עבור לתוכן

המלצה לגיימפאד ל PC- תקציב לא מוגבל (ועוד כמה שאלות)

Featured Replies

פורסם

שלום

מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה

והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי.

[יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?]

הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?

פורסם

באופן לא רשמי אפשר לחבר את הגימפאד של הPS3 למחשב

אתה יכול גם לקנות מתאם ולחבר גימפאד שלPS1-PS2 למחשב שגם ככה מאוד דומים

אבל אם אתה מחפש המלצה אז היום ובעיקר בגלל עניין של תאימות למשחקים הגימפאד של הXBOX360

יש גם אלחוטי רק תבדוק שזה מגיע אם מתאם למחשב אם אתה קונה אלחוטי

פורסם

בעיקר בגלל עניין של תאימות למשחקים הגימפאד של הXBOX360

בגלל נוחות יותר, לדעתי.

פורסם

לא בדיוק יצא לי להחזיק גימפאד של XBOX360 ואני יקנה שיהיה לי זמן ללכת לקניון ולקנות גם נגן מוזיקה חדש

(הבטרייה כבר כמה שנים ונגמרת מהר והאוזניות פועלות רק באוזן אחת אז כבר עדיף לי לקנות מאשר לתקן נגן שגם ככה היה תקציבי לזמנו )

הבעיה בגימפאד זה הD-PAD שלו שלא מרגיש נוח

גם אין שורה של 6 כפתורים למשחקים שצריכים את זה כמו משחקי מכות 2D (אמולטורים בעיקר)

אבל הרבה מאוד משחקים היום הם פורטים של הXBOX360 ומזהים את השלט מצוין ובגלל זה אני יקנה אותו

לP2500 שלי הלך הרטט ואני רוצה שלט אם רטט

פורסם
  • מחבר

באופן לא רשמי אפשר לחבר את הגימפאד של הPS3 למחשב

אתה יכול גם לקנות מתאם ולחבר גימפאד שלPS1-PS2 למחשב שגם ככה מאוד דומים

אבל אם אתה מחפש המלצה אז היום ובעיקר בגלל עניין של תאימות למשחקים הגימפאד של הXBOX360

יש גם אלחוטי רק תבדוק שזה מגיע אם מתאם למחשב אם אתה קונה אלחוטי

העניין שאני ממש מעדיף חיבור אלחוטי, מחיפושים בגוגל מצאתי שאפשר לחבר באופן "לא רשמי" את הגיימפאד ל USB , לא מצאתי שום דבר מרתק מידי על bluetooth

-

אני מבין שמבחינת תאימות למשחקים ה XBOX360 הכי טוב, השאלה האם זה אומר שהאחרים לא כלכך טובים ?

השאיפה שלי היא היא לשחק קצת על המחשב עם גיימפאד כדי שאני מגיע לחברים עם PS3 לשחק PES או COD4 אני לא אהיה גרוע כלכך בגלל הגיימפאד (אני רוצה להיות בזכות עצמי!)

האידאל באמת היה יכול להיות באמת שלט PS3 ואז גם הייתי יכול להשתמש בו אצל חברים, אבל לקנות שלט PS3 כדי לחבר אותו ל USB נשמע לי סוג של "בזבוז".

לא יודע לגבי השלט 360, האמת שאני מופתע מההיצע הדל של גיימפדים אלחוטיים. וכמו שציינתי, הכי חשוב לי שיהיה דומה ל PS3 ונדמה לי ש 360 יש הבדלים פונקציונליים [נשים את הארגונומיקה והצבע בצד לרגע]

פורסם

ההבדלים לא כאלו ענקים כמו שעושים אותם

סך הכל מאז שסוני גנבה את הרעיונות מהגימפאד של הSNES ומהגימפאד של הN64

ויצרה את הדול שוק 1 בזמנו חברות אחרות די ישרו כיוון אם העיצוב הזה

כן יש שינוים אבל לא כאלו גדולים שלא תוכל ללמוד את השליטה הבסיסית אם תשחק בגימפאד אחר

תראה

sixaxis-controller-2.jpg

tgs-2005-our-love-affair-with-the-xbox-360-controller-20050918005748647-000.jpg

2 אנלוגיות (מיקום קצת שונה אבל בכל זאת)

2 כפתורים לבחירה \התחלה -או משהו בסגנון

4-כפתורים רגילים מלפנים

כפתורי גב אני חושב שגם 4 בשניהם

דרך אגב גם הגימפאד של הגימקיוב די דומה בעיצוב

לדעתי תלך בגלל תאימות למשחקי מחשב על הגימפאד של ה360

פורסם
  • מחבר

המון תודה !אני כמעט משוכנע

פורסם

אז תלך לאיזה חנות שמאפשרת בדיקה ותבדוק לבד

פורסם

ממליץ על הXBOX האלחוטי, יש לו תמיכה מלאה לרוב המשחקים שיוצאים למחשב יחד עם רטט לעומת הPS3 שרוב הסיכוי שלא יתמוך ברטט וזה מציק כל פעם להגדיר מקשים.. לפי דעתי גם יותר נוח מהPS3 (מתלבש לי יותר טוב על היד) אבל אצל כל אחד זה שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים