פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים נתחיל בזה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3624331,00.htmlעוד מחווה לפליסטינים, יאי....די, אני כבר ממש ממש ממש לא סובל את הראש ממשלה שלנו,כל פעם עוד ועוד רוצחים הוא משחרר... "כמחווה" למי?!אין שום צד שני שעושה משהו בשבילו,שיחזירו אותם בשק גופות.ככה לפחות הם לא יחזרו להרוג אותנו.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אני כל הזמן רואה מחווה פה מחווה שם, מה זה תורם?למה עושים מחוות לאויב שלנו?, זה לא שהוא מחזיר לנו משהו בתמורה (חוץ מכמה קסאמים)באמת שאני לא מבין את זה, מישהו יכול להבהיר לי מה היתרון בלעשות זאת?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אין שום הגיון ותועלת בשיחרור רוצחים טרוריסטים ערבים חאמסיניקים/פאתחים/חיזבלונים נאצים, צריך להעיף את השלטון השמאלני בישראל כמה שיותר מהר.. אם העם לא יצביע ימין המצב רק ידרדר עוד יותר..
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים no itemרוב המשוחררים "במחוות" האלו הם עצירי חרטה שנתפסו על כלום ויושבים על שטויות, כל שבוע מוסיפים כמה כאלו לבתי הסוהר ובחגים שלהם מרוקנים את האגפים. השחרורים האלו בחג הקורבן תמיד היו, בכל הממשלות ובכל התקופות. לא משחררים רוצחים או חברים מוכחים בארגוני טרור.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים אז למה עצרו אותם מלכתחילה ???כדי שיהיה עם מה לעשות מחוות..................(שוהים בלתי חוקיים שבאו לעבוד, קצת גנבים קטנים, ועוד דברים כאלו)
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים כי יש לנו מזינה זונה בת זונה וכול הממשלה והכנסת והמדינה השרמוטה הזאת זונותזונות של ארצות הברית ושרמוטות של החמאסוכולם מושחתים ובקיצר המדינה הכי מסריחה שיש בעולם הלואאי שהיא תישרף או שתהרס לגמריואם הייתה לי אפשרות הייתי עובר ארץ ממזמןןןןןןןןן מזמןןןןןןןןוכן , אני יהודי!
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים בלי פניקה חביבי תרגיע "אין לי ארץ אחרת וכו' "המדינה לא עד כדי כך נוראית והארץ טובה , יש כמה אנשים ומעשים חארות תנסה להתמקד בדברים הטובים , תרכוש ידע תתבונן ( או תמצא לך חברה ) ולא תצטרך להספים .
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים בלי פניקה חביבי תרגיע "אין לי ארץ אחרת וכו' "המדינה לא עד כדי כך נוראית והארץ טובה , יש כמה אנשים ומעשים חארות תנסה להתמקד בדברים הטובים , תרכוש ידע תתבונן ( או תמצא לך חברה ) ולא תצטרך להספים .יש לי חברה עוד לפני שאתה ידעת להגיד אמא אז אל תבלבל לי במוח ותדבר אליי בטון מתנשאאולי לך אין ארץ אחרת בישבילי יש הרבה ארצות טובות מזאת בהרבה ושתהייה לי אפשרות הדבר הראשון שאני יעשה זה ילך לשמהבמדינה הזאת אין כלום טוב כדי שתקרא קצת על המילה ''ספאם'' לפני שאתה מקשר אותה אליי ואומר שאני מספים בלי בקשר
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים אם אתה שונא את המדינה, תעזוב, אבל אין סיבה שתרצה שהיא תהרס ותישרף. תפסיק להיות כ"כ אגרסיבי, ובנוסף, אתה מספים. לא רק פה אלא בכללי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.