פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים היי חבר'ס,המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש.הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו].המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל].עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול.בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות?אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;Dבקשר לגיימינג ורמת השקט אני לא יודע. כי אני לא רוצה להוציא הרבה כסף בכלל בקנייה הזאת, אז אשמח אם תוסיפו לי אופציות יחסית זולות של שדרוג נגיד אם אני ארצה שהוא יהיה קצת יותר חזק וקצת יותר שקט אבל כעיקרון הרעיון הוא שהוא לא יהיה יקר כרגע.תודה מראש.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים בבקשה :מעבד:Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEMכמות: 1 - מחיר: ¤304קירור למעבד:Thermaltake RSI AM2כמות: 1 - מחיר: ¤45לוח אם:Gigabyte M56S-S3כמות: 1 - מחיר: ¤387מארז:Raidmax APEX 2x120mm No PSUכמות: 1 - מחיר: ¤183ספק כוח:FSP Basic SI 350W ATX350-PNR 120mm + Satax2כמות: 1 - מחיר: ¤153זיכרון:A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5כמות: 1 - מחיר: ¤287קשיח למחשב שולחני:Western Digital 320Gb 16MB AAKSכמות: 1 - מחיר: ¤252כרטיס מסך:Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling Retailכמות: 1 - מחיר: ¤356כונן אופטי:LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ¤129הרכבה:הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקותכמות: 1 - מחיר: ¤45סה"כ: ¤2141המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2099מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/ujc68p7sבהחלט שקט יחסית, עם מעבד חזק יחסית (הכל בגבולות התקציב) עם כונן קשיח גדול יחסית ו-4GB זיכרון.אין טעם לקנות 2Gנ במחירים הנוכחיים, ואל תחשוב שזה ילך וירד כי ההבדלים יהיו קטנים. אחרי ש-DDR3 יקלט יפה מבחינת מחירו מחירי ה-DDR2 יכול להיות שיעלו כפי שקרה עם DDR1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.