פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי.המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0.חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS.איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים קרוסאיר ומושקין לא נכנסים בתקציב שלך...טווינמוס בהחלט - רק תוודא שהם עם שבבים של TMD (*או עם שבבים של Winbond שהם יותר טובים).
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים קרוסאיר ומושקין לא נכנסים בתקציב שלך...טווינמוס בהחלט - רק תוודא שהם עם שבבים של TMD (*או עם שבבים של Winbond שהם יותר טובים).לדבר שטויות לא עולה כסף הא?http://www.pch.co.il/docs/pd-299578163.htmזיכרונות מצוינים מהסידרה השחורהועוד ישאר לך כסף לארוחת צהריים...במילה אחת.... מושקין
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לא עדיף לקחת 256MB*2 ?אמנם תהיה לזה השפעה על ה OC , אבל רוחב הפס של הזיכרון יהיה (תיאורטית) כפול .
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לא מצוין שם שהם מהגירסה השחורה (לא איכפת לי מהתמונה), אני מציע לך לשאול אותם.ואם הם כן, אני צטער שהטעתי אותך ותתחדש.לדבר שטויות כן עולה כסף, ושלחתי לך משהו פצצה כתמורה... :cwm23:
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים ב-AMD ממש לאהשיפור של ה-dual ממש קטן כי הבאס של המעבד נמוך יחסית לרוחב פס של הזיכרוןעדיף סטיק אחד (מי בכלל חשב על dual זה ממש לא שווה כלום ב-AMD?)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אם תסתכל על מספר הרב של הת'רדים ששאלו בהם על זיכרונות (ובאורך פלא נשארו בפורום אוברקלוקינג ולא פורום זיכרונות...) תוכל לראות הרבה דיעות.אני לא הייתי הולך אם ג'יל, גם בגלל שלדעתי הם לא הכי טובים - ויש האומרים שה NF2 לא אוהבים אותם...לך עם המושקין.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים כל אלה שאומרים שגייל לא הולך עם NF 2 משועממים ומבלבלים לך את השכל.. הם מומלצים ע"י כל חברות הלוחות ועברו את כל הבדיקות בשביל זהוהביצועים, בשמיים אז תפסיקו להאשים כי את שכלי אתם מבלבלים!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.