עבור לתוכן

כמה משלמים לטכנאי PC ב ivory?

Featured Replies

פורסם

WOW מלא סניפים שי להם פשוט כל כך מעניין אותי איך כימעט כולם שונאים אותם,קצת להריד מחירים,לעבור לכמה יבואנים בימקום לעבוד עם אחד,לגוון במוצרים ומה קיבלת ? רשת מחשבים שמרוויה מלא כסף בשנה וכולם ממליצים אליה. ובימקום זה המנהלים חושבים אחרת וביגלל זה הם גם נופלים, לא ניראה לי שזה יחזיק הרבה זמן אבל חנות מחשבים עדיפה על מיפעל תהנה :xyxthumbs: תרוויח ניסיון ותעבור למשהו גדול יותר INTEL למשל :lol:

• תגובות 35
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאייבורי לאינטל? זה יקרה בערך באותו זמן שאני אסיים לפתח את יכולות התעופה והפסיכוקינזיס שלי....

ולא, ההרכבות לא נעשות רק בפ"ת, יש להם מליון ורבע מעבדות בארץ.

פורסם

יופי! :yelclap:

עכשיו לכל הירושלמים כאן בפורום יהיו קשרים עם איש מחשבים נורמאלי!

פורסם
  • מחבר

תקשיבו הם עשו לי מבחן שכל ילד עם קצת ידע במחשב עובר אותו ועכשיו יש להם קורס

שהם מעבירים כל עובד שמתקבל ובקורס הם שמים דגש רב על עניין של שירות ונורא מהללים את msi

כי הם היבואנים הבלעדיים שלהם.

בכל אופן אני יודע ששונאים אותם ויש עליהם ביקורות ממש לא משהו אבל אני לא בטוח שהם מודעים לזה

בכלל מהסיבה שהם מוכרים המווווווווווון

ואני רוצה להגיד גם בהזדמנות הזאת שאני מאוד אוהב את האתר הזה ויש פה המון מומחים שעוזרים לי המון אז רציתי להגיד

תוודהה

פורסם

בהצלחה בעבודה החדשה.

פורסם

מי ייתן ואנשים טובים ישפרו את המקום הזה

פורסם

מי ייתן ואנשים טובים ישפרו את המקום הזה

לא קצת יותר מידי תקוות בטכנאי הרכבות במעבדת ירושליים ? :)

אני מפרגן לבחור שמצא עבודה, רק לא להסחף בהשפעה שיש לזה על המערכת כולה באייבורי

פורסם

6500

עבודה ב 9 עד 6

פורסם

לפותח הדיון -

כמה בסוף לשעה? איך העבודה?

6500

עבודה ב 9 עד 6

אם זה כך, הרבה מעבר למינימום.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה ממש ממש על הפנים השכר הוא מינימום ואתה צריך להיות בנאדם ממש מגעיל כדי לעבוד בהייבורי הם עובדים על אנשים

על ימין ועל שמאל לא ממליץ לאף אחד לקנות מהם ובטח שלא לעבוד אצלהם.

פורסם

lol

תוכל לפרט קצת על שירותי המעבדה המהוללים ? מה בדיוק הם עושים שם ?

פורסם

הייתי פעם במעבדה של איבורי.

הייתי שם עם קרוב משפחה לקנות מחשב

והסתבר שהם שמו הרדיסק אחר ממה שהיה במפרט.

אז חזרתי לשם עם המחשב (מהשומרון!!!) ומכיוון שכבר התקנתי מערכת הפעלה ותוכנות ביקשתי מהם להעביר את החומר לדיסק החדש.

הם אמרו לי שהם לא יודעים איך, אז אמרתי תעשו GHOST, אז אמרו לי (במעבדה) שהם שמעו על GHOST אבל הם לא יודעים בדיוק איך אז שאני יעשה.

אז עשיתי בעצמי אצלם במעבדה ואחרי זה גיליתי כשבאתי לחבר הרדיסק ישן, שהכבלים של הIDE נעלמו מבפנים, ואני יודע בוודאות שהם היו שם כשהבאתי את המחשב אליהם.

דפיקות שכזאת של טכנאים סוג ז' לא ראיתי כבר הרבה זמן.

פורסם

פעם אחת הגעתי לאייבורי בסניף בחדרה... לא קניתי מהם את המחשב שלי אז אני לא יכולה להגיד איך הם...

אבל ממש לא אהבתי את דרך העבודה... שיש שולחן שמאחוריו הנציגים ורק מאחורה כל הציוד...

אני לא יכולה לראות את הציוד לבד אני צריכה לעשות הכל דרך הנציגים והם ישר התחילו לבלבל לי במוח על איזו מקלדת "הכי טובה בעולם"...[בזמנו כשחיפשתי מקלדת הגעתי לשם וכשהבנתי עם מי יש לי עסק הלכתי :lol:]

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא אמיתי הטכנאים שם לא יודעים כלום הם עובדים דרך תוכנת איסיקיו ושואלים טכנאי אחד שיושב בפתח תקווה מה לעשות

הוא בעצם הטכנאי הראשי של אייבורי. בתנאי הקבלה עוברים קורס של שבוע על תוכנת פריוריטי שמעבירה אותה מישהי בת 22 אני חושב

שעברה קורס הדרכה בצבא ואין לה מושג במחשבים והיא גם יכולה לפתר את העובדים כי הם לא נראים לה בעיין

כל הקורס מתמקד על איך למכור ללקוח או יותר נכון איך לדחוף ללקוח כי מי שמוכר שם אפילו טכנאי שמוכר מקבל אחוזים

הם מקבלים את העובדים שלהם לא על פי ידע ,ניסיון ,או תעודה אלה רק אם אתה ממושמע יודע למכור ואתה הולך עם חולצה מקופתרת

ובגלל זה הם נראים ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים