פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אני לא מתכוונן למרוח אף אחד ולא סתם לסחובאבל יש באפשרותי ( אפשרותי מציאותית מאוד ) להשיג את המעבד הנ"לבסטפינג הזה בכמותעכשיו המטרה שלי היא פה שלא אתקע עם יותר מידי מעבדים כאלה , כי זה לא ממש עוזר לי להחזיק כאלה בבית.אז אני מבקש שכל מי שבאמת רציני ורוצה שירשום פה את עצמו. המחיר צפוי להיות אטרקטיבי ומשתלם.תרשמו בכיף, יש זמן עד שבוע מהיום אולי טיפה יותרבברכה...
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים חברים בכדי לשמור על ההזדמנות הזאת כמה שיותר רצינית אני חושב שעדיף תגיבו לו בפרטי ושאלות וכו..תשאלו פה.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים טוב ניסיתי עכשיו לשלוח לו הודעה אבל התיבה שלו מלאה...אז מי שמעוניין לומר פה.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר מוזר אני כבר מרוקן את התיבה לא ידעתי שהיא מלאה. בכל אופן מחיר אני לא יודע בדיוק אבל זה יהיה מחיר טוב וככל שיהיו יותר מעונינים המחיר יהיה משתלם יותר...
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר אוקיי אז בואו נעשה רשימה מסודרתלגבי המחיר הטופ של הטופ כמו שאני רואה את זה זה 400 שקל גג
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר לא יודע מה הסיכוי לטרייד איןמי שרוצה שירשם פהניתן גם לדבר אית ב- ICQ29798050
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.