עבור לתוכן

ח"כ ליצמן הותקף במהלך תפילה בבית כנסת

Featured Replies

פורסם

במצב רגיל לא הייתי טורח לפתוח על נושא כזה ת'רד

אבל...

כאשר נכנס ליצמן לבית הכנסת זרקו עליו חלק מהמתפללים במקום קוגלים

זה היה עצוב אם זה לא היה כ"כ מצחיק :lol:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3623406,00.html

זרקו עליו קוגלים?

איזה אולד סקול. כאילו הם בכלל לא עזבו את השטעטל.

פורסם

קראתי לפני כמה רגעים.

בהתחלה חשבתי שהם מנהלים מסעות צלב נגד חילונים, אבל עכשיו מתקיפים מתוך הקהילה?

ממש נפלא :screwy:

פורסם
  • מחבר

ככה זה כשאתה תקוע בימי הביניים, קשה לך לקבל את המושג דמוקרטיה.

פורסם

אז מה עוד חדש?

אין אלימות קיצונית וקשה כמו זו המונעת על ידי רגשות מה שהם מכנים "דת".

האלימות מוטמעת בחברה החרדית באותה הקיצוניות כמו ההתנהלות הדתית.

תשאלו את פרוש הזקן (האבא של זה שניסה כעת להבחר בירושלים) מה עשו לו בפתח בית הכנסת.

(רמז: הכניסו לו כאלה מכות שהגיע לבית חולים ועד היום הוא סובל מהתוצאות לגופו).

אל תשכחו שחרדים רצחו בעבר וטענו שזה מתוך מניע דתי, וכרגיל כלפי פושעי הדת אין אף אחד

לא ישב על זה כפי שהיה יושב כל אחד אחר.

פורסם

אז מה עוד חדש?

אין אלימות קיצונית וקשה כמו זו המונעת על ידי רגשות מה שהם מכנים "דת".

האלימות מוטמעת בחברה החרדית באותה הקיצוניות כמו ההתנהלות הדתית.

תשאלו את פרוש הזקן (האבא של זה שניסה כעת להבחר בירושלים) מה עשו לו בפתח בית הכנסת.

(רמז: הכניסו לו כאלה מכות שהגיע לבית חולים ועד היום הוא סובל מהתוצאות לגופו).

אל תשכחו שחרדים רצחו בעבר וטענו שזה מתוך מניע דתי, וכרגיל כלפי פושעי הדת אין אף אחד

לא ישב על זה כפי שהיה יושב כל אחד אחר.

אם תשים לב מה אתה אומר..(ואני לא בא להטיף לך להיפך..)

שים לב מה מנית פה

מניע דתי

פושעי דת

איום לדמוקרטיה

כל אלה בעיות שגם לאיסלם יש אותן.לחמאס ולאחיו הקטן הג'יהאד האיסלמי.

אז מה אתה מתפלא על הציבור החרדי.הרי כל תפיסה דתית מקדשת את האלימות לעומת קודש החיים.עדיף להרוג לפצוע לסקול באבנים

מאשר להציל חיים.ככה זה שאתה פאנט דתי מכל אחד מ -3 (חרדי חמאסניק או ג'יהדניק)

שים לב שהציבור השפוי אף פעם לא לוקח חלק בכנסים האלימים (ערבים\נוצרים\יהודים\דרוזים)

תמיד אתה רואה את הפאנטים עם הכיפות הלבנות או השטריימלים.

עד שלא יקום פה מישהו נגד האירגונים האלה הם ירגישו חופשיים.

פורסם

נו אז מה? משהו חדש בכך שדת מעצם מהותה היא איום לדמוקרטיה? (בלי הבדל דת ובלי הבדל דמוקרטיה)

כל תפיסה דתית מוקצנת מקדשת את האלימות לעומת קודש החיים. זה נכון. אז מה?

אצלנו זה בא לביטוי בהתנהגות של החרדים ושל המשיחיים שבטוחים שהאל אישית אומר להם מה רצונו בדיוק (במדינה מתוקנת אנשים כאלו מאושפזים בחדר סגור ומרופד).

אותו הדבר אצל החמאס ושאר הפלגים הניזונים מאותה מדמנת תרעלה.

ולגבי הדעה המקובלת כי המניע הדתי מביא אותם להאמין ב-72 בתולות: הירידה במוטיבציה שלהם מיוחסת להבהרה

שיצאה מטעמו של מוחמד, לא 72 בתולות אלא בתולה אחת בת 72 .

אבל כדי להשאר בנושא היחודי לשרשור הזה (להבדיל מהכללי של דת ואמונה): האלימות בין פלגים שונים בחברה החרדית ידועה לשימצה ולא מהיום. הדרך של החרדי ללבן ענינים וחילוקי דעות בשיטת הנבוט (והקוגל......) היא פועל יוצא מדרך חינוכו הכללית. למה להתפלא?

הרי כל ענין הבחירות אצלהם אינו אלא ניצול חולשת הדמוקרטיה כדי לתפוס עוד נתח, לחטוף עוד חלק, לגזול עוד גזל מהקופה הציבורית לטובת מי שנאמנים לרבותיהם ורבניהם בלבד, תוך שלילה מודעת של טובת כלל הציבור כולו ו/או המדינה. אז אם בא מישהו ונחשב כמקושר עם קבוצה שפעולתה גרמה לאבדן חלק מהשליטה הזו, האלימות היא דרך סבירה בעיניהם לסגירת חשבונות.

פורסם

הרי כל ענין הבחירות אצלהם אינו אלא ניצול חולשת הדמוקרטיה כדי לתפוס עוד נתח, לחטוף עוד חלק, לגזול עוד גזל מהקופה הציבורית לטובת מי שנאמנים לרבותיהם ורבניהם בלבד, תוך שלילה מודעת של טובת כלל הציבור כולו ו/או המדינה. אז אם בא מישהו ונחשב כמקושר עם קבוצה שפעולתה גרמה לאבדן חלק מהשליטה הזו, האלימות היא דרך סבירה בעיניהם לסגירת חשבונות.

ומה ביניהם לבין החילונים המושחתים המכהנים בממשל הדמוקרטי שלנו, שגונבים ומרמים בריש גלי,

ושמים עליך ועל כל הציבור ז** אחד גדול.

כל שני וחמישי מעלים לעצמם את המשכורת והפנסיה, אבל כשזה מגיע ללחימה למען הציבור ובעיקר החלש,

או אז חלילה מעשות משהו, שמא יתרגל הציבור כי נבחריו עובדים.

אלו החרדים לפחות (עד כמה שידוע לי מהתקשורת) ותקן אותי את אני טועה, לוקחים מהקופה הציבורית ומחלקים ממנה לטובת מי שנאמנים למפלגתם וקהילתם.

האין זה תפקידה של מפלגה, לדאוג לבוחריה?

ולצורך דיון זה, אני מגנה את המעשה השפל והמטומטם הזה.

פורסם

ומה ביניהם לבין החילונים המושחתים המכהנים בממשל הדמוקרטי שלנו, שגונבים ומרמים בריש גלי,

ושמים עליך ועל כל הציבור ז** אחד גדול.

כל שני וחמישי מעלים לעצמם את המשכורת והפנסיה, אבל כשזה מגיע ללחימה למען הציבור ובעיקר החלש,

או אז חלילה מעשות משהו, שמא יתרגל הציבור כי נבחריו עובדים.

אלו החרדים לפחות (עד כמה שידוע לי מהתקשורת) ותקן אותי את אני טועה, לוקחים מהקופה הציבורית ומחלקים ממנה לטובת מי שנאמנים למפלגתם וקהילתם.

האין זה תפקידה של מפלגה, לדאוג לבוחריה?

ולצורך דיון זה, אני מגנה את המעשה השפל והמטומטם הזה.

מה הקשר? ומה ביניהם לבין אלו שנוסעים באדום? מה קשור בכלל?

על הציבור שמים ז** גדול גם חילונים וגם דתיים וגם חרדים באוצתה מידה, ברגע שהגיעו לצלחת.

מה הקשר?

אהההה.. אולי כוונתך לכך שרק החרדים גם משתינים מהמקפצה (לא רק הם אבל אולי לכך הכוונה)? כלומר, כולם גונבים ומרביצים אבל מי שטוען שדרכו דרכי נועם וכבוד והדר וקדושה ובכל זאת עושה זאת הרי שנוסף עלך חטא המעשה גם חוטא בצביעות, ואחר כך גם מתפלא שמסתכלים עליו. על זה נאמר כי מי שחמאה על ראשו שלא ילך בשמש, מי שבבית זכוכית מציב את עצמו ביוהרתו שלא יתחיל בזריקת אבנים כי כולם יסתכלו עליו גם אם יש עוד אחרים שזורקים. למה נזעקו כולם לציין את השיוך החברתי של החרא שהתעלל בבן שלו התינוק? כי תמיד תמיד בויכוחים עולה הטיעון על החינוך הטוב והיפה של החברה הדתית, החרדית וההוטנטוטית לעומת החינוך הקלוקל ורווי הסמים שבהכרח ממלא את ביתו של כל חילוני, יחד עם הפיגולים ואביזרי תועבה להרבץ לאשתו.

(טוב הגזמתי קצת לצורך הטיעון.......).

וכנראה שאנחנו רואים את מושג הדמוקרטיה בצורה קצת שונה. להשקפתי תפקיד מפלגה לדאוג לכלל הציבור במדינה תוך ביטוי לרצון בוחריה, כחלק ממערכת הכללית במדינה. אם מפלגה דואגת ליצירת מערכת כלכלית מסוימת בניגוד לדעת אנשי מפלגה אחרת, היא עושה זאת כחלק מהביטוי של דעת אשניה שזכו בבחירות, ולשם כלל המדינה. לא משנה לצורך הדיון אם באמת יש בכך טוב למדינה או לא, העיקרון הוא שמדובר ברצון בהצהרה לטובת כלל המדינה. קבוצה שטוענת מראש שאין לה דבר עם המדינה אלא רק דרישות להבטחת כוחה של אותה קבוצה היא למעשה מנצלת השיטה כנגד יסודות אותה שיטה. שלא לדבר על כך שעצם פעילות הקבוצות הדתיות הללו מהווה פגיעה בדת והזנייתה.

בנוסף - קיום נבלות מקבוצה אחת אינו מצדיק קיומם גם בקבוצות אחרות. נבלה זה נבלה בלא הבדל מוצא דת גזע מין וצבע עיניים.

ואל תשכח כי הזעם על ליצמן נובע מסיבות של אובדן שליטה פוליטית ואובדן הזדמנויות לסחוט רק לטובת קבוצת ההתיחסות הזו.

אלו שטוענים בראש חוצות לחינוך טהור שכולו אהבה ונועם וכבוד לבריות, הם מוארים כפליים בגלל הטיעונים הללו כאשר מתגלה שהיצרים עובדים אצלהם אפילו יותר.

פורסם

מפלגה היא דבר רע יש דברים אשר אסור שיהיו קשורים למפלגה - למשל זכויות אזרח , רווחה , בריאות , עבודה , מיסים , שרותים ציבוריים , הגנה על האזרח ( משטרה ) הגנה על המולדת וביטחון אישי .

אז איך כל זה מנוהל ע"י מפלגות :s05:

פורסם

מפלגה היא דבר רע יש דברים אשר אסור שיהיו קשורים למפלגה - למשל זכויות אזרח , רווחה , בריאות , עבודה , מיסים , שרותים ציבוריים , הגנה על האזרח ( משטרה ) הגנה על המולדת וביטחון אישי .

אז איך כל זה מנוהל ע"י מפלגות :s05:

וואללה, עמדת על החיסרון העיקרי של השיטה הדמוקרטית.

כמו שאמר פעם אדם חכם: דמוקרטיה היא לא השיטה הטובה ביותר. היא רק הפחות גרועה משאר האלטרנטיבות.

דרך אגב, חשבת פעם מדוע נשיא ארה"ב כלל לא נשבע להגן על המדינה? הוא נשבע לשרת את המדינה ולהגן על החוקה.

תחשוב על זה, יש בכך הרבה על תפיסת עולם והתיחסות לשיטה.

פורסם

יש תרד שניפתח ממש לצרכים אלו - על דיונים של שיטת ממשל .

למה גם כשאתה מחמיא זה נשמע מעליב .

פורסם

לא ברורה לי הערתך. אולי המוזיקה היא על פי אזני השומע?

הסבר נא.

פורסם

"כאשר נכנס ליצמן לבית הכנסת זרקו עליו חלק מהמתפללים במקום קוגלים"

על זה אמר החכם, הגאון, זצ"ל הרב (הוא באמת רב עם הרבה אנשים) ברוס לי: "Kugels don't hit back".

ובהמשלה על עוד אימרה עתיקת יומין שלו על האצבע שמורה על הירח - החרדים עסוקים כל כך במילים שהם מפספסים לגמרי את הכוונה המקורית - ואהבת לרעך, סבלנות וסובלנות.

פורסם

החרדים עסוקים במילים שמכסות על הרצונות שלהם קרי צבירת כח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים