עבור לתוכן

עזרה|בקשר ל OC...!!???

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC לe4500 שלי עכשיו יש בעיה יש לי שתי אפשרויות ב PCIE Frequency אחת ASYC שהיא נועלת את התדר ל100mhz ואחת SYC שאני לא יודע מה היא עושה עכשיו הבעיה אם אני עובר ת 220mhz אם האפשרות ASYC מופעלת הלוח מאפס תהגדרות בביוס ושאני שם SYC אני יכול להמשיך תOC לכמה שבא לי עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם זה בטוח לשים תכרטיס מסך על SYC שלא יהרס לי.. תודה לעוזרים הלוח אם שלי gigabyte ga-945gcmx-s2 rev6.6 bios ver F5 זכרונות 1gbx2 kingston 667mhz cl5

פורסם

אוי ואבוי... זה הולך להיות קשה. PCI-E צריך להיות נעול על 100 להבטחת יציבות, יותר מזה המערכת לא תהיה יציבה.

בלי קשר - מומלץ לקנות לוח וזכרונות חדשים, הנוכחיים יתקשו מאוד לעבור אוברקלוק רציני של יותר מ-200MHz.

פורסם
  • מחבר

איזה באסה אבל כמה פעמים עשיתי SYC יכול להיות שהרסתי משהו? אבל ה ASYC נועל על 100 אני לא מבין למה המחשב מאפס

פורסם

פותח התרד SYNC אמור לסנכרן את התדר ביחס לתדר הבסיס..שאם אתה עושה OC..הוא רק עולה..מה שלא מומלץ לעשות...

בכל אופן

1. נסה לעלות את התדר באס ל205/210 להישאר במצב של SYNC ולבדוק בעזרת תוכנה חיצונית במערכת ההפעלה אם אכן התדר PCI-E עלה בהתאם..

2. האופציה היחידה שאפשרי לפתור את זה היא אולי לעדכן ביוס...אבל תנסה מה שציינתי לפני...

3. לוח האם שלך לא מצטיין בOC ולכן..אל תצפה להגיע רחוק מדי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים