פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים אהלן יש לי ראיון עבודה בהיבורי אני צריך מידע וחוות דעת ואני רוצה לדעת לפני שאני הולך מה השכר שם אם מישהו יודע.תודה מראש.
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים דבר ראשון בהצלחה... אני לא יודע אם יענו לך... אבל תעשה טובה... גם אם השכר נמוך תמיד לחייך לאנשים
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים בדיוק מה שזה נשמע.זה לא מעבדה שאתה מקבל עבודה, עושה אותה בניחותא, מסיים ומוציא.אתה מקבל מחשב להרכבה, מרכיב אותו כמה שיותר מהר, ולוקח את ההרכבה הבאה.ככה כל היום, חוץ מהפסקת הצהריים שהחוק מחייב את העסק לתת.
פורסם 2008 בנובמבר 1716 שנים איפה אתה עובד ELECTRIC ?אני לא עובד בחנות אלא במוסד שתמשמש במעבדות... אותו סיפור, אין לי שניה אחת אני צריך בסישן ארוך רק להרכיב מחשבים ג'נריים
פורסם 2008 בנובמבר 1716 שנים בדיוק מה שזה נשמע.זה לא מעבדה שאתה מקבל עבודה, עושה אותה בניחותא, מסיים ומוציא.אתה מקבל מחשב להרכבה, מרכיב אותו כמה שיותר מהר, ולוקח את ההרכבה הבאה.ככה כל היום, חוץ מהפסקת הצהריים שהחוק מחייב את העסק לתת.ההרכבה לא מתבצעת בפתח תקווה?אני מסיק את זה ממודעות הדרושים שלהם:"משרה מס' 22- עובדי ייצור להרכבת מחשבים במרכז הלוגיסטי בפתח תקווה. הכשרה למתאימים.לשליחת קורות חיים לחץ כאן"http://ivory.co.il/jobs.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.