוויז'ן)- אבל חבל לי על זה שהם אף פעם לא אמרו לי מה בדיוק צריך על מנת להתקבל לשם. הם אומרים לי את מה שאתה אומר לי, שאני יכול לעשות הרבה יותר מאשר לעבוד בבאג, אבל אמרתי להם שאני מעדיף את זה בתור התחלה. יש שם אנשים שגם הם יכולים לעבוד במקומות הרבה יותר נחשבים כמו אינטל, IBM וכאלה- אבל עובדה שהם נשארים בבאג כבר כמה שנים טובות- אולי זה משום שהם מרוצים מהתנאים שם? אולי כי שם הם מתקדמים הרבה יותר מהר ושבמפעלי מו"פ לא היו שמים עליהם? אני לא יודע , ומעולם לא ידעתי. מה הידע הטכני שבאמת צריך על מנת להתקבל לשם? לא ידעתי. אילו תעודות צריך להביא בשביל להתקבל לשם? תעודת בגרות או רק תעודת יושר? גם את זה לא אמרו לי. חוץ מזה, איך ישימו עליי במפעלי מו"פ אם אפילו בבאג לא הכי שמים עליי? אין לי תואר ראשון במדמ"ח או בהנדסת חשמל, כי אם היה לי לא בטוח שהייתי הולך לעבוד שם- חברים שלי שכן לומדים את המקצועות הנ"ל עובדים כבר בעבודות סטודנטים באינטל או בסטארט-אפים למיניהם או בבתי תוכנה. חבל לי על זה שאת החומר שלי מ- hwzone אאלץ לזרוק לזבל, ובמעבדה כלשהי אפשר לנצל את זה. החבר'ה בבאג מבינים יותר בחומרה ובמשחקים מאשר בנטוויז'ן זה בטוח.

כדי להתקבל לעבודה בבאג צריך נטו נסיון במכירות. לא ידע בחומרה ולא במשחקים. אתה יודע למכור - התקבלת. אמרו לך את זה לא פעם ולא פעמיים בת'רדים קודמים, אתה פשוט מתעלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים