עבור לתוכן

בקשר להחלפת מעבד E8400 נגד מרובעי ליבות

Featured Replies

פורסם

אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין המעבדים רק דעות אישיות :xyxthumbs:

פורסם

תהיה בטוח שהמעבד הוא לא הגורם לקרטועים.

כרטיס מסך חשוב בהרבה, לרוב המשחקים.

פורסם
  • מחבר

תיראה אני לא מחפש רק גרפיקה הסברתי שאני מחפש FPS יציב ואצל חבר שלי עם מיפרט דיי דומה רק עם Q6600 אין נפילות FPS כמו אצלי, אני חושד במעבד שהוא לא מספיק חזק הוא אחלה מעבד וגם מצויין לOC אבל לא ניראה לי שהוא מספיק טוב בשבילי, אני מחפש גם שהמעבד יתן ביצועים טובים יותר בהעברת קבצים דרך הWINRAR כמה שיותר מהר יותר טוב סרט של 1.4GB הוא מעביר בדקה וחצי ועם QUAD הוא יעביר מהר יותר ?

פורסם

GOW2 לא יוצא ל PC וכנראה גם לא יצא אף פעם. לגבי ביצועי המעבד, ניסית לעשות לו OC ולראות אם זה בכלל משפיע ? יותר הגיוני שיש לך כרטיס מסך בינוני כמו ה 9600GT ואתה מנסה להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מאוד עם פילטרים של AA וכל מני אפקטים וזה מה שגורם ל FPS שלך להיות לא יציב...

פורסם
  • מחבר

1280X1024 על הגדרות גבוהות זהו זה כל מה שאני מפעיל ללא פילטרים כי הכרטיס דיי חלש איתם,בקשר לOC ניסית ל3.6GHZ נתן 5-7 FPS ו3.9GHZ נתן 10-13 FPS אז ויתרתי על הOC כי זה לא שווה תתוספת הקטנה הזאת

פורסם

מה שמגביל אותך במשחקים זה כרטיס המסך.. לא המעבד.

פורסם

הייתי ממליץ לקנות 2 מעבדים ולרדת בכרטיס מסך ל-7100GS, זה בטח יעזור.

ועכשיו ברצינות, המעבד משפיע כאן הרבה פחות (כמו ששמת לב גם אחרי שעשית OC) ולכן עדיף לקנות כרטיס מסך אחר (או נוסף, אם יש לך לוח אם SLI) בכדי לשפר ביצועים כי גם אם תקנה QX9770 אתה לא תראה שיפור בביצועים.

ושיפור ב-WINRAR מאוד מאוד זניח ולא שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים