עבור לתוכן

מפרט חלקי ב- 3,300 לסרטי HD, עריכה גרפית, עם דגש על שקט. OC אפשרי.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

להלן העדפותיי:

1. מה התקציב? מזומן שטרות.

2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים).

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך ב- DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב, קירור חשוב. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין צורך בהתאמת צבעים, אך יש דרישה למחשב שקט במיוחד.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה במעבדה תעזור אך ארכיב בעצמי אם הדבר יחסוך מעל 80 ש"ח.

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? במידה וקיימים רכיבים זולים יחסית שיתפקדו כרכיבים יקרים יותר ע"י OC קל ולא יהיה שינוי קריטי בהתחממות המארז (בקיץ חם אצלי יחסית) - אקח רכיבים אלו ואבצע OC קל.

9. האם חשוב שקט? עד כמה? מאוד חשוב שקט, המחשב נועד גם לצפיה בסרטים ומלבד זאת אני רגיש מאוד לרעש.

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? מתוכנן OC בינוני במידה וישתלם כספית ולא יעלה את חום המארז "לשמיים".

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. המליצו לי על far cry II ועוד משחק אימה חדש ששכחתי את שמו, אז ככל הנראה בהם אשחק. הגדרות - מה שירוץ חלק... בעקרון עדיף על המקסימום כמובן... ברזולוציה של 1650*1080, מסך 22 אינץ'.

ברשותי מוצר הנקרא "ריובאס" אשר בו 4 פוטנציומטרים המתחברים ל- 4 מאווררים שבתוך המחשב, בכוונתי להעביר מוצר זה למחשב החדש לצורך שליטה במהירות המאווררים בו (וע"י כך להפחית את הרעש במידה ויהיה).

תודה רבה לכם,

אורן.

פורסם

בבקשה:

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤861

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤109

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤498

מארז:

ANTEC SONATA III 500W

כמות: 1 - מחיר: ¤715

קירור למארז:

Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm

כמות: 1 - מחיר: ¤33

זיכרון:

A-Data 2GB DDR2-800 CL5 Retail

כמות: 2 - מחיר: ¤128

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים

כמות: 1 - מחיר: ¤319

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤849

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤3645

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3573

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/t6xbhv48

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, נראה מפרט מעולה!

מתנצל שאני שואל זאת רק עכשיו, אך האם צפויה ירידת מחירים משמעותית לאחר תחילת שנת 2009 ? (פשוט רפרפתי קצת בפורום ויצא לי להבחין שמדברים על איזו ירידת מחירים צפויה).

תודה רבה שוב,

אורן.

פורסם

אף אחד פה לא נביא (ואפילו לא חזאי מזג אוויר...), אבל אכן יש כמה סממנים לירידות מחירים כגון המעבד החדש של אינטל, ה"הוזלה השנתית" בזכרונות, יציאתם של כרטיסי מסך חדשים ועוד. המחירים כנראה יירדו, אך זה ייקח זמן מה. תחליט לבד אם שווה לך לחכות לאמצע 2009 (או אפילו מאוחר יותר) בשביל לחסוך כמה מאות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי :xyxthumbs:

נושא נוסף שחשוב לי להיות סגור לגביו הוא המעבד - חבר קרוב מסר לי שלמעבדי AMD פליטת חום נמוכה יותר והם שקטים יותר (המאווררים שלהם כנראה) יחסית למעבדים של Intel - האם הדבר נכון?

בשנים האחרונות (משהו כמו 7 שנים) יצא שרכשתי רק מעבדי AMD ואני מאוד מרוצה מהם, אין לי נסיון רב כ"כ עם אינטל, לכן השאלה.

תודה רבה,

אורן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים