פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים:RADEON 9500 PRORADEON 9600 PROשמיוצר על ידי אחת החברות הבאות:GIGABYTE HERCULESאו על ידי ATI עצמה.לא רוצה לקנות דרק של איזה SAPPHIRE או POWERCOLOR או איזה חברה שאף אחד לא שמע עליה.הבעיה היא שלכל חנות שאני מתקשר להזמין את זה, אומרים לי: "הפסיקו ליצר את זה", "אין את זה ליבואן במלאי" וכל מיני קשקושים.אז איפה במדינה הזאת ני יכול בכל זאת להזמין כרטיס מסך נורמלי של חברה נורמלית כפי בקשתי, מבלי שאני אקבל תשובה שלילית או אקבל איזה SAPPHIRE ארור?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים הפסיקו לייצר אותו.הסיכויים שתמצא כעת נמוכים - גם אני באותה בעיה ולא יודע איזה כרטיס מסך לקנות.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים או אקבל איזה SAPPHIRE ארורSAPPHIRE זאת חברה מצוינת שחוץ מלייצר כרטיסים שמבוססים על השבב של ATI, מיצרת גם את ה-PCB של כרטיסי RADEON ל-ATI עצמה.כך שכרטיס של SAPPHIRE או ATI למעשה זהה.במילים אחרות אם מציעים לך כרטיס של SAPPHIRE כך אותו בראש שקט.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים רק שתדע שSapphire and PowerColorהחברות הארורות האלה שאף אחד לא שמע הן אלו שמייצרים את כרטיסי הראדון ביחד עם ATi..
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים בהה הה.....אחחחח... הספאם.תסתכל בלינק הזה השוואה בין 9500PRO של SAPPHIRE ו- GIGABYTEhttp://www.hothardware.com/hh_files/S&V/gb_saph_9500.shtml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.