עבור לתוכן

בעיות מוזרות קורות לי... win xp מאכזב לחלוטין!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות.

נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר.

יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ?

דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד שזה משתנה ואז שאני רושם באנגלית אז באייקון מסומן כאילו עכשיו עברית פועלת ולהיפך.

מה עושים ?

דבר שלישי, וזה כבר רציני, כדי לכבות את המחשב כמו שצריך אני צריך ללחוץ על כפתור הRESTART במחשב על מנת למערכת ההפעלה תעלה מחדש ואז אני ישר מכבה בלי בעיות.

כשאני מכבה את המחשב בסוף היום הוא פשוט לא נכבה, שעה הוא סוגר תוכניות ואומר שאין תגובה מהן. אני לא יכול להתנתק מהאינטרנט כי הוא לא מגיב (בזק בינלאומי -ADSL) ואם זה איכשהו מצליח לסגור את התוכניות ומגיע לשלב שבו הוא שומר נתונים אז שם הוא נתקע ולא נכבה.

ההרגשה שלי היא שאני צריך לפרמט את המחשב.

מה אתם אומרים ?

נתונים: מחשב חדש, 5 חודש אצלי. 1.7, 256DDR.

נראה לי אני אמחוק את ה-XP ויתקין ME מה אתם אומרים ?

תודה מראש לכל הנענים

נימני ::)

פורסם

דבר ראשון ראשון ראשון:

נראה לי אני אמחוק את ה-XP ויתקין ME מה אתם אומרים ?

לא!

אני מקווה שאתה צוחק. אתה עוזב את XP לטובת ME?? מערכת ההפעלה הכי גרועה שיש?? שמעתי פעם שמייקרוסופט בעצמם הוציאו עליה צו איסור מכירה! זאת מערכת שאסור לעבוד איתה. אם אתה בכל זאת רוצה לעבור (למרות שהבעיות שלך נראות לי מינוריות), תעבור ל-2000.

דבר שני:

נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר.

יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ?

בסה"כ בעייה בקידוד שבו מוצג העמוד. כפתור ימני על הרקע של העמוד >> קידוד (Encoding) ושם בחר Hebrew (Windows), או Hebrew אחר, מה שעובד טוב.

דבר שלישי:

דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד שזה משתנה ואז שאני רושם באנגלית אז באייקון מסומן כאילו עכשיו עברית פועלת ולהיפך.

מה עושים ?

ממממ.. ב-XP, ה-Alt+Shift הימניים מעבירים רק לעברית. ה-Alt+Shift השמאליים מחליפים בין עברית לאנגלית. נסה לשחק עם זה.. בסוף זה צריך לעבוד.

דבר רביעי:

דבר שלישי, וזה כבר רציני, כדי לכבות את המחשב כמו שצריך אני צריך ללחוץ על כפתור הRESTART במחשב על מנת למערכת ההפעלה תעלה מחדש ואז אני ישר מכבה בלי בעיות.

כשאני מכבה את המחשב בסוף היום הוא פשוט לא נכבה, שעה הוא סוגר תוכניות ואומר שאין תגובה מהן. אני לא יכול להתנתק מהאינטרנט כי הוא לא מגיב (בזק בינלאומי -ADSL) ואם זה איכשהו מצליח לסגור את התוכניות ומגיע לשלב שבו הוא שומר נתונים אז שם הוא נתקע ולא נכבה.

ההרגשה שלי היא שאני צריך לפרמט את המחשב.

מה אתם אומרים ?

באמת נשמע כאילו יותר מידי דברים בעייתים מותקנים על המחשב. נסה לסגור את כל התהליכים שנראים לך מפוקפקים מה-Task Manager לפני שאתה מנסה לכבות בכלל את המחשב. תבדוק גם ב-msconfig שלא עולה שום דבר מפוקפק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.... קודם כל תודה רבה על התגובה.

שנית כל... אני מצטער אבל לא פתרת לי כלום.

לגבי האימייל וכתב החרטומים מן הסתם ניסיתי לפתור את זה דרך הקידוד. זה לא שאני לא מבין במחשבים.

פשוט גם זה לא עוזר..

לגבי ההחלפה בין השפות - לא עובר... לא משנה מה אני עושה!

לגבי הבעיות בכיבוי המחשב אני אבדוק שוב ב- MSCONFIG.

לצערי הרב נראה לי שאין מנוס מלמחוק את המחשב ולהתקין הכל מחדש...

אלא אם כן מישהו פה יציל אותי...

:(

פורסם

בקשר להוטמייל, עכשיו בדקתי ואני יודע מה הבעייה.

השפה של החשבון מוגדרת על משהו אחר ולא אנגלית.

אז אמרת שבדקת לפי החשבון השני איפה כל כפתור נמצא, וניסית לשנות את השפה לאנגלית. אבל זה לא עבד. הסיבה שזה לא עבד היא בגלל שבכל שפה, רשימת השפות מסודרות לפי סדר ה-א"ב של השפה אתה נמצא עליה.

למשל, אם עכשיו החשבון מוגדר בעברית (סתם תיאורטית.. אין שם באמת עברית..), אז הסדר של השפות יהיה ככה:

אנגלית

עברית

ערבית

אבל אם השפה תהייה מוגדרת על אנגלית, הסדר של השפות ברשימה יהיה ככה:

Arabic

English

Hebrew

כלומר, בכל שפה, סדר השפות ברשימה הוא שונה. לכן אתה לא יכול לבדוק איפה נמצאת השפה האנגלית ברשימה כשהחשבון מוגדר על אנגלית, ולהשוות לחשבון שמוגדר בשפה אחרת. כי בשפה אחרת, האנגלית תהייה במקום אחר.

מה שאתה צריך לעשות הוא לנחש סתם שפות ולנסות לקלוע לאנגלית. מקסימום, אולי תגיע לשפה קרובה לאנגלית (כמו ספרדית/פורטוגזית) עם אותיות אנגליות בחלקן, ואז אולי תוכל לקרוא ולראות מה מהשפות נשמע לך כמו אנגלית.

עכשיו בקשר להעברת שפה:

בהגדרות של לוח השפות, תלחץ על Key Settings, ותנסה להתאים שם את הכפתורים למעבר בין שפות. או שתנסה לשנות את זה ולהחזיר למה שהיה בהתחלה. אולי זה יסתדר..

פורסם

לגבי בעית שפות כנס ללוח בקרה אפשריות שפה ושם כנס לשפות ותסמן את הריבוע הראשון אחר כך הכנס דיסק xp והוא יעתיק קבצים

אחר כך כנס למתקדם ושם סמן בתיבה כל מה שרשום עברית ועכשיו תאתחל את המחשב וזהו .

לגבי המחשב שלא נכבה כנס ללוח בקרה אפשריות צריכת חשמל יש שם לשונית upm או משהוא דומה לחץ עליה ושם תסמן את הריבוע אפשריות חשמל מתקדמות.

עכשיו המחשב יכבה מידית .

מקווה שעזרתי בברכה זוהר. :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים