עבור לתוכן

איזה סורק מדפסת פקס לקנות?

Featured Replies

פורסם

מעונין בסורק ע"מ לסרוק תמונות מאלבומי תמונות וכתבות מעיתונים , צריך שיהיה גם מדפסת ופקס ומבקש להתיעץ מה לקנות

חשוב שהסורק יסרוק מהר ובעל מגש עליו (כזה שהדף מונח עליו ואין צורך להעביר כמו בפקס ישן)

פקס פעם בהרבה זמן , כנ"ל גם הדפסות - חשוב שיהיה אמין וזריז ושקט

בעיתון השבת ראיתי מספר פרסומים:

1 איבורי (מכיר את ההשמצות אבל לי יש דוקא ניסיון מצוין איתם) : מדפסת אפסון משולבת דגם CX3400 , 4 ראשי דיו נפרדים , שנה אחריות בבית הלקוח סורק\פקס\מדפסת ללא ציון נתונים , כולל ראש דיו נוסף סכ"ה 200 ש"ח

ע"פ התצלום למדפסת יס מגש עליון (שעליו כנראה סורקים) ומגש אחורי (כנראה לצרכי הדפסה)

שנה אחריות היא מעט מדי עבורי אך מביא זאת כדוגמא למשולבת זולה שיתכן ודי לי בכזו

2.HP משולבת J5783 (אופיס דיפו) - מגש עליון בלבד , עד 30 עמוד הדפסה שחור בדקה , אני מניח שהפקס עצמאי 479 במקום 600

HP J4580 (KSP[br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 22:38:19

משום מה נשלח באמצע הכתיבה ה4580 בKSP עולה כ500ש"ח עם הנחה למזומן , בתצלום נראית כמדפסת מאופיס דיפו , שנה אחריות בלבד

3. מדפסת אלחוטית HP ח6413 (אופיס דיפו) הדפסה דו צדדית אוטמטית עד 31 דפים לדקה כרטיס רשת אלחוטית מובנה , לא ידוע מרחק האלחוטי, מגש עליון בלבד - 800 ש"ח

4. HP ב7283 6אלחוטית, ראשי הדפסה (?!) עד 34 עמוד בדקה, מסך 6 אינטש לצפיה ועריכה הדפסה דו צדדית מובנית , כרטיס רשת אלחוטי מובנה

1300ש"ח

עקרונית אינני ממצדדי HP ואשמח למדפסת מחברה אחרת, אני מוכן להוציא עד 1000ש"ח אם יש תמורה הולמת , אם אלחוטית יכולה להתחבר גם ע"י כבל (למקרה של בעיה) אשמח לאלחוטית ואם אפשר הדפסה דו צדדית ועוד פונקציות אזי אשמח אך מהירות סריקה ואמינות ואחריות (ורצוי פקס עצמאי) הם בעדיפות ראשוונה)

פורסם
  • מחבר

חשובה סריקת תמונות באיכות טובה במיוחד וזריזות סריקה - האם הנ"ל מספיק טובה? ובעיקר האם יש צתאימה שאיננה HP?

פורסם

מהירות הסריקה בכל הסורקים די דומה - האיכות אתה יכול לסרוק לקבצים בגודל 10GB אפילו = איכותי מאוד...

לגבי מדפסת מחברה אחרת לא ממש מכיר - התנסיתי רק במדפסות HP ואין לי דבר רע עליהן...

פורסם
  • מחבר

HP רק שנה אחריות

מניסיוני כל מדפסת אחרת טובה יותר וידידותית יותר ומרעישה פחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים